GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
A ja wczoraj ubrałam już choinkę
https://zapodaj.net/1235293f1f0b8.jpg.html
Nie umiem wkleić żeby się tu od razu wyświetliło:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 10:04
olik321, JuicyB, Frelcia, Bunia86, kaha, KateHawke, lamka, ANkaG, Kaczorka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:A ja wczoraj ubrałam już choinkę
https://zapodaj.net/1235293f1f0b8.jpg.html
Nie umiem wkleić żeby się tu od razu wyświetliło:/
oo piękna ja ubieram jutro, więc też się Wam pochwalę👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Bunia na ciebie tez przyjdzie czas.. Wiem boli teraz jak cholera, ale podniesiesz się i bedziesz walczyc dalej. Ze mnie w domu sie smueja, że ja to wszystko zaliczam: wpadju, ciąże pozamciczne, poronienia. Ni ze mna to nigdy normalnie nie moze byc i tak od zawsze.. Ale mam mega kochającą rodzine, a my w domu mamy czarny humor;)
Flo co u ciebie?Bunia86 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Witam się w piękny słoneczny dzień
Trzymam kciuki za wszystkie testujace i wizytujaceFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cały czas was podczytuje ale ciężko was dogonić.
Dziś miałam bardzo spokojną noc a jutro beta. Emek namawia na dzisiejszą betę ale jutro 12 dpt i z tego dnia muszę zgłosić pozytyw dla kliniki.
Ciekawa jestem czy fasolka jeszcze żyje... ale poczekam do jutra.
Reset szkoda cyklu a lh/fsh masz ok
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer ale beta lepiej po 48h badać.. A jutro im powiesz dzisiejszy wynik który jest dodatniMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Luna piękna choinka powodzenia w pisaniu pracy dobrze że ja to mam już daaaaaawno za sobą
Motylku ja to się boję że na mnie w ogóle nie przyjdzie czas że każda ciąża smoczy się tak samo
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Flo przecież fasolkasię już dobrze umościła w brzuszku u mamusi
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Luna piękna choinka, taka glamuuur Ja mam ubraną już od poniedziałku, i to żywą
Frelciu Ty zawsze takie przepyszniaste rzeczy wstawiasz, nic tylko jeść
Flowwer na pewno z maleństwem wszystko w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 10:32
-
Karma88, Luna1993, Malgonia, Frelcia, olik321, lamka, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyAlicjaJ wrote:Luna piękna choinka, taka glamuuur Ja mam ubraną już od poniedziałku, i to żywą
Frelciu Ty zawsze takie przepyszniaste rzeczy wstawiasz, nic tylko jeść -
nick nieaktualny