GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Karma88, Karolina90, Malwas, KateHawke, Emilkap11, innamorata88, Malgonia, olik321, Bocianiątko, Anna Stesia, Bea25, lamka, Czrna 81, Lusesita, Flowwer, mi88, Koteczka82, emi2016, Amy333, Bajkaaa, KateKum, Maja84, MamaFabianka, Kargo31, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nika jest dobrze! Na tym etapie nie powinno być serduszka. Teraz nauka cierpliwości czyli to co zawsze w staraniach i w ciąży
Ja zaczynam plamic może jutro zacznę nowy cyklBocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Nika piękny pecherzyk, na pewno no będzie dobrze. Trzymam kciukiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Siedzę w tej restauracji jem śniadanie i chce mi się ryczec, obok dra się i wyją
jakieś dzieci, brzuch i jaja mi rozsadza, zaraz ja też zacznę wyć i ryczec na cały regulator !!! przecież dziś Mikołaj czemu te dzieci wyją?!!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Siedzę w tej restauracji jem śniadanie i chce mi się ryczec, obok dra się i wyją
jakieś dzieci, brzuch i jaja mi rozsadza, zaraz ja też zacznę wyć i ryczec na cały regulator !!! przecież dziś Mikołaj czemu te dzieci wyją?!!!!Malgonia lubi tę wiadomość
-
Jeszcze każda z Was w przyszłe święta może tulić bobasa
Ja rok temu - 4.12. - poroniłam swoją pierwszą ciążę. A teraz Luśka ma już 7 tygodni. Życie lubi zaskakiwać - również pozytywnie!
Życzę każdej z Was takich pozytywnych niespodzianek od losu
Nika - Twój pęcherzyk wygląda bardzo ładnie za 2 tygodnie będzie piękne serduszko!Selina, pilik, Karolina90, Bea25, KateHawke, Czrna 81, Malgonia, mi88, JuicyB, Koteczka82, Lunaris, KateKum, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWkrótce krew oddam,miło się zaskoczylam bo koszt badania to tylko 15 zł(przyszpitalna),nie nastawiam się na pozytywny wynik ale przyjmę pokornie co los mi przeznaczył,wyniki o 14.
reset, Karma88, Selina, Bea25, KateHawke, mi88, Koteczka82, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c3096b0037.jpg
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Nika - wszystko będzie dobrze, teraz spokój i jeszcze raz spokój! Weź tylko zawróć do tego gina albo zadzwoń, żeby podpytać o progesteron - inaczej się zamartwisz na amen. Sam pęcherzyk śliczny!
Bea - co do testów owulacyjnych, to ja zaczynam przygodę, ale odradzam te z allegro (przynajmniej te tanie z niebieską końcówką). One sobie wychodzą jak chcą, gdy miałam owu potwierdzoną na usg to na nich nic nie było, a kreska mi na nich wychodzi na początku. Teraz mam te z rossmana (facelle) i wydają się bardziej wiarygodne (a że nie umiem ich interpretować to inna sprawa;)).
Iza - przykro mi. Mikołaj sobie musiał pomylić Cię z kimś innym - gdzieś pewnie siedziała dziewczyna i liczyła na okres...
Agulineczka - trzymam kciuki! Nie masz ewentualnie możliwości podejść po receptę na dupka gdzieś indziej niż do swojego ginekologa?
Blue - trzymam kciuki za betę!
Dziewczyny, które zajęły się moimi owulakami - dziękuję za każde słowo i radę! Przepraszam za zaśmiecanie forum takimi problemami, ale ja raczkuję z testami owu, do tego organizm w weekend płatał mi figle z rozciągliwym śluzem i stąd u mnie taka nerwowość. Do wczoraj nie wiedziałam też, że jest tu galeria testów owulacyjnych (myślałam, że tylko ciążowych), więc teraz byłabym mądrzejsza i zaczęłabym od analizy cudzych testów Dziś też jeszcze siknę dla porównania na facelle- gdyby była ciemniejsza kreska to teraz tak: dopaść męzą znów dziś, bez dnia przerwy czy raczej lepiej jutro? Skoro owulacja następuje 24 - 36 godz. po teście to czy jutro wieczorem nie będzie za późno?
A z innych tematów to chyba moje HSG styczniowe przepadnie Byłam wczoraj na wymazach, pan doktor uznał, że coś się dzieje, pytał mnie o upławy i pieczenie (nic nie czuję!) i przy okazji wymazu zrobił test ph pochwy- wyszło 4,9, co jego zdaniem może wskazywać na obecność bakterii beztlenowych. Jak się to leczy? Antybiotyki? Przez ile?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 09:55
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyDostałam dofinansowanie na adaptacje miejsca na Żłobek!!!!! dzwonili z urzędu !!!
nenusia, Karma88, olik321, agulineczka, Bocianiątko, staraczka1111, lamka, Karolina90, Bea25, KateHawke, Kaczorka, blue00, justyna14, reset, pilik, Anna Stesia, Flowwer, Malgonia, Koteczka82, MamaStasia, pasiasta, Aksamitna, Lunaris, Amy333, Bajkaaa, Agniechaaaa, MamaFabianka, Mini89, Kargo31, Motylek85, Madżka89, Bunia86, Yoselyn82, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reset poczekaj aż ja skończę okres będzie codzienne zdjęcie 5 ovulakow i nie zamierzam przepraszać bo po to jest to forum
Ja mam najczęściej ovu tego samego dnia co pozytywny test wiec nabzykane musi być wcześniej. Ja bym dziś i jutro dawała czadu. Musi być nabzykane przed pozytywem żeby plemniki czekały i dla pewności ze 2 dni po pozytywieKateHawke, reset, Anna Stesia, Lunaris, ANkaG, -Monika- lubią tę wiadomość
-
Nika jest piękny pecherzyk i widać że tam w środku coś się już dzieje za 2 tygodnie będzie piękne serducho zobaczysz :* ja też tak miałam nic się nie bój bo maluszek dzielny po mamie!
Blue trzymam kciuki!! Na teście coś majaczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 10:05
-
Nika, jest dobrze! i MUSI być dobrze! Uwierz w swoje maleństwo!!! :***
Blue, cień po pół godzinie może coś znaczyć! który to dpo? czekam an wyniki bety i kciukam!!!
P.S. Dziewczyny, które niedawno zmieniły avatarki - chyba trzeba dodać je jeszcze razWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 10:07
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyreset:
Radziłabym Ci sprawdzać chociaż 2x w ciągu dnia. Robiłam testy o 12 i wieczorem. I gdyby nie dwa pomiary, to mogłabym nie ustrzelić takiej bordowej kreski
Ale u mnie to minimum 2-3 dni takie widoki się utrzymywały. Musisz sama wyczuć.
Ja po tylu latach sikania tylko wieczorem, dwa ostatnie cykle się spięłam i robiłam to właśnie 2x dziennie. Widoki w końcu mnie usatysfakcjonowały chociaż nigdy nie miałam problemu z pozytywnymi testami- tylko popsutymi testami
Niebieskie allegrowe omija się szerokim łukiem u mnie poleciało 90szt. Do kosza i już ich więcej nie kupowałam. -
nick nieaktualny