GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikuś będzie dobrze Jest taka piekna fasolinka. A właściwie pisklątko - zobacz mi to przypomina takiego pisklaczka z dzióbkiem. Piękny pisklaczku nie strasz mamusi!
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:@ mikołajkowy jest najlepszy! Hihih kuzwa aż taka niedobra byłam w tym roku?!
Nika piękny pecherzyk! Będziemy czekać na serduszkoEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Nika, wspaniale
dostałaś progesteron i L4?
Może jakbyś w spokoju poleżała choć do Świąt to by Ci dobrze zrobiło.
Mam nadzieję, ze już teraz beta Cię uspokoi całkiem i reszta ciąży będzie już nudna.
Achia - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Teraz jest dobry czas na staranie się o dwie kreski na Święta. Seksik na Mikołajki i fasolka pod choinkę
Głowa do góry. Na pewne rzeczy nie mamy wpływu, ale z każdej złej sytuacji trzeba wyciągnąć coś dobrego dla siebie. -
Nika jest dobrze. Teraz czekamy naEndometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
blue ja bym poszła na bete , druga kreseczka wyraźnie lekko różowa więc stawiałabym na ciąże, także albo test za 2 dni albo beta. Będziesz miała pewność.
nika kiedy miałaś pierwszy dzien okresu? który to dokładnie według om dzień i tydzień? Bo wydaje mi się, ze podobnie jak ja , więc spokojnie, wszystko wygląda bardzo dobrze. Takie usg na ten czas ciąży jest ok. Powtórz bete i zrób porga jeszcze raz. Trzymaj się, będzie dobrze. -
Nika, tak sie cieszę! Jest pęcherzyk, jajo nie jest puste tylko śmiga tam śliczny zaroduś! Same dobre informacje! Za dwa tygodnie będzie serduszko! U mnie też było widać w 7 tc. Jeśli Ci to uspokoi to możesz jutro powtórzyć betę (byleby nie pojutrze). Byłaś u lekarza, u którego chciałabyś prowadzić ciążę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 09:18
-
Nikusia nie lam się, tak jak dziewczyny Ci tu próbują wbic do tego małego mozdzka bedzie dobrzeee !!!: )Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
ja juz nie woerze w kreski "po czasie" i juz nigdy nie sikam na żadne testy !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Dzień dobry dziewczyny. U mnie Mikołaja nie ma
Nika
Tule wszystkie które dzisiaj biel zobaczyly:(:*
Testowałaś? tak jak patrzę na Twój wykres to chyba jeszcze masz czas na kreseczkę