X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 🦊 Gdy w kwietniu Lisik wątek przejmuje, to wiele ciąż się z tego wykluje! 🐣
Odpowiedz

🦊 Gdy w kwietniu Lisik wątek przejmuje, to wiele ciąż się z tego wykluje! 🐣

Oceń ten wątek:
  • Szamanka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik, dzięki że pytasz! :) właśnie wróciłam z wizyty i punkcja w środę! Dzisiaj gonapeptyl i ovitrelle. Lewy jajnik leżał zdecydowanie lepiej, więc było go dobrze widać i jak podejrzewał lekarz jest na nim sporo więcej niz 3 pęcherzyki. Raczej blisko 8. Mamy zatem ok 16 kolegów od 14 do 22mm. Także chyba nie jest najgorzej i pozostaje mieć nadzieję że będzie jakiś wybór 😋 lekarz wpisał mi wskazania do zaplodnienia wszystkich pobranych komórek i zgodził się na PGTA. Jak będziemy wiedzieć ile ich jest to podejmiemy dyskusje ile badać. Jedyne do czego się mogę przyczepić, to że zabieg będzie przeprowadzał lekarz z wyjątkowo średnimi opiniami 😒 mam nadzieję, że punkcje chociaż robi dobrze 😅

Ja tam rekonwalescencja? Z tego co ostatnio pisałaś to pewnie już całkowicie jesteś na nogach i nawet chata wysprzątana? 😁

Sakaaira myślę o Tobie i czekam na newsy!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Sakaaira, Bambik, Motylek93, Lisik, Liora lubią tę wiadomość

całościowo 21 CS ❌

👧 34 👦🏻 36

👧 Hashimoto (Euthyrox 50), hipoglikemia reaktywna, AMH 1,78, drożność ✅ kariotyp ✅ hormony ✅

👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie ✅ kariotyp ✅

Niepdlodnosc idiopatyczna 🥺

3 x IUI ❌
    IVF 1 stymulacja ⌛️
  • Mania90 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie lekarz się nic nie odezwał jeszcze 😞 zadzwoniłam do Pani koordynator i przekazać miała info mojemu lekarzowi,więc czekam teraz jaki plan obierzemy

• Bambik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka92 wczoraj tak się rozpisałam na to co napisałaś i tego nie wysłałam 🙄

Chciałam Ci napisać, że bardzo rozumiem co czujesz. Ja też po przerwie myślałam, że pójdzie gładko, a tu klops i plany totalnie mi się pokrzyżowały, no też myślałam, że już za chwilę będę w ciąży i o pracy nie myślałam. Ciężkie to wszystko, dlatego masz totalne prawo czuć się zmęczona i wypalona tym wszystkim. Droga przez ivf bez wątpienia nie jest łatwa. Mocno trzymam kciuki żebyś w końcu zobaczyła upragnione dwie kreseczki, a teraz przytulam mocno i życzę wytrwałości, bo tylko to nas przybliża do celu ♥️

👩🏻35; AMH 5,74 (’23) 9,41 (’24) kariotyp ✅

🧔🏻38; CFTR - prawidłowy;kariotyp✅ żpn

starania od 2015, w klinice od 2022
    08/22 punkcja 6 🥚, 2❄️ 5AA
    11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24
    SONO HSG - jajowody obustronnie drożne ✅; histeroskopia - polip na ścianie tylnej

03/24 punkcja: 12 🥚, zapłodniono 6, mamy 5❄️: 3x5AA, 2x5AB

04/24=5dpt 16,5|7dpt 50,60|9dpt 202,2|13dpt 787,20♥️

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌
    To tylko kolejny krok, nie koniec drogi…

Został ❄️
  • Sakaaira Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Szamanka @Lisik dzwoniłam na infolinię umówić się na wizytę kontrolną i od razu pytałam o kontakt z embriologami, ale dostałam tylko informację, że oni dzwonią i trzeba czekać. Kiedy się mam spodziewać telefonu mi nie powiedzieli, bo nie wiedzą. Także trzeba mieć telefon cały czas przy sobie i liczyć, że nie będę musiała czekać do ostatniej doby. Chociaż wydaje mi się, że ja dużo lepiej znoszę to niż mój mąż.
    Szamanka to obiecujący wynik! Trzymam kciuki 🤞

@Lisik jak się czujesz? Seriale jakieś podglądane?

