GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReset w sumie serduszka były, dla bezpieczeństwa kochajcie się co dwa dni aż wyznaczy owulacje. A ja dziś wyczuwam szynkę otwarta i śluz wodbisty, także płodne czas zacząć.
Hope bardzo się cieszę że wkoncu wkraczasz w okres staraniowylamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:No, fajne to jest Przy becie Flowwer autentycznie się popłakałam Dzisiaj to samo przy Cccierpliwej. Gdy takiej weterance się udaje, wstępuje we mnie nadzieja. Ostatnio aż wstyd przyznać, że chyba mój syn bardziej wierzy że będzie miał rodzeństwo, niż ja. Znowu biega na roraty z tą swoją intencją i wczoraj (zapomniałam napisać ) wylosował na jeden dzień do domu Jezuska (taka nasza tradycja) i oczywiście modlił się do Niego o rodzeństwo. A mi serce krwawi kiedy go słucham Ale to co się dzieje na tym forum przywraca mi tą wiarę, że i mi może się udać.
U nas też taka jest tradycja siostrzenica wylosowala w swoje urodziny i była mega szczęśliwa
U mnie na bakier z wiarą ale cieszę się jak dzieci chętnie chodzą do kościołaCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Również bardzo się cieszę z pozytywnego testu Cccierpliwej Tu mi gdzieś post umknął, ale doczytałam na wątku o inseminacji. Bardzo kibicuję również dziewczynom, które tam poznałam i na z wątku o ciąży pozamacicznej.
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flowwer, kochana, piękna trzycyfrowa beta! Śliczne małe Kwiatusiątko, zwane również Najbardziej Wyczekanym Dzieckiem Tego Forum, wymościło już sobie u mamy całkiem przyjemne gniazdko!
Agulineczko, bardzo mi przykroCzrna 81, Bocianiątko, emi2016, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, Iza - ja chcę z Wami do Ikei:) kocham ten sklep, kocham urządzać wnętrza i wszystko mi być jedno czy urządzam żłobek czy piwnicę
Sugarfree ma często za krótkie te sukienki (albo workowate), za to ja polecam markę beksa!
Dziewczyny, test dla porównania z godz 13 (górny) i 20 (dolny):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df1d4d341b4a.jpgAnia1003 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Frelcia wrote:dzięki dzięki dzięki coś już znalazłam
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyreset wrote:Frelcia, Iza - ja chcę z Wami do Ikei:) kocham ten sklep, kocham urządzać wnętrza i wszystko mi być jedno czy urządzam żłobek czy piwnicę
Sugarfree ma często za krótkie te sukienki (albo workowate), za to ja polecam markę beksa!
Dziewczyny, test dla porównania z godz 13 (górny) i 20 (dolny):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df1d4d341b4a.jpg
Znaczy że już po piku lh.
Ovu będzie lub była i teraz będzie się działa MAGIA -
Frelcia wrote:taka : https://lavika.pl/pl/kolekcja/58-rubi.html
a co! zaszaleje hahahahaha
Ekstra mój mąż by padł z wrażenia i od ceny hihiCzrna 81 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny dzięki za kciuki za moją wizytę, przydały się. Gin okazał się konkretny i ogarnięty, zainteresował się moimi wynikami, wiedział co to stosunek LH do FSH i metyle więc już w ogóle byłam zachwycona Gorzej że stwierdził u mnie podejrzenie PCOS
Mam szybkie pytanie a raczej zestaw pytań do dziewczyn ogarniętych w mutacjach. Dostałam dzisiaj wyniki i wyszło mi:
MTHFR 677C-T w układzie homozygotycznym nieprawidłowe
PAI-1 4G w układzie homozygotycznym nieprawidłowe
MTHFR mam chyba w tej najgorszej wersji, wystarczy brać metyle czy coś jeszcze robić?
PAI: co dalej z tym zrobić? Wiem, że brać Acard ale 75 czy 150, przez cały cykl czy jak? Robić jakieś dalsze badania? Heparyna w razie ciąży będzie już konieczna?
Ech, ciekawe co jeszcze mi wyjdzie -
nick nieaktualny
-
Ufff. Dzień się skończył! Można zasiąść do nadrabiania OF
Mam jajo gotowe do akcji na piątek - dziś 19mm prawy (lewy 13mm). Zajadam kolację i biorę się za czytanie. Gdzie ja to skończyłam....olik321, Frelcia, summer86, Bea25, Koteczka82, Czrna 81, Anna Stesia, lamka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCały dzień nadrobilam i teraz czas odpocząć nie ma @ jeszcze do 10 napewno u mnie więc czekamy i zobaczymy bo testy owu jakieś chce dobre kupić to polecajcie coś mądrego miłego wieczoru i też nie jestem w stanie każdej z osobna odpisać ale smutno mi Agulineczka a Tło nieustannie zachwyca serce i nadzieja jest dla każdej z Nas!