GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Acha i urodzil sie 3600 53 cm. Zdrowy. A porod mega szybki dzieki trmu, ze bardzo wysportowana bylam. Wiem, ze mialam szczęście. Teraz to nie do pomyślenia dla mnie, żeby tak druga ciaza wygladala.
Malgonia lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnyMotylek85 wrote:Moj syn jest dzieckiem z zaskoczenia.. Okres mialam 4 miesiące. Następny sie spoznial, ale kto by sobie w wieku 18 lat taki sprawami zajmowal głowę. Tym bardziej, że akurat ten mc był bez serduszek. W szóstym no kurde cos nie tak. Mama mnie do lekarza wyslala bo stwierdziła, ze mam anoreksję. potem mi sie nie spieszylo z ta info mamie wiec dowiedziala sie koncem 8 mc. Dziewczyny ja nawet brzucha nie mialam! Dopiero jak w domu sie dowiedzieli to na drugi dzien jakas tam pileczka mi urosla. W calej ciazy przytylam 3 kg. Po ciazy wazylam 46kg przy 170cm.. Michal jest najwspanialsza nagroda jaka mnie w życiu spotkala! Kochany go z kezem nad życie. Śmiejemy sie z niego, ze to kinder niespodzianka, a jak byl maly to mówiliśmy, ze najpieknieszy dar od Boga!
I tak to jest nie planuje sie jest, planuje nie ma.. EhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 09:25
Motylek85 lubi tę wiadomość
-
Reset mega kciuki za wielkie piekne jajo. Czekam na info.
Tak to jest czlowiek sie nie stara a tu bach zloty szczal.. A potrm starasz sie x lat dbasz o siebie i wielka doopa z tego jest!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mycha91 wrote:Błagaaaaam wysikaj juz te II kreski! Prosze prosze prosze!
Mycha, dla Ciebie wszystko :***
nie wiem dlaczego, mam jakieś dziwnie spokojne przekonanie, że się udało... jak się okaże, że jednak nie, to będzie bolało...
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
innamorata88 wrote:Zobaczysz co lekarz wypatrzy, a nóż to jakieś spóźnialskie jajo
Ehh skąd ja to znam, przez lata te tłumy przed gabinetem działały na mnie jak płachta na byka.
Był czas kiedy ja przestałam chodzić na spacery do ulubionego parku bo wszędzie albo ciężarne albo z wózkami teraz też nie mam odwagi tam się wybrać, odkąd mamy psa to głównie po osiedlu bo taka placzliwa się zrobiłam że nie wiem jak zareaguje
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Kobitki przeżywam z Wami radości i rozczarowania ale z moją ilością wolnego czasu zawsze jestem w tyle.
Za mna 3cs dziś dzień 4cs.W poprzednim cyklu byłam u mojej ginekolog 13 dc był pęcherzyk 20mm liczyłam na owulację 14dc a tu się okazało że ten cykl krótszy tylko 25 dni to by oznaczało że moja faza lutealna trwa tylko 11 dni, co by się potwierdzalo jak przeanalizowałam poprzednie cykle. Zastanawia mnie czy to nie za mało, czy któraś z Was też ma podobnie?
-
Ha ha mój syn też z wpadki
7 lat związku bez zabezpieczeń, potem badania, leczenie, 2 lata zabiegów inawzyjnych w końcu lekarz powiedział tylko IVF. Wszystko sprowadziło się do wielkich awantur między nami a w końcu do rozstania. Nie byliśmy razem przez 3 miesiące, ja miałam w planie laparoskopię wiec stwierdziłam że już ją zrobię i koniec tematu. Jak byłam na zwolnieniu po laparo to spotkaliśmy się z moim. Doszliśmy do wniosku że nie warto się kłócić i rozchodzić. Pierwsza randka i było nawet nie rozmawialiśmy co dalej z naszym rodzicielstwem i kinderniespodzianka za 2 tyg na teście nawet nie patrzyłam kiedy @ przyjdzie bo już przestałam to śledzić. Szkoda że nie zrobiłam zdjęcia miny Dr jak zobaczył wynik pierwszej bety na wizycie (3066 16-18dpo)Bunia86, Karma88, KateHawke, Luna1993, innamorata88, olik321, Motylek85, nowa na dzielni, Maja84, Koteczka82, Madżka89, Czrna 81, Bea25 lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Mycha, dla Ciebie wszystko :***
nie wiem dlaczego, mam jakieś dziwnie spokojne przekonanie, że się udało... jak się okaże, że jednak nie, to będzie bolało...