@Bajka przytulam Cię 🫂 wyjazdy są wyczerpujące i przytłaczające, zwłaszcza jeśli trzeba jeszcze załatwiać w pracy czy to wyjścia wcześniejsze czy też wolne. Na plus jest to, że skoro nie masz teraz stymulacji to tych wyjazdów będzie mniej. Odpoczywaj. Popłacz i pokrzycz.

@Verget 🤞🍀

'99 & '89
    Starania od 09/2023

Ona:
    niedoczynność tarczycy - letrox
    Metformax

03.25 - ovitrelle + luteina ❌
    04.25 - sono HSG, jajowody drożne ✅
    05.25 - IUI ⏩ przesunięte
    06.25 - 1 IUI ❌
    07.25 - 2 IUI ❌
    08.25 - 3 IUI ❌

03.26 sonovaginografia - wszystko ok ✅
    03.26 - wizyta kwalifikacyjna ✅
  • Bambik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liora- dobrze powiedziane, comiesięczne fazy. Trzymam kciuki żeby kolejny raz się udało 🥰

Szamanka piękną ilość kolegów wyhodowałaś, super! 🤩

Mania90 powodzenia z kolejny planem!

Clara - kciuki! ✊🍀

Sakaaira czekanie najgorsze. Pamiętam jaka ja byłam niecierpliwa, bo pomiędzy wypadły święta i nie zadzwonili 🙈 mocne kciuki ✊

Sakaaira, clara, Mania90 lubią tę wiadomość

11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24
    SONO HSG - jajowody obustronnie drożne ✅; histeroskopia - polip na ścianie tylnej

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

Został ❄️
  • Bambik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak czekałam na poniedziałek, bo miałam mieć wizytę w klinice żeby dogadać kolejny plan działania i dostałam 🐒 dzisiaj. No super 😖

11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

Został ❄️
  • Zula18 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam takie pytanie do was, mam nadzieję, że nie będzie to dla was problem, a pytam bo widzę, że jesteście po wielu przejściach.

Jaki jest powód podejścia do IVF? W sensie czy to jest ostateczność po nieudanych stymulacjach, inseminacji itp? Czy bardziej w stronę endometriozy i jakiś problemów zdrowotnych? Widzę, że wszystkie jesteście młode, więc wiek raczej wykluczam, ale czytam ten wątek i totalnie nie znam tych pojęć i całych procesów. A zawsze zastanawiało mnie kiedy jest ten moment, w którym pary decydują się na IVF. Czy to potwierdzone owululacje, dobre wyniki a przyczyna nieznana? Czy przejścia chorobowe? A może PCOS jak u mnie?

Trzymam za was mocno kciuki 🥰 ja 1,5 roku starań i frustracja level hard dlatego podziwiam każdą z was.

• 24 lata| PCOS| wysokie androgeny| wysokie antyTPO antyTG| AMH 5,81
    • starania od stycznia 2025
    • diagnoza PCOS czerwiec 2025
    • próby naturalne
    • DIANE 35 od stycznia 2026 (obniżenie testosteronu)
    • stymulacja letrozol + ovi od kwietnia 2026

• opanowane hormony, tarczyca, żelazo itp
  • staram_sie_ Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik wrote:
    Staram_sie_ ja miałam nawracające zapalenia stawów w palcach wskazujących. Na rtg nic, na usg nic, też mi mówili że pewnie przeciążyłam. Doraźnie pomagał tylko Diclo Duo ale i tak po kilku miesiącach powracało. Ostatecznie poszłam do reumatologa i na podstawie objawów przeszłam 1,5 roku kuracji Sulfasalazyna i od tamtego czasu 2 lata nie nawróciło.
    Podobno jest to na podłożu autoimmunologicznym bo ANA1 mam dodatnie ale pozostałe ANA ujemne.

