GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ania to kciuki z serducho może już będzie!
Na zdjęciu usg widzimy 2 kropki i jedynie co M interesuje to ile ptaszków jednak ustrzelił.
A ja chciałabym żeby było lepiej niż ostatnio. Specjalnych życzeń nie mam...Flowwer, olik321, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Ania, trzymam mocno kciuki za dla M! :***
Dobranoc! :***Ania1003 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Ja znowu połowę dnia przespalam a teraz mam oczy jak 5 zlotych
Nadrobilam Ale ciężko mi zawsze zapamiętać i dlatego piszę tak ogolnikowo
Lamka gratulacje awansu ! Walcz o mega pensje a kalosze są super hiper mega wygodne i ciepłe
Melevis śliczna ta Twoja księżniczka
Ewela pięknie maleństwo rośnie. Cudo
Justyna na następnej wizycie będzie już serduszko gratulacje
Flo kciuki za bete!!!
Boćku ja wiem że i tak wysikasz te 2 kreski w tym miesiącu
Reset taki urlop na luzie będzie super, ja bym nie mierzyla tempki. W takich warunkach nawet może nie być wiarygodna bo jakieś alko czy coś a przynajmniej nie będzie Ci to siedzieć w głowie
Ania kciki za wizytę i serducho !!
Ania1003, Flowwer, 91Ewela09, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Ania trzymam kciuki za serducho! Jak wytłumaczysz sytuacje to gin na pewno usg zrobi
Justyna na spokojnie, teraz to się bardzo szybko rozwija. Ja na początku ciąży byłam w szpitalu - w sobotę jak mnie przyjmowali był tylko pęcherzyk, w poniedziałek przy wypisie już zarodek, a w piątek jak trafiłam na IP było serduszko. Cierpliwości trzeba i będzie dobrze!
Bunia i Lamka zdradzcie które kalosze takie super? Ocieplane są może? Kupiłam ostatnio, ale takie letnio/jesienne a przydałoby się coś na teraz
Czrna to chyba coś na forum ogólnie szaleje bo na fioletowej tez niektórym dziewczyną znikają awatarami a o wykresie już któraś pisała, że coś się źle dodaje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 06:23
justyna14, Ania1003 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna a może musisz zaznaczyć pod wykresem że udostępniasz z notatkami i czasem współżycia?
Pilik buty z Decathlonu, damskie zimowe kalosze arpenaz 50 za 49,90 cieplutkie i w sam raz na błotko z piesłem.
U mnie tempka jeszcze tak niska nie była w żadnym cyklu, trochę się martwię.
Miłego dnia Dziewczyny.pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLulame wrote:Kobitki przeżywam z Wami radości i rozczarowania ale z moją ilością wolnego czasu zawsze jestem w tyle.
Za mna 3cs dziś dzień 4cs.W poprzednim cyklu byłam u mojej ginekolog 13 dc był pęcherzyk 20mm liczyłam na owulację 14dc a tu się okazało że ten cykl krótszy tylko 25 dni to by oznaczało że moja faza lutealna trwa tylko 11 dni, co by się potwierdzalo jak przeanalizowałam poprzednie cykle. Zastanawia mnie czy to nie za mało, czy któraś z Was też ma podobnie? -
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Rucola ja od Lutego jestem na weganizmie. Z dnia na dzien przeszlam z jedzenia miesa i w ciazy sposobu odzywiania nie zmienilam bo glownie zalezalo mi zeby opanowac cukrzyce i brac mniejsze dawki insuliny i co moge powiedziec. W zadnej ciazy nie mialam tak idealnych wynikow jak teraz a dawki insuliny w poprzedniej ciazy a teraz bez porownania a to jak sie czuje to juz w ogole super. Razem ze mna na weganizm przeszedl maz ktory zycia bez miesa, parowek itp. Sobie nie wyobrazal a teraz. Nie potrafi zrozumiec jak kiedys mogl sie zywic miesem. Nie wyobrazal sobie ze na weganizmie mozna tak smacznie jesc i nie odczuwac braku miesa.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć dziewczyny, mnie dziś obudził straszny ból piersi i ciągnące podbrzusze, całe twarde jak kamień. Mam nadzieje, że to nic złego
Aniu trzymam kciuki za serduszko,
Justyna ja też nie mogę się doczekać by ktooś powiedział " wszystko dobrze, serduszku bije"
Flo oczywiście kciukam za bętę
Bociek niech Cie ręka dziś nie świeżbi ;*
Lamka ale fajnie się masz... tez chcę PIRIMARK Nakup piżamek podobno jak na primark są fajnej jakośi
Reset sprawnego pakowanka i udanego wyjazdu juz Ci zazdroszcze tych zjazdów stoków i makaronów, do jakiej miejscowości jedziecie?
