GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
Widziałam nowe serducha, ale mnie cieszy ten widok
I wirtualnie przytulam wszystkie którym sie nie powiodło :*
I melduję że u nas od tygodnia wieje halny że idzie zwariować. Tydzień mam wycięty z życia.
A ( 02.08.2018)
F ( 24.03.2020)
Aniołek 8tc ( 28.08.2017)
-
-Monika- wrote:Spoko loko ja kupiłam tylko 25 z czego już 15 wysikałam, no i oczywiście jeszcze z 10 na następny cykl
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Jak by ktoś widział latającego kota to mój! Bo dalej piernika nie ma
staraczka1111, pigula_91, Anna Stesia, summer86, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Ja mojego dziada w obawie przed wywianiem dzisiaj nawet nie wystawiałam na wietrzenie futra.
Moje protestują i okupują grzejniki
A tak w ogóle dzisiaj chciałam sprawdzić na sobie czy owulacyjne wychodzą pozytywnie w ciąży i o dziwo były dwie kreski :0innamorata88 lubi tę wiadomość
A ( 02.08.2018)
F ( 24.03.2020)
-
Cześć Dziewczyny!
Lamuś, kciuki za betę! Obyś nie musiała już długo czekać
Bocianku, sikaj, sikaj Kochana! Nie pozwól swoim Boboteściorom za długo czekać
Pasiasta, beta marzenie! Gratuluję i nudnej ciąży życzę
Flowwer, zaciskam mocno kciukaski za wizytę, chociaż na pewno wszystko będzie ideolo!Flowwer, Bocianiątko, pasiasta, KateHawke lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pigula_91 wrote:Moje protestują i okupują grzejniki
A tak w ogóle dzisiaj chciałam sprawdzić na sobie czy owulacyjne wychodzą pozytywnie w ciąży i o dziwo były dwie kreski :0
Aloha! pigułeczko, jak się masz? jak ciążowe samopoczucie? -
_Hope_ wrote:A mnie ogarnął kilka dni temu niepokój. Taki silny ze nie wiedziałam co ze sobą zrobić.
Niepokój o to ze ktoś mi wykupi zielone ovulaki więc leci do mnie pakiet 50 ovulakow i 10 ciazakówsummer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:Pilik uwierz ja też... Jeszcze mam 2 różne kody i na zmianę je wpisuję. Ale obstawiam betę <0,1.
A nie wyobrażam sobie czekać tak długo na betę... -
pigula_91 wrote:Objawów ciążowych brak i w sumie nie wiem czy to dobrze czy źle...ale chyba mam jeszcze czas na mdłości itd.
Czy sernik na zimno na kolacje to poważna zbrodnia? znowu mam apetyt niestety na słodycze!aiwlys, lamka, pigula_91, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Brak objawów to też jest objaw objaw nudnej ciąży
Czy sernik na zimno na kolacje to poważna zbrodnia? znowu mam apetyt niestety na słodycze!
Ja Cię rozgrzeszam, właśnie idę po malinową chmurkęLunaris lubi tę wiadomość
A ( 02.08.2018)
F ( 24.03.2020)
-
nick nieaktualnyBajkaaa składaj reklamację za tak długi czas oczekiwania, mam wzór pisma wraz z paragrafami od Niki i Reset, mogę Ci podesłać. Czekam na betę, proga i estradiol więc jestem zniecierpliwiona x3.
Pilik wieeem, ale wytłumacz kobiecie że musi poczekać no nie da się.
Lunaris Możesz sernik, pozwalamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 19:22
Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Flower w takim razie kiedy będzie już można odsapnac, że się udało w 100%? Poza porodem
Czekam wpierw na serduszko bo różnie może być a wizytę mam 21.12aiwlys, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnychciałam wysłać małża po test, żeby mieć na za dwa dni to nie. Powiedział, że mi kupi jak się okres spóźni bebok
będzie kara:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 19:28
lamka, Bajkaaa, pigula_91, staraczka1111, Jeżowa, Koteczka82, Bocianiątko, Motylek85, Lunaris, Yoselyn82, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość