GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie chyba coś bierze.... moze dzisiaj pojedziemy po choinkę i jakieś ozdoby, bo nie chce latać na ostatnia chwile. Schowam do piwnicy i beda czekać No ja tez choinkę ubieram dopiero przed świetami : )
Mam mocne dylematy co z moja praca.. mam umowę na czas nieokreślony i tylko tego mi żal. W innymwypadku zostanę bez niczego bo pracy szybko nie znajdę... No i to jest najgorsze!
Reset udanego urlopu wyszalej sie i wracaj do nas, wszystko sie ułoży : )Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape, a nie myślałaś żeby najpierw porozsyłać CV i jeśli coś uda sie znaleźć wtedy zrezygnować z obecnej?
Jeśli jednak obecna praca mocno Cię przytłacza i finansowo poradzicie sobie bez Twojej pensji to czasem nie warto się dalej męczyć.
-
Dzień dobry dziewczyny miłego weekendu
Ja totalnie chilluje z Emkiem w ten weekend. Jest paskudna pogoda, ale chcemy pojechać na działka którą niedawno kupiliśmy i pomarzyć o naszym domku no i psu pokazać
Lamka działaj z M przez weekend
Reset zaraz zaczynasz reset
A tak na dobry początek dnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dc429e8f4a9.pngsummer86, reset, olik321, Flowwer, pilik, JuicyB, Malgonia, Frelcia, Karolina90, Yoselyn82, staraczka1111, mi88, lamka, PodwojnaMamaWdwupaku, Lena21, KateHawke, Luna1993, Maja84, Karma88, Koteczka82, Czrna 81, nowa na dzielni, Lunaris lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Malgonia wrote:Dzien dobry Dziewczyny
Zaraz zaczne nadrabianie zaleglosci wieczorno nocnych, ale mam pytanie o moj wykresik. Troszke zaskoczyl mnie moment kiedy temperatura zaczela mi rosnac ale jeszcze bardziej mnie zaskoczyl dzisiejszy spadek. Czy w polaczeniu z testami owulacyjnymi (w sumie to nigdy nie widzialam tak na 100% pozytywbego testu owulacyjnego) mozna zalozyc ze miesiac jest spisany na straty?
Zastanawiam sie (o ile mi sue uda dostac tak szybko) czy nie pohsc w poniedzialek na usg, moze jak nic nie bedzie to choc dostane cos na wywolanie owulacji w nastepnym miesiacu, czy poczekac?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Iza dokładnie jak Summer pisze, może warto porozsylac CV wcześniej, ewentualnie może jakiś dluzszy urlop?
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
summer86 wrote:Bunia, sam się tak opatulił?
Taaaaa
Emek lubi takie zabawysummer86, Karolina90 lubią tę wiadomość
olik321 wrote:Moze byc tez stres. U mnie to norma jak swiruje nerwowo
Może być stres jak najbardziej. Nawet podświadomie bo wydawać Ci się może że nie denerwujesz się tak bardzo a organizm i tak wie
nick nieaktualnyByłam u lekarza na monitorigu-owulacja była-sama z siebie! Zastrzyku nie dał,ja podejrzewam że wydarzyła się ona w czwartek-czyli wcześnie bo 12dc to był. Oczywiście działaliśmy z mężem:) trzymajcie kciuki żeby pod choinka były II kreski:) i proszę o przepisanie mnie na testowanie 22.12( to akurat będą urodziny mojej siostry:) )sprawdziłam że u tego lekarza właśnie 5mc się leczę a na 1 wizycie powiedział że daje nam 6mcy i najdalej właśnie za 6mcy będę w ciąży. Oby jego słowa się sprawdziły
Bunia86, summer86, olik321, blue00, Frelcia, emi2016, Malgonia, pilik, KateHawke, Flowwer, reset, ANkaG, Karma88, Koteczka82, Czrna 81, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Sammer to u mnie chyba wirus tak ze mnie leci
Flowwer współczuje rewolucji żołądkowych, a stare metody z bananem i czekoladą?
Albo coca-cola? Wiem, że w ciązy się nie zaleca, ale na takie problemy bywa zbawienna.