Kciuki za reszte testującyh i betujących
My dziś idziemy na roczek... do Mka chrześniaka, wczortaj do 23 rowerek składaliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 07:07
lamka, Ania1003, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny! Trzymam kciuki dziś za Flowwer i Anię i każdą jedna która tego potrzebuje
U mnie ciąży urojonej ciąg dalszy hehe ale się cieszę jak głupia wszystko mnie denerwuje i puszczają nerwy i mało ważne że to tylko wymysł mojej wyobraźni i tak jest fajnie:)
A nie wiem czy pisałam ale znowu śniło mi się że jestem w ciąży i widziałam i czułam ruchy dziecka mega fajne uczucie są jednak plusy urojonej ciąży chociaż we śnie mogę się nacieszyć ciazowym brzuchemAnia1003, Flowwer, Bunia86, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Heeeej
Flo kciuki za betę. Powal nas na kolana wynikiem
Ania czekamy na relacje z wizyty
Boćku na pewno będą dwie krechy. Innej opcji nie ma
Będę miała dziś mało czas więc nadrobie wieczorkiem a tymczasem idę dalej spać!
Buziaki :-*Ania1003, Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyFlooooo kciuki za piękną betę
Ania powodzenia na badaniu
A ja mam chyba owulkę WTF śluz rozciągliwy że hej. Ten cykl mnie wykończy psychicznie. Jak to jest możliwe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 07:37
Ania1003, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flowwer, Ania - mocne kciuki
A wszystkim Wam życzę miłego weekendu i oby przyniósł pozytywne testyAnia1003, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczyny
Zaraz zaczne nadrabianie zaleglosci wieczorno nocnych, ale mam pytanie o moj wykresik. Troszke zaskoczyl mnie moment kiedy temperatura zaczela mi rosnac ale jeszcze bardziej mnie zaskoczyl dzisiejszy spadek. Czy w polaczeniu z testami owulacyjnymi (w sumie to nigdy nie widzialam tak na 100% pozytywbego testu owulacyjnego) mozna zalozyc ze miesiac jest spisany na straty?
Zastanawiam sie (o ile mi sue uda dostac tak szybko) czy nie pohsc w poniedzialek na usg, moze jak nic nie bedzie to choc dostane cos na wywolanie owulacji w nastepnym miesiacu, czy poczekac? -
Dzień dobry ja też dołączam do kciukajacych
-
olik321 wrote:Cześć dziewczyny, mnie dziś obudził straszny ból piersi i ciągnące podbrzusze, całe twarde jak kamień. Mam nadzieje, że to nic złego
Reset sprawnego pakowanka i udanego wyjazdu juz Ci zazdroszcze tych zjazdów stoków i makaronów, do jakiej miejscowości jedziecie?
Olik- to nic złego, fasolka się po prostu wygodnie mości
A my jedziemy do Madonny di Campiglio w Val di Sole. Jeździmy do Włoch ponad 20 lat i tam byliśmy tyko raz, w '99 w ferie zimowe- tłum ludzi na stokach jakoś mnie wtedy zniechęcił. Teraz wracamy, wg kamer puściuteńko, tylko pogoda ma się zepsuć. Ale mam wrażenie, że z tą prognozą pogody to trochę jak z testami owulacyjnymi - podobnie wiarygodne
Skoro cykl na straty to przynajmniej nie będę się zastanawiać, czy mogę wypić bombardino czy inne grzane wino A od stycznia walka!
Lunaris, pilik, Bunia86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Malgonia wrote:Dzien dobry Dziewczyny
Zaraz zaczne nadrabianie zaleglosci wieczorno nocnych, ale mam pytanie o moj wykresik. Troszke zaskoczyl mnie moment kiedy temperatura zaczela mi rosnac ale jeszcze bardziej mnie zaskoczyl dzisiejszy spadek. Czy w polaczeniu z testami owulacyjnymi (w sumie to nigdy nie widzialam tak na 100% pozytywbego testu owulacyjnego) mozna zalozyc ze miesiac jest spisany na straty?
Zastanawiam sie (o ile mi sue uda dostac tak szybko) czy nie pohsc w poniedzialek na usg, moze jak nic nie bedzie to choc dostane cos na wywolanie owulacji w nastepnym miesiacu, czy poczekac?