GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:Dziewczyny dziękuję za wspaniałe słowa, aż się wzruszyłam :*
summer86, Bunia86, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny, melduję że jeszcze nic nie wiadomo! Wsiadam do tramwaju i biorę się za czytanie poprzednich 13 stron! Umilicie mi czas oczekiwania
Karma88, innamorata88, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja właśnie wyszłam z pracy, zjem coś i lecę z pieskiem na zabawę z innymi pieskami.
Bunia mam nadzieję, że beta ładnie spadnie i wszystko wróci do normy :-* ogromnie Ci współczuję całego oczekiwania. Tulę mocno
Nika- odświeżam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 17:20
-
Uff, w końcu Was nadrobiłam, ale i tak sporo zapomniałam
Amy, tulę Cię z całego serducha i życzę abyś miała noworoczną niespodziankę.
Lunaris, gratuluję awansu!
Olik, piękny przyrost, raz jeszcze gratuluję
Lamka, Frelcia, Pilik, Izape - ale jesteście utalentowane mi poza gotowaniem niewiele tego typu rzeczy wychodzi.
Karolina, dopiero teraz odczytałam pytania, ale już to załatwiłyśmy innymi kanałami
Maja, Nika - nadal czekam na dobre wieści
A tymczasem lecę spać - jedyna rzecz na którą mam ochotę po pracy.Karolina90, olik321, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ja nic nowego się nie dowiedziałam, dzidzi nie widziałam dostałam skierowanie na badania na czym najbardziej mi i tak zależało. Więcej napisałam na ex-testerkach
Wieczorkiem Was nadrobię kochane bo tu widzę znowu naście stron przybyło
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Malgonia wrote:Ja to dopiero ze staraniami raczkuję. Mylę, że jestem na tym samym etapie co Ty, nawet cykl wcześniej, bo nasz pierwszy to była taka katastrofa, że ciężko to staraniami w ogóle nazwać.
Więc póki co baaardzo bym chciała i jestem jeszcze bardziej rozczarowana, gdy się nie udaje (zwłaszcza,że ja z tych które w 3 godziny po stosunku mają wszystkie objawy ciąży), ale nie panikuję. Co najwyżej mam ochotę zabić swojego eMka bo do niego to słabo dociera, ze to trzeba jednak się troszkę postarać żeby nam się udało i że sama sobie tego dziecka nie zrobię (gdybym mogła to na 99% byłby w drodze).
I pewnie gdybym była 5 lat młodsza to w ogóle bym się niczym nie martwiła - no ale nie jestem
Buniu, nie znamy się, ale od kilku tygodni śledzę Twoją historię i często o Tobie myślę, trzymam mocno kciuki żeby tym razem już wszystko było dobrze. Musi być dobrze Już i tak za dużo się nacierpiałaś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 17:31
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beta 1845 - sredni przyrost 61%
Jestem przerażona.
Progesteron też spadł do 21Malwas, blue00, KateHawke, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Nika, wynik jest po 3 dobach więc trochę niestandardowo. Powtórz raz jeszcze, ale po 48 h, to jeszcze nic złego nie oznacza.
Proga suplementujesz jakoś? -
Nika, ja z Michasiem miałam przyrost 55% i młody zdrowy jak koń!!
summer86, MamaFabianka, Flowwer, lamka, olik321, Aksamitna, Agniechaaaa, Karma88, Czrna 81, Malgonia, staraczka1111, Bocianiątko, KateHawke, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, malka, KateKum lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
AlicjaJ wrote:Dzień dobry dziewczyny, ja cały czas staram się czytać Was na bieżąco, kibicuję Waszym betom i testom. Bardzo chciałabym się na dobre wgryźć w ten wątek ale to trudne kiedy dziennie produkujecie kilkadziesiąt stron! Dlatego prawie nic nie piszę nawet jak mam jakieś pytanie bo nie chcę być postrzegana jako kolejna osoba, którą interesują tylko jej własne problemy...
Chciałam tylko zostawić informację dla osób walczących z homocysteiną, może komuś się przyda. Zaczynałam od poziomu 14,12 umol/l, po 18 dniach suplementacji metylami i dużymi dawkami TMG (3g dziennie) spadła do poziomu 7,27
Alicja a co to jest za preparat to TMG można go kupić bez recepty?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Nika tak jak dziewczyny piszą sprawdź jeszcze raz po 48h. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!! Musi być dobrze!
lamka lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Nika spokojnie powtórz jeszcze w czwartek i podrasuj proga Nie martw się za zaś👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Nika a robiłaś betę w innym labie ?
Ja właśnie wróciłam z kliniki i ma receptę na zastrzyki z proga jutro rano jadę wykupić receptę do czech.Agniechaaaa, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Nika a jaka beta była poprzednia? Nie ma co liczyć dobowego przyrostu, lepiej sprawdzić ile przyrosło w te trzy dni wg schematów. Na spokojnie!
Ja przy progu 18 dostałam dupka 3x1 i zakaz badania. I w sumie zastosowałam się i przestałam o tym myśleć