GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 grudnia 2017, 19:42
Yoselyn82, 91Ewela09, Jacqueline, innamorata88, PodwojnaMamaWdwupaku, agusia18_11, Karolina90, Anna Stesia, Bocianiątko, MamaFabianka, Maja84, StaraczkaNika, Meśka lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dzisiejszy zachód słońca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc6faad573f0.jpgYoselyn82, innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 grudnia 2017, 19:42
innamorata88, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ reguły stronie od sporów, ale macie 100% rację, jest różnica między pytaniami, które Wy zdjęcie, które są dla Was istotne, pomagacie sobie nawzajem, wymieniacie się doświadczeniami, rozmawiacie, interesujecie się sobą nawzajem, a banalnym pytaniem o wizytę w ciąży, które można znlatwoscia wygooglować.
Sorry, ale można raz, drugi, ale nie setny pytać o to samo. Już ja trułam swoimi bladziochami na testach, ale to dla mnie też przesada i to przykre mi się autentycznie zrobiło przykro, bo nie jest mi dane założyć ani karty ciąży ani usłyszeć bicia serca dziecka, bo tracę je jeszcze przed pierwszą wizyta. Cieszę się Waszym szczęściem, szczerze ale nikt tu się tak nie obnosi swoją ciąża jak panan i widzę to choć jestem z Wami od niedawnaEmilkap11, KateHawke, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Dzisiejszy zachód słońca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc6faad573f0.jpg
cudowny widok....aż mi się podróż poślubna na Wyspy Kanaryjskie przypomniała.
Odpoczywaj i pij dużo pysznego modżajtoKateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Amy gdzie Twój sik dzisiejszy ? Przecież tam będzie fasolka !
Kurde tak myśle o tych gorących kąpielach i zaczynam żałować, bo teoretycznie miały wywołać mi @ a jak coś zepsułam przez to ?
A ja nie sikam,bo sie boje. U mnie 14dniowa fl czesto bywa,bardzo nie chce sie rozczarowac:/ -
nick nieaktualnyKochane moje mozna mieć uczulenie na sok z buraków?
Pije drugi raz i znów obrana potem, kołatanie serca i duszności
PS Panan daj sobie w końcu spokój, chcesz gadać o ciąży to gadaj na odpowiednim wątku. Poza tym ciągle tylko Ty i Ty w kółko. Zero zainteresowania co u innych dziewczyn...innamorata88, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlower ostatnio się nie udzielam, ale dziś normalnie aż mi się gębą sama śmieje. Ogromne gratulacje! Dowierzasz już?
W ogóle gratuluję wszystkim zafasolkowanym, chyba muszę znów się aktywizować bo tu to chyba ciąża jest zaraźliwaKoteczka82, Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dzisiejszy zachód słońca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc6faad573f0.jpgYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAksamitna, z tego co pamiętam można mieć alergię krzyżową na buraki.
Amy - wiesz, że będę Cię namawiać do siknięcia na test? Pliiiiiissss. Btw. w której części Wroca mieszkasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:16
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:Kochane moje mozna mieć uczulenie na sok z buraków?
PS Panan daj sobie w końcu spokój, chcesz gadać o ciąży to gadaj na odpowiednim wątku. Poza tym ciągle tylko Ty i Ty w kółko. Zero zainteresowania co u innych dziewczyn...
Bez jaj.... Na bieżąco gratuluję dziewczynom i pytam co u jak.... Mam 100 Razy pisać gratuluję? Raz coś zapytałam i awantura... TragediaAksamitna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:Kochane moje mozna mieć uczulenie na sok z buraków?
PS Panan daj sobie w końcu spokój, chcesz gadać o ciąży to gadaj na odpowiednim wątku. Poza tym ciągle tylko Ty i Ty w kółko. Zero zainteresowania co u innych dziewczyn...KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Bez jaj.... Na bieżąco gratuluję dziewczynom i pytam co u jak.... Mam 100 Razy pisać gratuluję? Raz coś zapytałam i awantura... Tragedia
Frelcia, Emilkap11, KateHawke, Anna Stesia, PodwojnaMamaWdwupaku, MamaFabianka, Maja84, olik321, Paulina.G, Bunia86, Yoselyn82, innamorata88, StaraczkaNika, Agniechaaaa, blue00, Karma88 lubią tę wiadomość