GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Flowwer piękna beta!
Widok twojej bety i pozytywnych testów Cccierpliwej to miód na moje serce. Strasznie się cieszę!
U mnie na razie "umiakowany optymizm "
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyreset wrote:Buniu Kochana, trzymamy!
A ja zaraz, dla statystyki, idę sobie siknac na test owulacyjny, choć dziwne to wszystko, bo objawów owu brak,a jakikolwiek śluz zanika. W sumie sama nie wiem, o co w tym chodzi. Może jutrzejsze badania coś wyjaśnią.
Nie wiem też, czy wczorajsze uwagi Pana doktora dot. podwyższonego pH w pochwie i potencjalnej infekcji mi tak zostały w głowie, że teraz wydaje mi się, że mnie coś swędzi i boli czy to tylko moja głowa i urojone objawy;)
Edit: nie moja głowa. Siknelam do pojemnika,a tam pływa coś jak kawalki śluzu/ kawałki skóry (takiej co się łuszczy po opalaniu, nie wiem jak to opisać) Help, co to??? Idę rano na badanie moczu, bo i tak je planowałam, wyniki posiewu dopiero za tydzień... Drogie Bravo, co robić? -
-Monika- wrote:Hmmm... Mi się wydaje że u ciebie jeszcze za wcześnie na owulacji widząc poprzednie wykresy
Też tak sądziłam, po czym od weekendu pojawia się albo śluz wodnisty albo kremowy ale za to bardzo rozciągliwy. Stąd w ogóle zaczęłam testy robić...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Bunia bardzo mocno trzymam oby spadła i jutro do swojej ochanej psiny i pamiętaj kupić jej coś smacznego po drodze
MamaFabianka
Koteczka
Czrna 81, Koteczka82, Bea25, emi2016, Luna1993, blue00, Bunia86, Yoselyn82, staraczka1111 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:
Flowwer kocham ❤ dzięki musiałam się uśmiechnąć!!! I przeszedł mi foch na MFlowwer lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Flowwer wrote:U mnie na razie "umiakowany optymizm "
Byłam dzisiaj w tej mojej pipidówce u lekarza na nfz zrobić cytologię. Pierwszy raz tam szłam, więc pomyślałam co tam, wezmę wyniki męża i powiem że się staramy. Nawet taki fajny gość. Zajrzał w jajniki, nie zmierzył, ale powiedział że rośnie ładny pęcherzyk Co do wyników M to zdziwił się dlaczego poprzednia gin nie zwróciła uwagi na obecność bakterii. Ten wynik uznaje za nieważny, bo nie ma zaufania do małych, nieznanych mu lab. Zaleca zrobić badanie nasienia + posiew nasienia w Bydgoszczy. Niestety u nas do końca roku jest masakra w pracy, więc pojedziemy zrobić te badania po Nowym roku. O dziwo nie usłyszałam żadnego sprzeciwu od M Narazie cieszę się że coś tam rośnie i planuję pracowity weekendsummer86, Koteczka82, Flowwer, olik321, Anna Stesia, Lunaris, justyna14, Bunia86, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Może być umiarkowany, byle optymizm
Byłam dzisiaj w tej mojej pipidówce u lekarza na nfz zrobić cytologię. Pierwszy raz tam szłam, więc pomyślałam co tam, wezmę wyniki męża i powiem że się staramy. Nawet taki fajny gość. Zajrzał w jajniki, nie zmierzył, ale powiedział że rośnie ładny pęcherzyk Co do wyników M to zdziwił się dlaczego poprzednia gin nie zwróciła uwagi na obecność bakterii. Ten wynik uznaje za nieważny, bo nie ma zaufania do małych, nieznanych mu lab. Zaleca zrobić badanie nasienia + posiew nasienia w Bydgoszczy. Niestety u nas do końca roku jest masakra w pracy, więc pojedziemy zrobić te badania po Nowym roku. O dziwo nie usłyszałam żadnego sprzeciwu od M Narazie cieszę się że coś tam rośnie i planuję pracowity weekend
I widzisz jakie mile zaskoczenie
, powiem wam że kiedyś mega dluzyly mi się cykle itp a teraz patrzę że już koniec roku, tyle dziewczyn zaszło w ciążę jedne są już na końcówce inne w połowie a inne czekają na prenatalne to daje wiarę że każda z nas się doczeka, może nie wszystkie już ale z każdym miesiącem kolejne będą zachodzić w ciążę i to jest mega fajne że ta która dziś płaczę z powodu @ za miesiąc dwa lub trzy będzie skakać z radości bo będzie w ciążyBea25, summer86, Czrna 81, Anna Stesia, Lunaris, Bunia86, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Może być umiarkowany, byle optymizm