Mi po tym jak rtg wykluczyło uraz też zaczęłam myśleć o autoimmunologicznej przyczynie (mam już hashimoto a choroby auto lubią przecież stada...).
    Wczoraj w zaleceniach był woltaren, altacet, usztywnienie no i przeciwzapalny doustnie. Dziś już jest na szczęście trochę lepiej, opuchliznę mam mniejszą ale dalej nie jestem samodzielna :D nawet nie ma opcji żebym stanik zapięła :D Dopiero jak czegoś "brakuje" to człowiek sobie uświadamia jak to coś jest potrzebne przy zwykłych czynnościach ;)

Liora - dziś już nie testowałaś?

Bajka - przykro mi, że tak się potoczył pierwszy transfer, też pamiętam jakie pozytywne nastawienie miałaś jak zaczęliście procedurę. Ale nie zgodzę się, że ten transfer ma taką samą szansę powodzenia.
    Logistykę masz faktycznie bardzo trudną :(

👩🏻35: nieregularne cykle, niski progesteron, podejrzenie PCOs (nigdy nie potwierdzone), hiperandrogenizm, niedoczynność tarczycy z hashimoto, po leczeniu onkologicznym (chemioterapia)

🧔🏻38: (względnie) zdrowy.

2021 - chłopiec 🤱 (38+5, planowe CC)
    od 05/2025 - oczekiwanie czy się uda
  • Mania90 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie się już lekarz odezwał. Czekam na 🐒 i od 3dc zaczynam estrofem. Oby tylko jak najszybciej 🐒 przyszła i dalej jazda.

Bambik, Liora lubią tę wiadomość

• Lisik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambik wrote:
    Ja tak czekałam na poniedziałek, bo miałam mieć wizytę w klinice żeby dogadać kolejny plan działania i dostałam 🐒 dzisiaj. No super 😖
    Bambik ale z okresem też możesz iść na wizytę. Lekarzom to nie przeszkadza.

Bambik, Liora lubią tę wiadomość

Starania od 05.2024
    👫28
    - Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
    - Histeroskopia ✅
    - Hycosy ✅ lipiodol ✅
    - adenomioza
    ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
    AMH 3,7
    TSH 0,9
    KIR 2DS2, 2DS3 obecne
    Białka C i S ✅
    On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega

PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol
  • Bambik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zula18 wrote:
    Dziewczyny a ja mam takie pytanie do was, mam nadzieję, że nie będzie to dla was problem, a pytam bo widzę, że jesteście po wielu przejściach.

Jaki jest powód podejścia do IVF? W sensie czy to jest ostateczność po nieudanych stymulacjach, inseminacji itp? Czy bardziej w stronę endometriozy i jakiś problemów zdrowotnych? Widzę, że wszystkie jesteście młode, więc wiek raczej wykluczam, ale czytam ten wątek i totalnie nie znam tych pojęć i całych procesów. A zawsze zastanawiało mnie kiedy jest ten moment, w którym pary decydują się na IVF. Czy to potwierdzone owululacje, dobre wyniki a przyczyna nieznana? Czy przejścia chorobowe? A może PCOS jak u mnie?

Trzymam za was mocno kciuki 🥰 ja 1,5 roku starań i frustracja level hard dlatego podziwiam każdą z was.

U nas ogólnie 10 lat starań, najpierw na luzie, później do nas dotarło, że coś jest nie tak. W 2022 trafiliśmy do kliniki i po wielu badaniach usłyszeliśmy, że w naszym przypadku nie mamy co liczyć na ciążę naturalną. Tak w skrócie 🤷‍♀️

11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

Został ❄️
  • Bambik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik wrote:
    Bambik ale z okresem też możesz iść na wizytę. Lekarzom to nie przeszkadza.

