GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam na dzień kiedy wreszcie sama wezmę swoje życie we własne ręce i zrobię co bede uważała za słuszne. Tylko kiedy to nastąpi? HrheheStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Czekam na dzień kiedy wreszcie sama wezmę swoje życie we własne ręce i zrobię co bede uważała za słuszne. Tylko kiedy to nastąpi? Hrhehe
Może dzidzia Cię zmotywuje? będziesz szyła przez 9 miesięcy a potem własny sklep najpierw internetowy!Izape_91, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Bocianiątko chyba zaczynam wierzyć po cichutku żeby nie zapeszyć
Kochana patrzyłam na Twój wykres. Zero objawów piersiowo-kłuciowo-jajnikowych? czy po prostu nie zaznaczałaś?
PS wiedzieliście że soja to ściema że jest zdrowa? i zaburza podobno gospodarkę hormonalną. fiu fiu nie wiedziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 13:49
-
Izape_91 wrote:Czekam na dzień kiedy wreszcie sama wezmę swoje życie we własne ręce i zrobię co bede uważała za słuszne. Tylko kiedy to nastąpi? Hrhehe
Może to jest pomysł na życie?Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Kochana patrzyłam na Twój wykres. Zero objawów piersiowo-kłuciowo-jajnikowych? czy po prostu nie zaznaczałaś?
Nie zaznaczyłam, bo przed pozytywnym testem byłam pewna ze boli mnie nerka a nie jajnik
Generalnie od soboty 25 listopada kłucie jajniko-nerki + zawroty głowy,
Do tego w sb wstałam o 9 i o 11 poszłam spać na 1,5h
Później cały czas jajnik bolał, piersi dopiero teraz zaczynają,
w zeszłym tygodniu rano miałam częstomocz, ale potem ustawał
Plus cały czas chce mi się pić i kisiel w majtkach od zeszłej środy, w tym tygodniu już mniej
Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Kochana patrzyłam na Twój wykres. Zero objawów piersiowo-kłuciowo-jajnikowych? czy po prostu nie zaznaczałaś?
PS wiedzieliście że soja to ściema że jest zdrowa? i zaburza podobno gospodarkę hormonalną. fiu fiu nie wiedziałam. -
nick nieaktualnyolik321 wrote:Nie zaznaczyłam, bo przed pozytywnym testem byłam pewna ze boli mnie nerka a nie jajnik
Generalnie od soboty 25 listopada kłucie jajniko-nerki + zawroty głowy,
Do tego w sb wstałam o 9 i o 11 poszłam spać na 1,5h
Później cały czas jajnik bolał, piersi dopiero teraz zaczynają,
w zeszłym tygodniu rano miałam częstomocz, ale potem ustawał
Plus cały czas chce mi się pić i kisiel w majtkach od zeszłej środy, w tym tygodniu już mniej
Hmmm ciekawe czy ja zacznę coś w końcu czuć chociaż w nocy tak jak pisałam obudził że ból w podbrzuszu i trochę pojojczałam Mężusiowi i psiakowi obudziłam boroczki. -
Przyznaję bez bicia - mam dziury w dzisiejszym czytaniu i chyba to juz nie do nadrobienia. Obiecuję poprawę.
Amy piękna historia. Wszystkie tu chyba się wzruszyłyśmy.
Izape - mam nadzieję, ze jakoś się z pracą poukłada. Mam koleżankę która tak rok zachodziła, bo miała dość pracy. W końcu powiedziała szefowej, ze odchodzi, wzięła cały należny jej urlop, tuż przed końcem wysikała dwie kreski Nie namawiam do rzucenia pracy, ale kto wie, może wyjdzie Ci to na dobre.
Olik - świetny wynik zanim się obejrzysz to cię ta beta zacznie kopać po nerkach
Karma , Lamka - zazdroszczę talentu
Bocianiątko pięknaśWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 14:00
Izape_91, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Hmmm ciekawe czy ja zacznę coś w końcu czuć chociaż w nocy tak jak pisałam obudził że ból w podbrzuszu i trochę pojojczałam Mężusiowi i psiakowi obudziłam boroczki.
Frelcia ja skreśliłam ten cykl więc od poniedziałku 20 listopada gdy prog miałam na poziomie 13 w ogóle nie zastanawiałam się nad objawami i chyba tak lepiej.
Teraz za to wole jak mnie coś boli czy jak mam dużo śluzu wtedy jakoś psychika lepiej znosi ze nadal wszystko trwa -
Izape_91 wrote:Czekam na dzień kiedy wreszcie sama wezmę swoje życie we własne ręce i zrobię co bede uważała za słuszne. Tylko kiedy to nastąpi? Hrhehe
Haha mam tak samo ja projektuje znajomym zaproszenia na ślub. Mogłabym zrobić z tego biznes, ale jakoś mi nie po drodzeIzape_91, lamka lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyolik321 wrote:dziewczyny co mogę zastosować na chyba bakterie w mysi ( ze tak powiem ;p)
Dziś od rana szczypanko + teraz białe upławy zupełnie inne niż w poprzednich dniach
wymiziaj mysie w jogurcie naturalnym albo wykąp w rumianku.Izape_91, olik321 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Izape robisz tak piękne rzeczy, że sama chętnie bym coś u Ciebie zamówiła, myślę, że inne dziewczyny z forum również.
Może to jest pomysł na życie?
był to pomysł na życie jakiś czas temu, teraz musiałabym zacząć wszystko na nowo, ale myślę ze jak się wciagne to szybko poczuje zew : )
Frelcia tylko to moze być strasznie dobijają e z drugiej strony bo szyje dla wszystkich dzieci dookoła a dla swojego nie moge bo go nie mam : (
po nowym roku musimy koniecznie pójść do kliniki, niw wiem czy dawać szanse mojemu ginekologowi z ta stymulacje? Pojśc zobaczyć co mi powie, spróbować u niego i dopiero do kliniki? Chce wykorzystać wszystkie możliwości jakie mam tu na miejscu zanim zaczniemy jeździć po świecie.. Tylko nie wiem czy to jest dobra decyzja i czy niw lepiej uderzać juz teraz do specjalistów...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
olik321 wrote:814,12
Amy mocno przytulam!!! Doskonale wie co czujesz. Mój synek tak bardzo chce mieć rodzeństwo że ciągle się pyta kiedy będzie je miał. Po pierwszym poronieniu się na nas pogniewał. O drugiej ciąży już mu nie mówiliśmy i dobrze bo też się źle skończyła i znowu by przeżywał.
Iza nadal trzymam kciuki za Ciebie i brak @!!!
olik321 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:dziewczyny co mogę zastosować na chyba bakterie w mysi ( ze tak powiem ;p)
Dziś od rana szczypanko + teraz białe upławy zupełnie inne niż w poprzednich dniach
A jeśli nie przyjdzie to do lekarza.olik321, Selina lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
ANkaG wrote:Małgosia na które i po ile sa ?
Paskowy jest za 4.99 a słupkowy 5.99
Można sikać
tylko te facelle, bobo już w regularnej cenieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 14:22
KateHawke lubi tę wiadomość