GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jest Reseciku! Reset, co-co jumbo i do przodu! Cudownego urlopu Kochana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 07:59
-
Lunaris wrote:Tak jest Reseciku! Reset, co-co jumbo i do przodu! Cudownego urlopu Kochana!
Dzięki! Właśnie piję kawę w łóżku i zaczynam się pakować, bo część rzeczy to jeszcze mokra wisi Długi dzień się szykuje
No i spróbuję do Was zaglądać czasami wieczorami, ale już teraz życzę wszystkim wszystkiego dobrego - II kresek (Bociek czy Frelcia, to m.in. do Was!), rosnących bet (Flo!!!), powrotu do sił psychicznych i fizycznych (Nika, Bunia, Agulineczka :*) i pozytywnych usg (Ania, Olik, Justyna). Kogo pominęłam - przepraszam!
Flo - choćbym miałam pojechać niespakowana, to na Twoją betę czekam z zaciśniętymi kciukami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 08:09
Flowwer, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Olik- to nic złego, fasolka się po prostu wygodnie mości
A my jedziemy do Madonny di Campiglio w Val di Sole. Jeździmy do Włoch ponad 20 lat i tam byliśmy tyko raz, w '99 w ferie zimowe- tłum ludzi na stokach jakoś mnie wtedy zniechęcił. Teraz wracamy, wg kamer puściuteńko, tylko pogoda ma się zepsuć. Ale mam wrażenie, że z tą prognozą pogody to trochę jak z testami owulacyjnymi - podobnie wiarygodne
Skoro cykl na straty to przynajmniej nie będę się zastanawiać, czy mogę wypić bombardino czy inne grzane wino A od stycznia walka!
-
olik321 wrote:Reset tez tam jezdzimy! Uwielbiam Włochy
Ja też uwielbiam I jak nie zdradzałam przez lata Dolomitów, tak polecam Wam w przyszłości Via Lattea (dalej niż Dolomity, bo za Turynem, ale to moje odkrycie sprzed kilku lat i chyba już ze 3 razy tam byłam - 400 km tras w jednym miejscu!).
Dla dzieci mają płaskie trasy również
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Ja też uwielbiam I jak nie zdradzałam przez lata Dolomitów, tak polecam Wam w przyszłości Via Lattea (dalej niż Dolomity, bo za Turynem, ale to moje odkrycie sprzed kilku lat i chyba już ze 3 razy tam byłam - 400 km tras w jednym miejscu!).
Dla dzieci mają płaskie trasy równieżANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej życzę wszystkim miłego weekendu caly czas jestem na bieżąco ale nie będę każdej z osobna odpisywać żeby coś nie pokręcić... Hope już ma kilka dni za sobą ciąży a ja jeszcze nic więc jak przyjdzie mi testować to w styczniu na prezent urodzinowy jak sikne 2 kreski to mój M z daleka zobaczy Ale oczywiście jak do pon @ nie będzie to ją chyba przyciagne kolejnym sikiem na testa hehe
-
olik321 wrote:Ooo to musze zapisać. My tez zawsze dolomity. Oberegen uwielbiam
Obereggen i całe Val di Fiemme to był mój faworyt przez lata i z sentymentu będę tam zawsze wracać Jak zamknę oczy to z pamięci mogę narysować mapkę i Latemaru i Alpe Lusia i Alpe Cermis
Ale tą Via Lattea naprawdę polecam - tam rozgrywane były zawody w czasie olimpiady w Turynie i narciarsko region jest dla mnie genialny! Choć jak chodzi o klimat to jednak bombardino mi jakoś lepiej smakuje w Dolomitach
olik321 lubi tę wiadomość
Mama Fabianka tule: ( w takim razie będziesz miała ciąże 4 dni młodsza niż moja, bo ja już w 4 dc hehe : ) owocnego cyklu grudniowego!
Malgonia, summer86, MamaFabianka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
MamaFabianka przykro mi. Oby swiateczna owulacja okazala sie szczesliwa.
Reset mega Ci zazdroszcze urlopu. Jade wlasnie do pracy a Ty o tych gorach i stokach..
Co do spadku nie martwilby mnie gdybym mials dluzsze cykle lub test owulacyjny bylby ciut ciut ciemniejszy.. no nic, jakos zamiast sid cieszyc to w mega depreche wpadam w tym miesiacu.
Lamka Tobue tego drezna zazdroszcze. Juz sie tyle lat na jarmark tam wybieram i nigdy sie nie udaje. Nawet do Wroclawia nie pojechslismy a przyznam ze mnie zauroczyl absolutnie
Justyna gratuluje
Bociek - przerwij w koncu ta zla passe.
Flo - Ty to wiesz ze masz tu z 50 kciukow zacisnietych non stop.
Rucola ja specjalistka od wegsnizmu nie jestem choc wspueram redukcjonizm i staram sie ograniczac ilosc jedzonego miesa bo uwazam, ze jemy go za duzo (zwlaszcza, ze nafaszerowane jest Bog wue czym), ale mam znajoma weganke, dwojke dzieci porodzila, ale na czas ciazy przechodzila na wegetarianizm, bo latwiej jej bylo zbilansowac diete. Nie twierdze ze sie nie da, ale pewnie duzo zalezy tez od samopoczucia w ciazy i checi do szykowania jedzenia.justyna14, Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
-
Koteczka pokazuj swoje dwie kreski!!!!
Bociusiu trzymam kciuki zeby w tym cyklu była fasolka: )
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reset zbieraj się do walizki!! Nie leć w kulki
Ja od godz siedzie na wc chyba z nerwów dostałam rozwolnienia.
Ania to za dwa serduszka trzymam kciuki
MamaFabianka walczymy!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
MamaFabianka wrote:@
-
Flo melisa melisa i jeszcze raz melisa... W nalewce spirytusowej walnij sobie jednego na uspokojenie :* będzie git mój karaluszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 09:17