GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakimś cudem Was nadrobiłam...a właściwie nie cudem, tylko raczej dlatego, że tu jest klęska żywiołowa z powodu zbyt dużych opadów śniegu. Nie tylko nie da się jeździć, ale z hotelu ciężko wyjść. Autostrada wczoraj była tak zasypana, że utknęliśmy w korku na 7 godzin i w tym czasie przejechaliśmy 70 km! Dobrze że mieliśmy coś do jedzenia i pełen bak, bo niektórym kończyło się paliwo. Ba, nawet termos mieliśmy z kawą i herbatą, ale każdy bał się pić, bo gdzie tu sikać
Lamka, czekam na betę!
Bociek i Frelcia- czekam na dwie kreski!
Pasiasta - gratuluję!
Bunia- oby wreszcie wszystko się skończyło!
Reszty oczywiście nie pamiętam, za co przepraszam!
Oby jutro dało się wyjść na stok, bo mnie tu nosi...olik321 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia ja czasem też mam planienia, tak mi się po prostu @ rozkręca, ale nie w każdym cyklu, nie ma reguły
Motyek kciuki za piękne jaja
aiwlys no to faktycznie masz nieciekawie
Reset no to masz praedziwą zimę! Pomimo że problem z nartami to na pewno ma to swój urok ( nie mówię o korkach oczywiście) Obyś szybko mogła wskoczyć na stok
Lamka a ja chętnie wypróbuję ten przepis A duże ciasto z tego wychodzi? Bo czekoladowe to w domu tylko ja lubię
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnySzczerze.. Nie zamierzam narzekać. Zbliżają się święta, coraz bliżej rozwiązania. Jutro mam dostać już skierowanie na CC, więc będę mogła ustalić termin. Staram się nie dokładać sobie zmartwień.
Bunia86, KateHawke, Emiilka, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wpadam tylko z pytaniem na sekundr. Bylam na monitoringu i czy to możliwe ze pęcherzyk zmalał? I to duzo?Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny
-
I po lekarzu.
Kwasem foliowym nie mam się martwić, jest ok
I zaczęły w końcu rosnąć pęcherzyki. W czwartek ma być owulka, także można mnie wpisać na 27.12! Szkoda, że Wigilia przypada w niedzielę, bo mogłabym wtedy zrobić betę... Piątkowa wizyta potwierdzi owulkęlamka, Koteczka82, olik321 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Lamka a jakie normy?
Jeszcze chcę podrasować sobie ten parametr, więc zwiększę dawkę na 2 tygodnie i później wrócę do 2000-4000iu
Staraniowa - ja bym się przyjrzała temu kwasowi na Twoim miejscu.Bunia86 lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Staraniowa - ja bym się przyjrzała temu kwasowi na Twoim miejscu.
Rozmawiałam z lekarką i powiedziałam jej wprost jakie są moje obawy i powiedziała, że nie ma powodu do obaw. Mutacji nie mam, więc nadmiar wynika stąd, że suplementuję się już dłigi czas. Dawka jest ok i nie ma potrzeby zmiany na metylowany. Powiedziałam jej co biorę od kilku dni, bo wcześniej brałam Femibion z metylowanym i powiedziała, że jest ok.
Fertilcare biorę może 3 dzień, więc faktycznie nie zdążyłoby aż tak urosnąć
Ufam jej - jak do tej pory nie myliła się ani razu i widać, że wie co robi (Invicta).Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 17:09
innamorata88 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Ja też nadrobiłam! Ale do wieczora zapewne znowu będę miała zaległości- wydzwonili mnie z przedszkola że mój Synio ma 39 jutro przymusowe siedzenie w domu. Super! Tego nam było trzeba- choroby na święta
Dziewczyny trzymam dalej kciuki za Wasze sikacze bo jeszcze czas na ujawnienie 2 kresek
aiwlys nie zazdroszczę przygód z facetami może chociaż będziesz mieć święty spokój!
Będę podczytywać Was ukradkiem czekając na wieści. Dziś aktywnie muszę zająć się moim chorowitkiem -
nick nieaktualny
-
O 19:10 mam EEG głowy i lekko się stresuje, gdybyście miały wolna chwile Ok 19:00 to złapie proszę choć pol kciuka żeby poza głupota nic innego nie wyszło
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Mam duży problem z ogarnięciem wyników testowania.
Ostatni okres 12 listopada
Owulka 25-26 listopada. Serduszkowanie 23 listopada
testowanie 8 grudnia beta 2,0 progesteron 6,17
testowanie 11 grudnia dziś beta 5,5 progesteron 9,89.
Czy jest szansa na prawidłową ciąże?
Czy możliwe że zagnieżdzenie było tak późno tj. 7-8 grudnia czy jak?
Help bo zwariuje z niepokoju
olkamanolkaa -
olkamanolka wrote:Cześć Dziewczyny,
Mam duży problem z ogarnięciem wyników testowania.
Ostatni okres 12 listopada
Owulka 25-26 listopada. Serduszkowanie 23 listopada
testowanie 8 grudnia beta 2,0 progesteron 6,17
testowanie 11 grudnia dziś beta 5,5 progesteron 9,89.
Czy jest szansa na prawidłową ciąże?
Czy możliwe że zagnieżdzenie było tak późno tj. 7-8 grudnia czy jak?
Help bo zwariuje z niepokoju