GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a my dziewczyny mamy choinkę! tak się cieszę już pachnie ) wieczorem albo jutro strojenie
Bocianiątko, lamka, Karolina90, Malgonia, KateHawke, Frelcia, Bunia86, staraczka1111, Karma88, Flowwer, Koteczka82, Motylek85, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czytam Was codziennie lektura obowiązkowa
Trzymam mocno za Was kciuki i kibicuje każdej!
U nas koniec świata na polu jakiś koszmar. Wieje tak. Ze ptaki w okno uderzają. Sąsiadowi porwało pół dachówek z dachu. Ulice dalej drzewo na ulicy nawet się przejechać nie da. Nawet ciężarówke przewróciło.
Siedzę sama w domu i aż się boję że nam zaraz dach porwie. Kota od rana nie ma, myślę że gdzieś się schował przed tym wiatrem że go nie wywiało gdzieś -
nick nieaktualnyDziewczyny ja to mam pecha z tym labem serio pamiętajcie żeby mi przypomnieć następnym razem żebym nawet za darmo nie szła robić w ALABie.
Staraczka aż taki armagedon? W której części Polski mieszkasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 18:29
-
Bocianiątko wrote:Ja byłam w rossmannie i oczywiście kupiłam 2 bobo i 2 paskowe facelle i oczywiście kusi mnie siknąć na jeden paseczek dzisiaj ale musze trochę nazbierać ech, cycki mi zaraz odpadną...
Idź na całość !! Idź na całość !!! sikaj
Inna recepty dostałam w recepcji z Dr nie zozmwiałamBocianiątko lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Dziewczyny czytam Was codziennie lektura obowiązkowa
Trzymam mocno za Was kciuki i kibicuje każdej!
U nas koniec świata na polu jakiś koszmar. Wieje tak. Ze ptaki w okno uderzają. Sąsiadowi porwało pół dachówek z dachu. Ulice dalej drzewo na ulicy nawet się przejechać nie da. Nawet ciężarówke przewróciło.
Siedzę sama w domu i aż się boję że nam zaraz dach porwie. Kota od rana nie ma, myślę że gdzieś się schował przed tym wiatrem że go nie wywiało gdzieśMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
lamka wrote:Dziewczyny ja to mam pecha z tym labem serio pamiętajcie żeby mi przypomnieć następnym razem żebym nawet za darmo nie szła robić w ALABie.
Staraczka aż taki armagedon? W której części Polski mieszkasz?
Lamka Inna na południu Polski. Czechowice / Bielsko te rejony A mówili że noc ma być najgorsza. Dobrze ze prąd włączyli bo 4 godziny nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 18:34
-
Flowwer wrote:Idź na całość !! Idź na całość !!! sikaj
Inna recepty dostałam w recepcji z Dr nie zozmwiałamsummer86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
A mnie ogarnął kilka dni temu niepokój. Taki silny ze nie wiedziałam co ze sobą zrobić.
Niepokój o to ze ktoś mi wykupi zielone ovulaki więc leci do mnie pakiet 50 ovulakow i 10 ciazakówlamka, staraczka1111, Karma88, innamorata88, Flowwer, Koteczka82, KateHawke, Bunia86, Malgonia, Yoselyn82, Motylek85, ANkaG, Anna Stesia, Lena21, Siwulec, summer86 lubią tę wiadomość
-
Tiruriru Bocku wysikaj cudnego bladziocha! Ja mam zajoba na punkcie testów. Jak mi się nudzi to oglądam te w galerii
innamorata88, lamka, Lunaris, Bocianiątko, Anna Stesia, Siwulec lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:A mnie ogarnął kilka dni temu niepokój. Taki silny ze nie wiedziałam co ze sobą zrobić.
Niepokój o to ze ktoś mi wykupi zielone ovulaki więc leci do mnie pakiet 50 ovulakow i 10 ciazakówFlowwer, _Hope_, pilik lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:A mnie ogarnął kilka dni temu niepokój. Taki silny ze nie wiedziałam co ze sobą zrobić.
Niepokój o to ze ktoś mi wykupi zielone ovulaki więc leci do mnie pakiet 50 ovulakow i 10 ciazaków_Hope_ lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
staraczka1111 wrote:Lamka Inna na południu Polski. Czechowice / Bielsko te rejony A mówili że noc ma być najgorsza. Dobrze ze prąd włączyli bo 4 godziny nie było
U mnie straszna wichura o dom cały chodzi. Ciekawe kiedy prąd wyłącza
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_Hope_ wrote:A mnie ogarnął kilka dni temu niepokój. Taki silny ze nie wiedziałam co ze sobą zrobić.
Niepokój o to ze ktoś mi wykupi zielone ovulaki więc leci do mnie pakiet 50 ovulakow i 10 ciazaków_Hope_ lubi tę wiadomość
-
Jak by ktoś widział latającego kota to mój! Bo dalej piernika nie ma
innamorata88, Bunia86, pilik, Yoselyn82, Bocianiątko, Anna Stesia, Koteczka82, Maja84, pawojoszka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Lamka dawaj! Serio!
Uważam ze to byłby idealny zawód dla mnie! Tester testów! Robota marzenie a testy gratis
Mogę nawet sikac na te co narkotyki wykrywają czy inne zapalenia brochyinnamorata88, lamka, Bunia86, Malgonia, Motylek85, Bocianiątko, Anna Stesia, Koteczka82, summer86, nowa na dzielni, Flowwer lubią tę wiadomość