Ja w czwartek przed prenatalnymi też spędziłam poranek w WC..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 09:35
-
nick nieaktualnyCześć Kochane Dziewczyny!!
resecik nie wiem czy będę testowała w ogóle bo czuje się okresowo:( zazdroszczę Ci tych nart :* moja teściowa w styczniu jeździ do Włoch. A mój Mąż nienawidzi Włochów więc nie ma szans że się z nimi zabierzemy (pietno pracy w audycie z wlochami) ..Ale Ty kochana wyszalej się!:* za nas wszystkie I ubieraj cieple majtki na dupke;)
Flowciu trzymam kciuki za piękny przyrost
Bunia jesteś niesamowita pożycz mi trochę swojego charakteru żebym tak się nie zalamywala jak znowu biel na teście zobaczę
Oglądałam moja choinkę właśnie. Wygląda jak krzywa wieża:DBunia86, reset lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Jesteś przed owu leć z testami, moze juz niedlugo. Na monitoring masz możliwość podejść?
Tylko że mi zostało tak myślę 12-13 dni do @ (ja z tych co mają są ciągle przed po albo w trakcie). wydaje mi się, ze powinno być już po ptokach.. Ale pierwszy raz od dawna skoczyło mi libido wiec łzy mam w oczach i liczę na cud - bo niestety kibluję dziś w pracy ;(
No ale mam jeszcze jeden owulak, kupię po drodze kolejną paczkę i pewnie w tym miesiącu będę testować do oporu.
Odstawiłam castangusa i wiesiołek. Myślę, ze nawet jeśli owulki jeszcze nie było to te dwa dni mnie nie zbawią.
p.s. ciągle od tygodnia chce mi się płakać -
Izape_91 wrote:Mnie chyba coś bierze.... moze dzisiaj pojedziemy po choinkę i jakieś ozdoby, bo nie chce latać na ostatnia chwile. Schowam do piwnicy i beda czekać No ja tez choinkę ubieram dopiero przed świetami : )
Mam mocne dylematy co z moja praca.. mam umowę na czas nieokreślony i tylko tego mi żal. W innymwypadku zostanę bez niczego bo pracy szybko nie znajdę... No i to jest najgorsze!
Reset udanego urlopu wyszalej sie i wracaj do nas, wszystko sie ułoży : )
Tak z innej beczki lekarz mnie pytał czy chce zwolnienie. Zawsze tak pytają? -
Frelcia wrote:Cześć Kochane Dziewczyny!!
resecik nie wiem czy będę testowała w ogóle bo czuje się okresowo:( zazdroszczę Ci tych nart :* moja teściowa w styczniu jeździ do Włoch. A mój Mąż nienawidzi Włochów więc nie ma szans że się z nimi zabierzemy (pietno pracy w audycie z wlochami) ..Ale Ty kochana wyszalej się!:* za nas wszystkie I ubieraj cieple majtki na dupke;)
Flowciu trzymam kciuki za piękny przyrost
Bunia jesteś niesamowita pożycz mi trochę swojego charakteru żebym tak się nie zalamywala jak znowu biel na teście zobaczę
Oglądałam moja choinkę właśnie. Wygląda jak krzywa wieża:D
To prawie jakbyś już we Włoszech była -
Bunia super psiaczek do zacalaowania :-*
Flo to pewnie przez nerwy mi pomaga smecta ale nie wiem czy w ciąży można ją stosować
A To Mój Majami - tak dziś prosił przy śniadaniu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10b6c0d0e470.jpgFrelcia, Yoselyn82, pilik, summer86, PodwojnaMamaWdwupaku, KateHawke, Luna1993, Flowwer, Koteczka82, Czrna 81, nowa na dzielni, Lunaris, lamka lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:To prawie jakbyś już we Włoszech była
Byłam na wakacjach w Kalabrii ale niestety podzielam zdanie mojego Męża co do Włochów. Babiarze I brudasy. Może tylko tam tak było:) ja zdecydowanie kocham Chorwatow i Kanaryjczykow. Tak jak i ich kraje.
-
Flowwer kciuki za betę i współczuję rewolucji żołądkowo jelirowwych.. Znam to!
Reset taki reset na pewno się przyda.. Ja też wyjechałam żeby się odstresowac i naładować baterie.. Udanego wypoczynku
Ania kciuki za serduszko
Ania fabianka przykro miMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bunia ale suuper się opatulil super wyglada
Karolina twoja spinka też ślicznaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️