GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy aż mnie serce zabolało, robicie wszystko, żeby miała to rodzeństwo i będzie!
Karma 88, ale ty za to pięknie wyszywasz a kto wie, co jeszczeAmy333 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Bocianiątko piękna kobieta jesteś!!
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris gratuluje! Super wiadomość najważniejsze to robić w życiu to co się lubi!
Frelcia, uwielbiam kwestiesmaku, bardzo często korzystam z tych przepisów. W zeszłym roku robiłam gwiazdę makowa, drożdżowa na święta.
Dziewczyny jak to jest możliwe, ze w tygodniu jak wszystkie są w pracy produkujecie tyle stron, a w weekend jak wszyscy maja wolne to jest mały przestoj. Nie daje rady nadrabiac!
Amy przykro mi z powodu @
Izape, blue nadal trzymam kciuki, może jest jeszcze szansaAmy333, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ja juz po spacerze, powdychalam świeżego powietrza ponapawalam się widokami a teraz leze w wannie i mocze tyłek popijając kawke. Powiedzcie czemu urlopu się muszą kończyć : (
Mam ochotę powaeiowac z mężem w tym śniegu bo jest go tyyle ze aż szkoda : p wiecie tak jak za dzieciaka : D
Emilka mój maz też od dawna mnie namawia żebym to rzuciła ale został mi tylko jeden zjazd i miesiąc uprawnień który i tak szybko zleci wiec przeżyje to jakoś : ) praca biurowa jako rano mi się podoba ale nie w tym miejscu co teraz bo każdy jest traktowany inaczej. Nie ma równości. Mimo że mam wyksztalcenie prawnicze to jesyem traktowana gorzej niż osoby bez wyksztalcenia zatrudnione po znajomosci of kors więc juz zbliża się mój koniec tam. Poza tym naprawdę sis staram ale nikt tego nie docenia. trudno myślałam ze uda mi się uciec na zL4 ciążowe i na macierzyński ale widocznie nie jest mi to pisane, a nie mam zamiaru męczyć się kolejnych 2 lat po to tylko żeby mieć jakieś zabezpieczenie w razie ciąży bp to się ciągnie juz za długo. Zmienię prace albo sama coś wykombinuje.
Ja jestem boi dupa i nie woerze w siebie wkec podziwiam frelcie i kazda która dąży do swojego i ma własną firmę nimi ja mam swoja tylko w marzeniach: p
Achia HSG jest do przeżycia, ja dałam rade bez żadnych znieczuleń to Ty też dasz. Drożności życzę : )
Ale mamy tutaj artystki!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyAmy masz mega dojrzałą córeczkę! i doczeka się rodzeństwa na pewno! :*
Dziewczyny Wy jesteście takie pięknie i zdolne. Każda z Was powinna mieć własną działalność
Izape a teraz na poważnie. Jeśli uda mi się z dzidzią to już masz klientkę. Tylko czy się zgodzisz?
Ja miałam drzemać ale poszłam wybawić psa w śniegu i do teściowej. Dostałam od niej na Mikołaja koc, który świeci w ciemności :D haha i taki polarowy mrymraśny polar do kolan. W końcu nie będę marznąć ! i zrobiło mi się niedobrze. W sensie ssie mnie. ZNOWU na jedzenie.Amy333 lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Izape, blue nadal trzymam kciuki, może jest jeszcze szansa
Kurcze sama nie wiem. Juz nie bede testowała czekam na @ jak do soboty niw przyjdzie no to pójde na betę i tyle. od 3 dni mam wrażenie ze przyjdzie takie dziwne uczucie w podbrzuszu a jej niw ma. W dodatku śluz mam kremowy i cycki bola ale juz mniej.
Na bromku cykle mi się drastycznie skróciły do 25-26 dni a dziś 29. Nawet nie mam termometru żeby zmierzyć temperatury bo powiedziałam sobie ze koniec z tym wariactwem...obsuwa wynika pewnie albo ze stresu albo ze zmiany klimatu albo z Bronka albo nie wiem czemu ale jakby to było dziecko ro test w 15 dpo by wyszedł przecież. No chyba ze owulację mialam później.... Juz chce dostać ta @...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Bocianiątko wrote:i tak już się nakręcam... a tym bardziej że BRAK jest u mnie mojego podstawowego objawu fl: mega wrażliwych piersi.... ech, nawet z tego wszystkiego zaczęłam temperaturę mierzyć
Amy, Skarbie tulę:**** a taka córeczka to Skarb
olik, jaka betaaaaa?????????????Izape_91, Frelcia, lamka, justyna14, Bocianiątko, KateHawke, Jedna_z_Wielu, blue00, Aksamitna, Malwas, Jeżowa, Karma88, Emilkap11, Koteczka82, Selina, pilik, Amy333, Agniechaaaa, Madżka89, madzia8lenka, Lena21, malka, Kaczorka, Czrna 81, StaraczkaNika, Motylek85, Kargo31, Kotowa, Bajkaaa, Lunaris, Yoselyn82, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Amy masz mega dojrzałą córeczkę! i doczeka się rodzeństwa na pewno! :*
Dziewczyny Wy jesteście takie pięknie i zdolne. Każda z Was powinna mieć własną działalność
Izape a teraz na poważnie. Jeśli uda mi się z dzidzią to już masz klientkę. Tylko czy się zgodzisz?