Nie odwołałam jej 🙈 jak walczyć to na całego.

clara, Liora , Lisik lubią tę wiadomość

11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

Został ❄️
  • Lisik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję fizycznie dobrze, chociaż coś mnie czasem kłuje w okolicy więzadła krzyżowego i już sobie wmawiam że robią się ponownie zrosty, że za mało ćwiczeń że za dużo jestem ze zgiętymi nogami itd. Także psychicznie mam lepsze i gorsze momenty. Chata utrzymana w akceptowalnym porządku ale za grubsze sprzątanie się nie zabrałam jedynie zrobiłam przegląd szafy i powystawiałam i posprzedawałam rzeczy na vinted. To w sumie nie „jedynie” bo to jednak ciężka robota wszystkiemu porobić zdjecia, czasem wyprasować itd. A serial jeden oglądam powolutku jak męża nie ma wieczorami 😉

clara, Liora , Bambik lubią tę wiadomość

Starania od 05.2024
    👫28
    - Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
    - Histeroskopia ✅
    - Hycosy ✅ lipiodol ✅
    - adenomioza
    ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
    AMH 3,7
    TSH 0,9
    KIR 2DS2, 2DS3 obecne
    Białka C i S ✅
    On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega

PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol
  • Szamanka Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu podziwiam Lisik za to Vinted. Ja mam całą torbę rzeczy, które nie noszę od kiedy się przerzuciłam na kapsułę, ale sprzedaż na Vinted to dla mnie jakiś koszmar. Nie mam cierpliwości do ludzi tam, im taniej sprzedaje tym dziwniejsze rozmowy muszę prowadzić. Przykładałam się do zdjęć i absolutnie każdych wymiarów a i tak zawsze ktoś będzie zadawał głupie pytania albo proponował cenę 80% niższa niż ta którą wpisałam. A potem jeszcze tak durny człowiek jak ja czeka na odbiór paczek i stresuje się potencjalną opinią 🤣🤣

clara, Bambik lubią tę wiadomość

całościowo 21 CS ❌

👧 34 👦🏻 36

👧 Hashimoto (Euthyrox 50), hipoglikemia reaktywna, AMH 1,78, drożność ✅ kariotyp ✅ hormony ✅

👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie ✅ kariotyp ✅

Niepdlodnosc idiopatyczna 🥺

3 x IUI ❌
    IVF 1 stymulacja ⌛️
  • clara Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zula18 wrote:

Jak ktoś idzie w IVF, to raczej jest do tego zmuszony i to jest ostateczność, bo nic innego nie zostaje. U nas powodem było wyczerpanie innych opcji i presja czasu, bo mąż jest po 40.

Te 1,5 roku może Ci się wydawać wiecznością, ale jeżeli rzadko owulujesz, to bardzo możliwe, że realnych szans na ciąże miałaś niewiele. Nie wiem, czy to dla Ciebie pocieszająca perspektywa, ale wtedy ten czas nie wydaje taki długi :) Widzę, że zaczynacie stymulacje, więc tak naprawdę teraz zaczynacie starania "na serio", bo będziesz miała owulacje i będziesz wiedziała kiedy :). Jesteście na dobrej drodze i może już niedługo się uda, nie martwiłabym się na tym etapie IVF :) Warto też porobić badania: nasienie, drożność jajowodów i ewentualnie biopsja endometrium w celu wykrycia stanu zapalnego. Zapytaj lekarza, na jakim etapie u Was to widzi. Powodzenia!