Byłam dzisiaj w tej mojej pipidówce u lekarza na nfz zrobić cytologię. Pierwszy raz tam szłam, więc pomyślałam co tam, wezmę wyniki męża i powiem że się staramy. Nawet taki fajny gość. Zajrzał w jajniki, nie zmierzył, ale powiedział że rośnie ładny pęcherzyk Co do wyników M to zdziwił się dlaczego poprzednia gin nie zwróciła uwagi na obecność bakterii. Ten wynik uznaje za nieważny, bo nie ma zaufania do małych, nieznanych mu lab. Zaleca zrobić badanie nasienia + posiew nasienia w Bydgoszczy. Niestety u nas do końca roku jest masakra w pracy, więc pojedziemy zrobić te badania po Nowym roku. O dziwo nie usłyszałam żadnego sprzeciwu od M Narazie cieszę się że coś tam rośnie i planuję pracowity weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 19:58
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Karolina90 wrote:Melduje po wizycie na NFZ: nic nowego, żadnego nowego skierowania. Ona już nic nie może zrobić i proponuje mi iść do kliniki leczenia niepłodności
A co prezentów to ja w tym roku dla wszystkich dzieci w rodzinie kupiłam książki. Jedna to Masza i Niedźwiedź, druga Kraina Lodu a trzecia to 365 bajek Disney na każdy dzień w roku a dla 7 letniej chrzesnicy mojego męża zamówiłam zestaw do tworzenia własnych kosmetyków:-D i mam z głowy
A w ogóle dziś w Grycanie są lody po 1 zł zaproponowałam mężowi, ale on stwierdził że woli mieć Grycanke w domu i naturalne lody haha i przy okazji ŚRODA DZIEŃ LODA
Ostatnio jak byłam z mężem samochód ubezpieczać to Pani zajechala do nas z tekstem ze aroda dzień loda : D ale zbwrezna strasznie bywa. Od jednej lekarki usłyszałam to samo że juz nic mi nie pomoże i mam iść do kliniki.... Trochę siw wkurzylam ale z drugiej strony to ona nic nie zrobiła żeby mi po.oc a po trzecie to wolę żeby mi nie pomagała z takim zapalemKarolina90 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Wracamy z Ikei do domku. Kupiłam komodę lustro kontener pod biurko, zasłonki do sypialni i kwiatka i wiszaca doniczke i jestem szczęśliwa !!!!! Jak niewiele potrzeba !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 20:00
reset, innamorata88, Flowwer, lamka, olik321, Koteczka82, Bea25, Bocianiątko, Lena21, Lunaris, Karolina90, justyna14, Bunia86, Karma88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Wracamy z Ikei do domku. Kupiłam komodę lustro kontener pod biurko, zasłonki do sypialni i kwiatka i wiszaca doniczke i jestem szczęśliwa !!!!! Jak niewiele potrzeba !
ja CIę wezmę na zakupy do Ikei jak będę kupowała bibeloty do Żłobka ? -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:ja CIę wezmę na zakupy do Ikei jak będę kupowała bibeloty do Żłobka ?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Flo gratuluję!
Agulineczko tulę Cię mocno!
Blue
I nic więcej nie pamiętam aaa zaczyna mi się @ jupiiiJedna_z_Wielu, summer86, Anna Stesia, Czrna 81, Bocianiątko, Lunaris, KateHawke, Luna1993, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agulineczka tulę mocno
Blue, Izape następny cykl jest nasz (znaczy ten co się już u mnie zaczął). Normalnie biorę Izape z Ciebie przykład, bo jak się jakoś szybko nie zapłodnię to pierdolca w tej mojej robocie dostanęblue00 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:I widzisz jakie mile zaskoczenie
, powiem wam że kiedyś mega dluzyly mi się cykle itp a teraz patrzę że już koniec roku, tyle dziewczyn zaszło w ciążę jedne są już na końcówce inne w połowie a inne czekają na prenatalne to daje wiarę że każda z nas się doczeka, może nie wszystkie już ale z każdym miesiącem kolejne będą zachodzić w ciążę i to jest mega fajne że ta która dziś płaczę z powodu @ za miesiąc dwa lub trzy będzie skakać z radości bo będzie w ciążyAnna Stesia, lamka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs.