GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Albo na fotosik.pl jest łątwo, zamieniasz tylko kod na forum
Luna1993 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Luna1993 wrote:Dziękuję moja babcia własnoręcznie te ozdoby robiła, chyba nigdy innych nie kupię. Zawsze chciałam żywą, ale do mieszkania to mi za dużo bałaganu :p
-
nick nieaktualny
-
Luna czuje się lepiej, ale wróciło krwawienie w połączeniu z lekkim stresem. Nie mam w ogóle apetytu od czasu podania leku Ale i tak mega się cieszę że zjem coś normalnego poza tym w domu tonę domu
Ja w mieszkaniu miałam kilka lat z rzędu żywa choinkę i to nie taka malutka Ale od 2 lat już sztuczna. Sypalo się z niej niemiłosiernie, do tego był kot, który szalał na niej niedługo zabieram się za swoją choinkę
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Frelcia wrote:Mnie czeka dzisiaj sprzątanie, pranie, robienie musaki, prasowanie... dlatego siadłam sobie z kawą
nic mi się nie chce a jutro jadę na jarmark świąteczny na Nikiszowiec.
Musaka! Dawaj przepis mnie słodkie nie rusza, babeczki, ciasteczka, czekoladki i inne bite śmietany działają na mnie tylko raz na jakiś czas, ale słone to co innego
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Flo bo po pupie dostaniesz zaraz! Dziewczyny naprawdę nasz mysli w wiekszosci ksztaltuja nasza rzeczywistość! I to nie sa bzdury tylko fakty udowodnione!
Bunia przyjdzie przyjdze.. Popatrz ile tu dziwczyn walczy ile wywalczylo cudy! I my tez je wywalczymy! Popatrz na moja glupteq ja po pozamcicznej powiedzialam ze w doopie mam to wszystko i stracilam prawie dwa lata!! Nie rob tego bledu co ja! Tylko mysl pozytywnie! I ty flo tez. Blagam was dziewczyny!Bunia86, Anna Stesia, Bea25 lubią tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnyJa jestem zbyt leniwa na żywą choinkę
Bunia najważniejsze, że jesteś w domu, szybciej dojdziesz do siebie.a po lekach to chyba normalny brak apetytu... odpoczywaj :*
Dzięki dziewczyny za instrukcję, kolejne fotki już będę umiała wkleić jak trzeba, a ze mnie głąb jeśli chodzi o takie informatyczne rzeczy wracam do Was wieczorem, ciekawe czy nadrobię -
Bunia86 wrote:Ja w mieszkaniu miałam kilka lat z rzędu żywa choinkę i to nie taka malutka Ale od 2 lat już sztuczna. Sypalo się z niej niemiłosiernie, do tego był kot, który szalał na niej niedługo zabieram się za swoją choinkę
Flowwer, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Właśnie czekam na USG i zakładam cykl bezowulacyjny. Wiem, że jeden - dwa w roku są normą, ale trochę to przykre, jeszcze w grudniu.
Pod gabinetem siedzi tłum ciężarnych, chce mi się płakać. Mam dziś jakiś gorszy dzieńMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Musaka! Dawaj przepis mnie słodkie nie rusza, babeczki, ciasteczka, czekoladki i inne bite śmietany działają na mnie tylko raz na jakiś czas, ale słone to co innego
Ja robię tak, na dole daję cieniutką warstwę beszamelu, potem warstwa ziemniaków z majerankiem, potem bakłażan zgrillowany z oliwą z dodatkiem czosnku, potem mięso z kurczaka kukurydzianego na patelni podsmażam (nie jem wieprzowiny) z dodatkiem imbiru, prawdziwej garam masali (można wymienić na cynamon,gałkę i chilli) i kilka łyżek coca coli.Całość mięsa mielę. Układam warstwę mięsa, potem bakłażan, ziemniaki i beszamel i trochę startego sera greckiego po upieczeniu posypuję posiekaną miętą i lubczykiemBunia86, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Motylek85 wrote:A ja mam jeszcze bardzo glupie pytania. Przeanalizowalam cykle w których udalo mi sie zajsc w ciaze i one byly skrocone. I z moich wyliczeń wynika, ze. Powinnam dzis dorwac mojego, a ze moge tylko rano a potem ide na 16 do lekarza. To nie tak głupio trochę? Na pewno przecież zauważy..
Motylek ja się nie przejmuję przecież lekarz wie że się staram.
Do dzieła kochana!!!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlik nie rób już bety.
Flo nie martw się, wszystkie wierzymy, że fasolka ma się dobrze :-*
Frelcia Ty to naprawdę jesteś uzdolniona kulinarnie
Ja dzisiaj na śniadanie zjadłam brownie z fasoli do kawki, takie zdrowe of course, bez cukru, bez mąki, bezglutenowe.Bocianiątko, olik321, Frelcia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
A ja chyba wcale nie będę robić bety. Betę się fajnie robi jak są turbo przyrosty. Jak jest średnio to tylko stres daje.
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Piękne macie te przygotowania do świąt, ja chyba sobie daruję, bo nie mam na to siły.
Byłam rano u ogólnej, dała mi zwolnienie na 2 tyg, skierowanie do reumatologa i hematologa.
Nie mam żadnych oznak - ani ciążowych, ani @owych. Boję się, że ten koszmar nie skończy się szybko i jednak nie ominie mnie szpital i miesiące przerwy. Może dobrze, bo nie wiem, czy dsm radę znowu przez to przechodzić.
Nie miejcie mi za złe, że będę tu teraz rzadziej. Źle to wszystko znoszę i staram się tylko spać.
Całkiem nie mam głowy do tego, co teraz, nie chcę myśleć o dalszych staraniach. Już prawie wszystko mam przebadane, nie wiem do kogo jeszcze miałabym z tym wszystkim iść. -
StaraczkaNika wrote:Piękne macie te przygotowania do świąt, ja chyba sobie daruję, bo nie mam na to siły.
Byłam rano u ogólnej, dała mi zwolnienie na 2 tyg, skierowanie do reumatologa i hematologa.
Nie mam żadnych oznak - ani ciążowych, ani @owych. Boję się, że ten koszmar nie skończy się szybko i jednak nie ominie mnie szpital i miesiące przerwy. Może dobrze, bo nie wiem, czy dsm radę znowu przez to przechodzić.
Nie miejcie mi za złe, że będę tu teraz rzadziej. Źle to wszystko znoszę i staram się tylko spać.
Całkiem nie mam głowy do tego, co teraz, nie chcę myśleć o dalszych staraniach. Już prawie wszystko mam przebadane, nie wiem do kogo jeszcze miałabym z tym wszystkim iść.
Nika, wiem, że żadne słowa Cię teraz nie pocieszą... Ale skoro po tylu latach zaskoczyło to znaczy że coś zmieniło się na lepsze! i następnym razem się uda! a puste jajo się nie powtarza! Trzymaj się Kochana i zbieraj siły... :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 11:02
Karma88, Frelcia lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
StaraczkaNika wrote:Piękne macie te przygotowania do świąt, ja chyba sobie daruję, bo nie mam na to siły.
Całkiem nie mam głowy do tego, co teraz, nie chcę myśleć o dalszych staraniach. Już prawie wszystko mam przebadane, nie wiem do kogo jeszcze miałabym z tym wszystkim iść.
Nika wszystkie tu myślimy ciepło o Tobie.
Zrozumiałe, że potrzebujesz czasu i wróć do nas jak będziesz gotowa.
DObrze, że masz l4 i trochę odpoczniesz..
Ściskamy mocno