Bambik lubi tę wiadomość

💃🏻32 adenomioza? nawracające polipy endometrium, niewielki mięśniak
    badania: helicobacter, kariotyp, hormony, witaminy, ferrytyna ✔
    zabiegi: drożność, 4 x histeroskopia ✔
    🕺🏻42 fDNA 23%, kariotyp ✔

czekamy od 07.2023
    niepłodność idiopatyczna
    cykli starań: 26 (8 stymulacji, 1 IUI)
    ciąż: 0
    ⤷ IVF
    I PROCEDURA
    03.02.2026 → 20 MII (6 zapł., 14 zamroż.) → ❄️❄️
    04.2026 → 1 FET ⏳

Masz władzę nad swoim umysłem, nie nad wydarzeniami.
  • Liora Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam sprzedaż na vinted jakieś 2 lata temu kiedy miałam ubrania których faktycznie nie potrzebowałam a których szkoda mi było wyrzucić. Fajnie mi się wtedy handlowało. A teraz masakra co się odpierdziela... Od kiedy mamy IA i robią dziury w programach to po prostu nie chce mi się w to bawić za parę zł...

Szamanka ale hodowla 🥰 mam nadzieję, że jednak lekarz pozytywnie Cię zaskoczy 🍀

Bambik potwierdzam, nie jest to komfortowa sytuacja ale z okresem jak najbardziej wizyta ma prawo się odbyć :)

Bambik lubi tę wiadomość

2016- początek.
    2017-❌
    2018-❌
    2019- CB 💔
    2020-CP 💔
    2021-⏸️
    2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
    2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
    2026- po prostu bądź dobry i nie każ długo czekać 🙏

👩‍💼PCOS
    🤵okaz zdrowia.
  • Sylaada Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zula18 wrote:

Ja zdecydować się na IVF chciałam od razu po zgłoszeniu do kliniki, ale to ze względu na wiek ;-) Kierując się do kliniki miałam skończone świeżo 34 lata, ale jednocześnie za nami był ponad rok starań naturalnych pojedyncze monitoringi ze wsparciem typu ovitrelle..no i czułam, że coś jest nie tak. Natomiast dostałam informację, że no nie nie nie, nie tak od razu...że muszą mnie poobserwować, zrobić diagnostykę typu drożność, spróbować inseminacji...
    Ostatecznie nie było nic co dałoby jasne wskazanie do IVF. Nie mieliśmy sytuacji świetnej, ale też nie była zła (z ich punktu widzenia).

Po prostu po roku w klinice dostałam telefon, że ruszyła kwalifikacja (wpadła pula środków) i możemy przyjść na spotkanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:55

♀️ 90' ♂️ 90'
    Starania od 10.2023 Klinika od 09.2024
    ❌1 IUI 30.06.25 ❌ 2IUI 26.08.25
    ✅Kwalifikacja IVF 16.10
    💉IVF, stymulacja start 10.11.25
    19.11.25 Punkcja 3 ❄️❄️❄️4aa
    ✅12.25 biopsja CD56, CD138
    ✅11.25 Kariotypy par
    💉 Zoladex wyciszenie 3/3
    💉 Insulinoterapia od 01.26
    Immuno: 01.26
    Ana3 DFS70+++
    Cross match 15,7%
    KIR BX 2DS2 obecny 1/5
    03.26 1 Transfer ❄️
    przygotowanie 💊
    cz.1 Estrofem, Acard, Gynoflor, Lacibos Femina , Oestrogel, Vagirux
    cz.2 Estrofem, Acard, Lacibos Femina, Prolutex, Duphaston Ultrogesan, Neoparin
    5dpt ⏸️ beta 39,9 8dpt 215 11dpt 794 14dpt 3501

❌Cukrzyca HbA1c 03.26 6,75 ➡️ 6,34 💪
    ❌USG Endometriozy 🗓️ 09.25 - endometrioza
    ✅USG piersi 🗓️07.25
    ❌TSH 2,76🗓️04.26 1,6 🗓️03.26 2,1 🗓️01.26
    AMH 1,720 🗓️10.25
    ✅Drożność jajowodów - lewy udrożniony z opóźnieniem 04.25

💊 Leki:
    Euthyrox N50
  • clara Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania90 wrote:
    Do mnie się już lekarz odezwał. Czekam na 🐒 i od 3dc zaczynam estrofem. Oby tylko jak najszybciej 🐒 przyszła i dalej jazda.