Nika myślami jestem z Tobą, trzymaj się ❤ -
Lulame wrote:Kobitki przeżywam z Wami radości i rozczarowania ale z moją ilością wolnego czasu zawsze jestem w tyle.
Za mna 3cs dziś dzień 4cs.W poprzednim cyklu byłam u mojej ginekolog 13 dc był pęcherzyk 20mm liczyłam na owulację 14dc a tu się okazało że ten cykl krótszy tylko 25 dni to by oznaczało że moja faza lutealna trwa tylko 11 dni, co by się potwierdzalo jak przeanalizowałam poprzednie cykle. Zastanawia mnie czy to nie za mało, czy któraś z Was też ma podobnie? -
nick nieaktualnyLulame wrote:Kobitki przeżywam z Wami radości i rozczarowania ale z moją ilością wolnego czasu zawsze jestem w tyle.
Za mna 3cs dziś dzień 4cs.W poprzednim cyklu byłam u mojej ginekolog 13 dc był pęcherzyk 20mm liczyłam na owulację 14dc a tu się okazało że ten cykl krótszy tylko 25 dni to by oznaczało że moja faza lutealna trwa tylko 11 dni, co by się potwierdzalo jak przeanalizowałam poprzednie cykle. Zastanawia mnie czy to nie za mało, czy któraś z Was też ma podobnie?
Wystarczy. Jakby było 10dni to można się niepokoic -
Dziewczyny piękne te wasze historie z racji iż naprawdę placzliwa jestem teraz zrobiłam kilka łez
Reset ksiukasy żeby gin powiedział w koncu o co kaman bo to oszalec idzie. Pięknych jaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 09:47
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja wam się jeszcze pochwalę czekał na mnie Mikołaj wczoraj jak wróciłam do domu. Jaka zaskoczona byłam książka którą bardzo chciałam i kula pozytywka nie muszę chyba mówić że płakałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1089d62b4cd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35fd1b9306c3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 09:56
Karma88, olik321, innamorata88, Lunaris, Motylek85, pilik, Frelcia, nowa na dzielni, lamka, KateHawke, Maja84, Bocianiątko, Koteczka82, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, Czrna 81, Bea25, Lena21 lubią tę wiadomość
Bunia86 wrote:Był czas kiedy ja przestałam chodzić na spacery do ulubionego parku bo wszędzie albo ciężarne albo z wózkami teraz też nie mam odwagi tam się wybrać, odkąd mamy psa to głównie po osiedlu bo taka placzliwa się zrobiłam że nie wiem jak zareaguje
Lunaris - pierwszy synek też z wpadki o dziwo przy takich wynikach emkaLunaris lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Bunia86 wrote:Dziewczyny piękne te wasze historie z racji iż naprawdę placzliwa jestem teraz zrobiłam kilka łez
Reset ksiukasy żeby gin powiedział w koncu o co kaman bo to oszalec idzie. Pięknych jaj!
Uciekam Kochane na zakupy i kawke z psiapsiółami! Muszę sobie przyspieszyć czas do wieczora. Biedny ten Ciastek dzisiaj będzie... aż mi go szkodaBunia86, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Ja wam się jeszcze pochwalę czekał na mnie Mikołaj wczoraj jak wróciłam do domu. Jaka zaskoczona byłam książka którą bardzo chciałam i kula pozytywka nie muszę chyba mówić że płakałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1089d62b4cd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35fd1b9306c3.jpgMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Lunaris pochwal się potem zakupkami
Ps. Lamka Mam te kalosze z decathlonalamka lubi tę wiadomość
Ps Bunia wczoraj stłukłam taką kulę mojemu dziecku- nie muszę pisać kto ryczał ? dziś obiecałam odkupić. Bardzo fajny prezent-mnie się bardzo pudełko podoba