GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
A ja wczoraj ubrałam już choinkę
https://zapodaj.net/1235293f1f0b8.jpg.html
Nie umiem wkleić żeby się tu od razu wyświetliło:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 10:04
olik321, JuicyB, Frelcia, Bunia86, kaha, KateHawke, lamka, ANkaG, Kaczorka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:A ja wczoraj ubrałam już choinkę
https://zapodaj.net/1235293f1f0b8.jpg.html
Nie umiem wkleić żeby się tu od razu wyświetliło:/
oo pięknaja ubieram jutro, więc też się Wam pochwalę
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Bunia na ciebie tez przyjdzie czas.. Wiem boli teraz jak cholera, ale podniesiesz się i bedziesz walczyc dalej. Ze mnie w domu sie smueja, że ja to wszystko zaliczam: wpadju, ciąże pozamciczne, poronienia. Ni ze mna to nigdy normalnie nie moze byc i tak od zawsze.. Ale mam mega kochającą rodzine, a my w domu mamy czarny humor;)
Flo co u ciebie?Bunia86 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Witam się w piękny słoneczny dzień
Trzymam kciuki za wszystkie testujace i wizytujaceFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cały czas was podczytuje ale ciężko was dogonić.
Dziś miałam bardzo spokojną noc a jutro beta. Emek namawia na dzisiejszą betę ale jutro 12 dpt i z tego dnia muszę zgłosić pozytyw dla kliniki.
Ciekawa jestem czy fasolka jeszcze żyje... ale poczekam do jutra.
Reset szkoda cyklua lh/fsh masz ok
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer ale beta lepiej po 48h badać.. A jutro im powiesz dzisiejszy wynik który jest dodatniMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Luna piękna choinka
powodzenia w pisaniu pracy
dobrze że ja to mam już daaaaaawno za sobą
Motylku ja to się boję że na mnie w ogóle nie przyjdzie czasże każda ciąża smoczy się tak samo
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Flo przecież fasolkasię już dobrze umościła w brzuszku u mamusi
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Luna piękna choinka, taka glamuuur
Ja mam ubraną już od poniedziałku, i to żywą
Frelciu Ty zawsze takie przepyszniaste rzeczy wstawiasz, nic tylko jeść
Flowwer na pewno z maleństwem wszystko w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 10:32
-
Karma88, Luna1993, Malgonia, Frelcia, olik321, lamka, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyAlicjaJ wrote:Luna piękna choinka, taka glamuuur
Ja mam ubraną już od poniedziałku, i to żywą
Frelciu Ty zawsze takie przepyszniaste rzeczy wstawiasz, nic tylko jeśćmoja babcia własnoręcznie te ozdoby robiła, chyba nigdy innych nie kupię. Zawsze chciałam żywą, ale do mieszkania to mi za dużo bałaganu :p
-
nick nieaktualny