Mania90, comiesięczne wątki "w oczekiwaniu na testowanie" mają specyficzny charakter, większość z nas zna się tu na forum już od jakiegoś czasu i poza wrzucaniem aktualizacji na swój temat rozmawiamy ze sobą, nie tylko o staraniach, i szczerze się wspieramy, bo z czasem się poznajemy. Wiele z nas jest w procedurze IVF, co jest zaznaczone w pierwszym wpisie, więc może się wydawać, że to główny temat wątku, ale tak nie jest, niektóre dziewczyny nadal starają się naturalnie, leczą i diagnozują. A kciuki, które za siebie trzymamy, wynikają z tego, że znamy swoje historie i naprawdę sobie kibicujemy. Trafiłaś do nas w okresie swojego testowania, szukając wsparcia, i informujesz nas o swoich poczynaniach, ale my niewiele o Tobie wiemy. Będzie nam miło, jeśli dasz się poznać i zechcesz poznać nas, włączając się w rozmowy i uzupełniając stopkę. To taki nasz utarty zwyczaj. Chodzi o to, żeby się otworzyć, być częścią rozmów i grupy, bo my tu nie jesteśmy dla siebie zupełnymi anonimami :) Jeśli wolisz styl prowadzenia dziennika, to są inne wątki na forum, które mogą bardziej Ci przypasować, albo też można prowadzić pamiętnik.

Stopkę się uzupełnia w przeglądarce na komputerze w ustawienia --> społeczność --> i tam rubryka "twój podpis na forum".

Bambik lubi tę wiadomość

💃🏻32 adenomioza? nawracające polipy endometrium, niewielki mięśniak
    badania: helicobacter, kariotyp, hormony, witaminy, ferrytyna ✔
    zabiegi: drożność, 4 x histeroskopia ✔
    🕺🏻42 fDNA 23%, kariotyp ✔

czekamy od 07.2023
    niepłodność idiopatyczna
    cykli starań: 26 (8 stymulacji, 1 IUI)
    ciąż: 0
    ⤷ IVF
    I PROCEDURA
    03.02.2026 → 20 MII (6 zapł., 14 zamroż.) → ❄️❄️
    04.2026 → 1 FET ⏳

Masz władzę nad swoim umysłem, nie nad wydarzeniami.
  • Bambik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik, no nieee… Kochana, Ty się nie katuj żadnymi złowrogimi myślami! Pierwsza część wiadomości podoba mi się bardzo i oby już wszystko było dobrze ✊🍀

Szamanka zgadzam się do co Vinted. Mi już też odechciało się sprzedawać, a i kupować ostatnio mam pietra, jak czytam czasami jakie ludzie potrafią kombinować.

Liora lekarz mnie nawet nie zbadał 😅

11/22 FET 💔
    05/23 FET ❌

02/24

wracamy po rodzeństwo
    01/26=beta 0❌
    03/26=beta 0❌
    04/26=beta 0❌

Został ❄️
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mam pytanie jak wyglądała Wasza wizyta u genetyka? Zastanawiam się czy da nam zgodę na badanie zarodków 🥺

96’ - PCOS, IO, celiakia, niedoczynność tarczycy, PAI-1 homozygota, Allo-MLR 14,4%

Starania od 01.24
    2 cb
    6 cykli stymulowanych ❌
    Start IVF 03.25
    1 procedura - 4 ❄️
    1 FET - cykl sztuczny ❌
    2 FET - cykl naturalny, poronienie zatrzymane 7+3 💔
    3 FET - cykl naturalny, cb ❌
    4 FET - cykl naturalny z zaleceniami immunologa ❌
‹‹ 19 20 21 22 23
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