GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Dziewczyny, żeby nie było: ja KOCHAM oglądać wasze usg, czytać co u was, jakie macie objawy, co kupujecie itp, itd. Bo wy piszecie z taktem i aż przyjemnie się czyta i lepiej czeka na swoją fasolkę. Więc ja poproszę jak najwięcej takich pięknych wiadomości bo w przeciwieństwie do Misiaczka wy jesteście z Nami w tych dobrych i gorszych chwilach.
Myślę że wszystkie dziewczyny się tu ze mną zgadzająWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:47
KateHawke lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Test kupiony i jutro rano sikne, bo cos mam wrzenie ze w nocy albo wieczorem moze przyjść @... Jakieś mam takie dziwne przeczucie i uczucie... I nerwa mnie coś bierze.
Panan znowu szaleje : p
Ja dziś siknęłam na świeżą dostawę testów, w sensie na jeden, z nadzieją że ujrzę może 2 kreski jeszcze po zastrzyku, ale skubaniec już się ulotnił i biel bieli. Odechciało mi się piątkowego testowania przez toIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3694aab0197.jpg
Oto Nasze maleństwa jeden nadrobił jest tyllo dzien różnicy 1) 10t4d 2) 10t3d od jutra zachodzimy z prolutexu zastrzyk co 2dzien i ja dobrze pójdzie to po świętach będziemy juz rezygnować ze wszystkich leków YUPI ale jeszcze ważniejsza informacja jest taka, ze 19.12 o godz 13:10 mamy usg genetyczne matko juz czuje lekki stresik! i kolejna wizyta zaraz po świętach 27.12 11:00
Co do wyników badan to gin stwierdził, ze są Ok a co do wagi to niestety schudłam 2kg przez moje wymiotyAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniecha śliczne zajączki :-* piękności niesamowite.
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka jest w trakcie porodu. Matko jak się stresuję przeżywam jak nie wiadomo co, a co to będzie jak moja psiapsióła zacznie rodzić??! Masakra Lamka ogarnij kuwete.Agniechaaaa, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3694aab0197.jpg
Oto Nasze maleństwa jeden nadrobił jest tyllo dzien różnicy 1) 10t4d 2) 10t3d od jutra zachodzimy z prolutexu zastrzyk co 2dzien i ja dobrze pójdzie to po świętach będziemy juz rezygnować ze wszystkich leków YUPI ale jeszcze ważniejsza informacja jest taka, ze 19.12 o godz 13:10 mamy usg genetyczne matko juz czuje lekki stresik! i kolejna wizyta zaraz po świętach 27.12 11:00
Co do wyników badan to gin stwierdził, ze są Ok a co do wagi to niestety schudłam 2kg przez moje wymiotyAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Flo - juz w trakcie dnia widziałam, ale nie miałam kiedy napisać - wielkie gratki kochana!
Agniecha - cudne zajączki!
Ja mam okres! ;-( idę na rekord z długością cyklu - w tym tylko 22 dni . No nic, jeszcze sie zmieszczę z ostatnim testowaniem w grudniu a potem oddajemy sie z Emkoem w ręce specjalistów bo ewidentnie cos nam przeszkadza.
Zaraz podczytuje co tam sie jeszcze dzisiaj zadziało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:53
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Agniecha super ekstra skarbenki!!!
Na pewno wszystko będzie ok na prenatalnym!!!
Dziewczyny ja już chcę być w ciąży
W listopadzie minął rok od pierwszego poronienia a miałam nadzieję że będę w ciąży przed upływem rokuAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyGrudzień jest niesamowity! Dziewczyny i nie mogę przestać się uśmiechać!
Ech, bardzo bym chciała by i dla mnie ten miesiac był szczęśliwy.
Izape - trzymam mocno kciuki! Widze, ze masz takie same myśli jak ja. Obyś była tak samo szczęśliwa jak Flo :-* :-* :-* :-*Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Agniecha Twoja ciaza jest juz taka realna gratuluję Tobie serdecznie. Na prenatalnych na pewno bedzie wszystko dobrze, a pozniej teoche odetchniesz. Waga sie nie przejmuj. Ja w ciazy z synkiem schudlam 3,5kg w I trym a potem nadrobilam z nawiazka jak tylko mdlosci odpuscily
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agniechaaa, śliczności! ❤❤
My właśnie finalizujemy zakup domu - jak wszystko pójdzie po naszej myśli, odpoczniemy trochę psychicznie po ciężkim listopadzie, to od przyszłego roku ruszamy ze staraniami pełną parą! ❤ W tym cyklu próbuję wyłapać 7 dpo, żeby zrobić proga, ale łatwo nie jest. Dziwny ten cykl po poronieniu jak na razie... Do tego dorzucę TSH, bo coś mi tak świta, że jak zrobiłam kilka lat temu (może 4-5), to dałam sobie wmówić, że TSH koło 3 jest normą...
justyna14, Agniechaaaa, Koteczka82, Karma88 lubią tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
agulineczka wrote:Agniecha Twoja ciaza jest juz taka realna gratuluję Tobie serdecznie. Na prenatalnych na pewno bedzie wszystko dobrze, a pozniej teoche odetchniesz. Waga sie nie przejmuj. Ja w ciazy z synkiem schudlam 3,5kg w I trym a potem nadrobilam z nawiazka jak tylko mdlosci odpuscily
Agulineczka, trzymam kciuki za Twoją fasolkę! Dokopałam się, że beta ładnie przyrosła i ślicznie odbiła, jest jeszcze nadzieja! Kiedy będziesz powtarzać, w środę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:57
agulineczka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kiyka 123 wrote:Agniechaaa, śliczności! ❤❤
My właśnie finalizujemy zakup domu - jak wszystko pójdzie po naszej myśli, odpoczniemy trochę psychicznie po ciężkim listopadzie, to od przyszłego roku ruszamy ze staraniami pełną parą! ❤ W tym cyklu próbuję wyłapać 7 dpo, żeby zrobić proga, ale łatwo nie jest. Dziwny ten cykl po poronieniu jak na razie... Do tego dorzucę TSH, bo coś mi tak świta, że jak zrobiłam kilka lat temu (może 4-5), to dałam sobie wmówić, że TSH koło 3 jest normą... -
justyna14 wrote:Oo! Pieknie! Rynek wtorny czy nowka? Jaki metraz? Kiedy sie wprowadzacie?
Nówka, 106m2 Lokalizacja troszkę słaba, ale cena bardzo przyzwoita, no i blisko natury Będziemy mogli wejść pewnie w lutym, mam nadzieję, że szybko uwiniemy się z remontami i na początek lata będzie już na tip - top Pewnie przyzwoicie byłoby poczekać ze staraniami do tego czasu, bo latanie po sklepach może być męczące w odmiennym stanie...justyna14, agulineczka, KateHawke lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3694aab0197.jpg
Co do wyników badan to gin stwierdził, ze są Ok a co do wagi to niestety schudłam 2kg przez moje wymioty
Pięknie!Agniechaaaa lubi tę wiadomość