GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Panan błagam Cię cytując klasyka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52b2a4635056.jpg
staraczka, turlamy się - po mału ciężko się robi, ale byle do lutego do tego paskudne przeziębienie mnie na nowo rozkłada uwielbiam ten sezon...
Aksamitna co do uczulenia to całkiem możliwe, ja tak miałam, ale na sok z butelki.KateHawke, Izape_91, Bunia86, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Uczciwie się przyznaję, że mało Was czytam, ale praktycznie codziennie podglądam, od marca. Kilka nicków zapadło mi w pamięć. Wielu spraw nie kojarzę, więc się nie odzywam, no ale nie wytrzymałam.
Tak samo wielu staraczek, tym którym się jeszcze nie udało, którym się w tym czasie udawało, tak samo w pamięć zapadł mi też jeden nick z innego powodu, jak piszecie.
Więc Panan nie piernicz głupot. Nie pytasz o coś raz i to nie pierwszy raz jest na comiesięcznych wątkach podobna sytuacja z tobą w roli głównej
Przepraszam, ale złośliwość włączyła mi się na koniecWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:29
KateHawke lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:To ja właśnie dzisiaj dostałam
-
Test kupiony i jutro rano sikne, bo cos mam wrzenie ze w nocy albo wieczorem moze przyjść @... Jakieś mam takie dziwne przeczucie i uczucie... I nerwa mnie coś bierze.
Panan znowu szaleje : pjustyna14, Bocianiątko, MamaFabianka, Maja84, ANkaG, Bunia86, mi88, Karma88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Mnie aż korci, żeby coś napisać, ale po ostatnim razie obiecałam sobie, że nie dam się sprowokować
Frelcia jak tam sprawy biznesu żłobkowego? (mam nadzieję, że nic nie pokręciłam )KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie zabieram za robienie pazurków, na leżąco mam wiecej czasu by szaleć Flo juz niedługo bedziemy patrzeć na Twojego bąbla, zobaczysz jak to wbrew pozorom szybko leci. A termin w sierpniu cudny, w mój miesiąc urodzinowy. Bedzie lew- a my jestesmy waleczne znaki :*
staraczka1111, KateHawke, Koteczka82, Maja84, Bunia86, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Test kupiony i jutro rano sikne, bo cos mam wrzenie ze w nocy albo wieczorem moze przyjść @... Jakieś mam takie dziwne przeczucie i uczucie... I nerwa mnie coś bierze.
Panan znowu szaleje : p
a nie kupiłaś czasem dwóch próbę by się dziś zrobiłolamka, reset, Emilkap11, Maja84, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Uważaj z tymi dusznościami, bo to już ostry objaw lepiej mieć w domu na zaś hydrokortyzon w syropie. Ja kiedyś mojej małej włożyłam sukienkę z akrylu (wyprana oczywoscie) i mi w ciągu paru minut tak spuchła, że nie mogła otworzyć oczu szybko szpital bo zaczęła ciężko oddychać. Z alergią nie ma żartów
Summer ja mam usprawiedliwienie - jestem w 1dc i mam pmssummer86 lubi tę wiadomość
-
Flowwer !!!!! Ogromne gratulacje! Cudowna wiadomość dzisiejszego dnia!
Wybaczcie Kochane nieobecność. Tylko Was czytam, nie komentuje bo Mała mi choruje i mnie chyba też coś pobiera.
Wszystkim Wam ogromnie kibicuje!Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Kochane moje mozna mieć uczulenie na sok z buraków?
Pije drugi raz i znów obrana potem, kołatanie serca i duszności
PS Panan daj sobie w końcu spokój, chcesz gadać o ciąży to gadaj na odpowiednim wątku. Poza tym ciągle tylko Ty i Ty w kółko. Zero zainteresowania co u innych dziewczyn...
Myślę , że na wszystko można mieć uczulenie. Jak poprzedniczki pisały :*Luna1993 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3694aab0197.jpg
Oto Nasze maleństwa jeden nadrobił jest tyllo dzien różnicy 1) 10t4d 2) 10t3d od jutra zachodzimy z prolutexu zastrzyk co 2dzien i ja dobrze pójdzie to po świętach będziemy juz rezygnować ze wszystkich leków YUPI ale jeszcze ważniejsza informacja jest taka, ze 19.12 o godz 13:10 mamy usg genetyczne matko juz czuje lekki stresik! i kolejna wizyta zaraz po świętach 27.12 11:00
Co do wyników badan to gin stwierdził, ze są Ok a co do wagi to niestety schudłam 2kg przez moje wymiotyemi2016, KateHawke, Selina, innamorata88, lamka, nowa na dzielni, Koteczka82, Madżka89, justyna14, Aksamitna, Kiyka 123, summer86, Kaczorka, Anna Stesia, reset, Czrna 81, Lunaris, Bocianiątko, Lena21, PodwojnaMamaWdwupaku, staraczka1111, Barbarka1984, Izape_91, MamaFabianka, Emilkap11, Maja84, olik321, Flowwer, _Hope_, ANkaG, Jadranka, Lejka, malka, Yoselyn82, Bunia86, bazylkove, Sarna84, blue00, kolka, Kargo31, Karma88, by7mistake lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, żeby nie było: ja KOCHAM oglądać wasze usg, czytać co u was, jakie macie objawy, co kupujecie itp, itd. Bo wy piszecie z taktem i aż przyjemnie się czyta i lepiej czeka na swoją fasolkę. Więc ja poproszę jak najwięcej takich pięknych wiadomości bo w przeciwieństwie do Misiaczka wy jesteście z Nami w tych dobrych i gorszych chwilach.
Myślę że wszystkie dziewczyny się tu ze mną zgadzająinnamorata88, lamka, Luna1993, summer86, Karolina90, Anna Stesia, Czrna 81, Bocianiątko, Emilkap11, Flowwer, Lunaris, bazylkove, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilkap11 wrote:A ja będę bronić obecności panan na różu jak niepodległości
Zauważcie, że odkąd nasza koleżanka zaciążyła i twardo postanowiła, że zostanie na różu, fiolet zaczął wciągać dziewczyny w zatrważającym tempie. Nawet te trudne przypadki dały radę. Jak tak dalej pójdzie to do wiosny zaciążymy wszystkie:-)Ja jako staraczkowy dinozaur bardzo na to liczę.
Ps. Niedowiarkom proponuję zerknąć na 1 str listopadowego wątku -
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3694aab0197.jpg
Oto Nasze maleństwa jeden nadrobił jest tyllo dzien różnicy 1) 10t4d 2) 10t3d od jutra zachodzimy z prolutexu zastrzyk co 2dzien i ja dobrze pójdzie to po świętach będziemy juz rezygnować ze wszystkich leków YUPI ale jeszcze ważniejsza informacja jest taka, ze 19.12 o godz 13:10 mamy usg genetyczne matko juz czuje lekki stresik! i kolejna wizyta zaraz po świętach 27.12 11:00
Co do wyników badan to gin stwierdził, ze są Ok a co do wagi to niestety schudłam 2kg przez moje wymioty
Jakie cudne ! Widać już rączki i nóżki
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3694aab0197.jpg
Co do wyników badan to gin stwierdził, ze są Ok a co do wagi to niestety schudłam 2kg przez moje wymiotyAgniechaaaa lubi tę wiadomość