GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea25 wrote:Może jeszcze jest nadzieja?
Poczekam jeszcze kilka dni i zobaczymy czy małpa przyjdzie.
Jeśli przyjdzie to powtórzę badanie homocysteiny.Poproszę doktora o usg i wszystkie możliwe badania.Dorzucę któryś z preparatów wymienionych przez Nike i może to TMG. A M dostanie z powrotem L-karnitynę,a do tego cynk, vit C i D3.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Malgonia wrote:Mi nie chodzi tu o to by bronić P.ozna sie domysluc ze zalazla za skore, ale jedyne co mozna zrobic to ja ignorowac, bo po co macie sie denerwowac. Wszystkie tu jestesmy zeby bylo milo a nie na odwrot. Szkoda nerwow
Frelcia - chyba sobie to wydrukujd i powiesze w pracy
Na BBF napisała o dziewczych "patologia"....Yoselyn82, Karolina90, ANkaG, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Melduje po wizycie na NFZ: nic nowego, żadnego nowego skierowania. Ona już nic nie może zrobić i proponuje mi iść do kliniki leczenia niepłodności
A co prezentów to ja w tym roku dla wszystkich dzieci w rodzinie kupiłam książki. Jedna to Masza i Niedźwiedź, druga Kraina Lodu a trzecia to 365 bajek Disney na każdy dzień w roku a dla 7 letniej chrzesnicy mojego męża zamówiłam zestaw do tworzenia własnych kosmetyków:-D i mam z głowy
A w ogóle dziś w Grycanie są lody po 1 zł zaproponowałam mężowi, ale on stwierdził że woli mieć Grycanke w domu i naturalne lody haha i przy okazji ŚRODA DZIEŃ LODAWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 18:32
Bea25, Flowwer, Frelcia, Bunia86, Koteczka82, MamaFabianka, summer86, lamka, KateHawke, KateKum, pilik lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina to dobrze świadczy do dr że jednak potrafi się przyznać ze to co potrafiła pomóc zrobiła a teraz klinka. To tylko z nazwy tak strasznie wygląda .
Koteczka oby @ nie zawitała
Blue jak wynik ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karolina Twój M jak mój ;p
a teraz biedak ma abstynencje az gin powie, że wszystko ok i ze szczypanko to nie baketerie to biedak chodzi i dziś odliczał godziny do wizyty
P.S Dziękuje dziewczyny za polecenie Multi Gyn Acti Gel, drogie cholerstwo ale dziś już jest lepiejKarolina90, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Karolina to dobrze świadczy do dr że jednak potrafi się przyznać ze to co potrafiła pomóc zrobiła a teraz klinka. To tylko z nazwy tak strasznie wygląda .
Koteczka oby @ nie zawitała
Blue jak wynik ?
Flower wiem wiem. Ja do niej poszłam tak przypadkowo, a do kliniki chodziłam 1.5 roku do invicty. Teraz 4 stycznia idę na wizytę do Novum i chce trochę więcej badań skompletować👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Ja tak późno bo cały dzień co próbuje poczytać to ktoś coś mówi przychodzi no spokoju w tym szpitalu nie ma A więc tak na szybko zanim znowu ktoś coś
Dziewczyny tak mnie natchnełyście tymi pięknymi awatarami że może i ja kiedyś zmienię
Nika toz to super wieści! Gratuluję :*
Flo piękna beta :* bardzo się cieszę !!
Frelcia również gratuluje spraw żłobkowych
Agulineczka bardzo mi przykro. Wiem co przeżywasz
Frelcia ta plamla to na pewno oznaka zagniezdzania!
Blue naprawdę widziałam tą kreskę no
Ja będę wiedzieć jutro do południa czy wychodzę. Także wszystkie Was bardzo proszę o kciuki. Niech ta beta spada w końcu!
Frelcia, summer86, Luna1993, KateHawke, Anna Stesia, Lena21, Lunaris, pilik, Karma88 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Ja tak późno bo cały dzień co próbuje poczytać to ktoś coś mówi przychodzi no spokoju w tym szpitalu nie ma A więc tak na szybko zanim znowu ktoś coś
Dziewczyny tak mnie natchnełyście tymi pięknymi awatarami że może i ja kiedyś zmienię
Ja będę wiedzieć jutro do południa czy wychodzę. Także wszystkie Was bardzo proszę o kciuki. Niech ta beta spada w końcu!Bunia86 lubi tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Weszłam na ten lipcowy fioletowy wątek i się za głowę złapałam
Bunia kciuki za jutrzejsze wyjście!
izape mega mi sie podoba Twoje podejście, super
Flooo pięknie szybuje, nie moge sie doczekać fotki z usgFlowwer, Izape_91, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Kurcze nie mam jak odpisywać w pracy trochę czytam i tylko daje rade dać lubię to przy poście a jak przychodzi wieczór i nadrobię to nie pamiętam co miałam napisać więc wybaczcie że ogolnikowo ale
Cieszę się z pozytywnych waszych wiadomości
A mega mi przykro że nie dla każdej ten dzień okazał się być szczęśliwym
U mnie ciąża czas start czyli chyba pęcherz przeziębiony bo byłam chyba 6 razy w WC w pracy ale w głowie już się tli coś tam haha mało istotne że nie ma szans na jakikolwiek objaw i ja dobrze o tym wiec ale co mogę się nacieszyć to moje heheCzrna 81, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Bunia kciuki zaciśnięte, żebyś szybko wyszła do domu.
Olik cieszę się że żel pomaga
Mąż mnie wkurw... nawet dzisiaj i będąc w pracy myśli tylko o sexie.... ehhhh...mimo tego że niby wie, że dzisiaj mi źle...
Sex to ostatnie o czym dziś myślę...Bunia86 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Buniu Kochana, trzymamy!
A ja zaraz, dla statystyki, idę sobie siknac na test owulacyjny, choć dziwne to wszystko, bo objawów owu brak,a jakikolwiek śluz zanika. W sumie sama nie wiem, o co w tym chodzi. Może jutrzejsze badania coś wyjaśnią.
Nie wiem też, czy wczorajsze uwagi Pana doktora dot. podwyższonego pH w pochwie i potencjalnej infekcji mi tak zostały w głowie, że teraz wydaje mi się, że mnie coś swędzi i boli czy to tylko moja głowa i urojone objawy;)
Edit: nie moja głowa. Siknelam do pojemnika,a tam pływa coś jak kawalki śluzu/ kawałki skóry (takiej co się łuszczy po opalaniu, nie wiem jak to opisać) Help, co to??? Idę rano na badanie moczu, bo i tak je planowałam, wyniki posiewu dopiero za tydzień... Drogie Bravo, co robić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 19:24
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Bunia86 wrote:Ja tak późno bo cały dzień co próbuje poczytać to ktoś coś mówi przychodzi no spokoju w tym szpitalu nie ma A więc tak na szybko zanim znowu ktoś coś
Ja będę wiedzieć jutro do południa czy wychodzę. Także wszystkie Was bardzo proszę o kciuki. Niech ta beta spada w końcu!Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Jak ja nienawidzę tego ze tak długo pracuje i nie mogę w pracy nadrabiać
Czrna 81, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f61a2e3a9bb.jpg
A i dowcip sytuacyjny
Dlaczego Mikołaj jest najszczęśliwszym mężczyzną na ziemi??
Bo ma adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek!
Czrna 81, Koteczka82, Bea25, Bajkaaa, Izape_91, Anaaa90, Bocianiątko, Lunaris, Bunia86, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