Ja miałam drzemać ale poszłam wybawić psa w śniegu i do teściowej. Dostałam od niej na Mikołaja koc, który świeci w ciemności :D haha i taki polarowy mrymraśny polar do kolan. W końcu nie będę marznąć ! i zrobiło mi się niedobrze. W sensie ssie mnie. ZNOWU na jedzenie.
Pewnie ze się zgodzę, muszę mieć wizje i wene i zrobię wszystko !
Anty sama bym się poryczala, jak to czytałam to sobie wyobrazilam syfuacje : ( tymbardIej ze dzieci naprawdę nie rozumieją i są takie szczerze w tym co mówią, to by mnie zabilo. My zaraz będziemy 2 lata po ślubie, a mój brat lubi dogadywać ze mieszkanie, smaochod wakacje a gdzie dziecko? Nie mówi tego na złość poprostu lubi tak gadać i mi dogryzac... Poza mama i siostra to nikomu nie mówiłam ze mamy problem... tato nawet nie dopytuje kiedy wnuki teściowie też nie. Ale w końcu zaczną i czuje że bedzie to w te święta i bedzie mi ciężko... Ale Wy macie tak samo wiec rozumiecie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 13:28
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Kurcze sama nie wiem. Juz nie bede testowała czekam na @ jak do soboty niw przyjdzie no to pójde na betę i tyle. od 3 dni mam wrażenie ze przyjdzie takie dziwne uczucie w podbrzuszu a jej niw ma. W dodatku śluz mam kremowy i cycki bola ale juz mniej.
Na bromku cykle mi się drastycznie skróciły do 25-26 dni a dziś 29. Nawet nie mam termometru żeby zmierzyć temperatury bo powiedziałam sobie ze koniec z tym wariactwem...obsuwa wynika pewnie albo ze stresu albo ze zmiany klimatu albo z Bronka albo nie wiem czemu ale jakby to było dziecko ro test w 15 dpo by wyszedł przecież. No chyba ze owulację mialam później.... Juz chce dostać ta @...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to jest jakas masakra, jak Wy dajecie radę tak ogarniac to foru, jak wpadam poczytać, to mam średnio 10 stron do nadrobienia.... i z braku czasu po prostu nie wiem co u Was.
Amy bardzo mi przykro, naprawdę chciałabym że by Ci się udało :*
Olik gratuluję pieknego przyrostu!!
Malka czy Ty będziesz mieć Chłopczyka?
karma miło Cię znów widziećWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 13:28
olik321, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAmy przykra sprawa, ale Twoja córcia jest kochana i bardzo dojrzała. Na pewno niebawem doczeka się rodzeństwa.
Bocianiątko jaka z Ciebie piękna księżniczka
Izape mam dokładnie to samo, z jednej strony mam własny biznes, dodatkowo pracę na etacie i nie czuję, żeby własna działalność to było dla mnie dobre rozwiązanie.
Olik piękna beta
Czekam jeszcze na betę Niki.olik321, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
-
pasiasta wrote:Wy tu o jedzeniu a ja na płynnej diecie, same galaretki i kisiele bo jutro kolonoskopia
-
staraczka1111 wrote:Bocianiątko piękna kobieta jesteś!!
oliiik! cudnie! to teraz w końcu zielona kropeczka na wykresie i suwaczek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 13:43
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za słowa otuchy. Jakoś się spejcalnie nie boję może dlatego że nie mam pewności czy na pewno mi zrobią to hsg przez wynik wymazu.okaze się jutro dziś wolne,mieszkanko wysprztąłam,psina lezy koło mnie jakby czuła że coś jest na rzeczy..
IZAPE- póki nie ma @ wszystko jest możliwe. juz kiedyś tu pisałam,że mojej koleżance test sikany pokazał ciąże bodajże pod koniec 2 mca-ale robiła betę,wiedziała,że jest i wszysko było ok-nie żebym Cię nakręcała ale testy potrafią płatać nam niezłe figle. -
lamka wrote:Jak wszyscy wrzucają to też dam, jedyny jaki mam zapisany. Żałuję, że częściej tego nie robię, może bym lepiej rękę wyćwiczyła.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ceacfa9c02f.jpg
Frelcia Izap super!!! A nie myslałyscie o zmianie profesji?
Zazdraszczam umiejętności szycia bo o ile jeszcze z gotowaniem i pieczeniem jakoś daję radę o tyle do szycia mam dwie lewe ręceMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...