GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:A zjadłam obiecany budyń i tez idę spać... może jutro będzie choć trochę lepszy dzień...
DZIECI W PRZEDSZKOLU MAJA SIE BAWIĆ BO DZIEKI TEMU NABIERAJA PODSTAW ZWLASZCZA MALUCHY! DOPIERO SREDNIAKI MIZNA TROCHĘ POMAECZYC. ALE JA NIE MAM KIEDY PODSTAWY PROGRAMOWEJ ZROBIC BO DZIECI LATAJĄ NA NAUKĘ. CZYTANIA BAETY I INNE CUDA NA KIJU, A SKARPETEK JESZCZE NIE ZAKŁADA!Siwulec, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Jestem po badaniu, nie bolało, wyniki do tygodnia czasu- masakra !
Co wiec zrobiłam na pocieszenie ? Taaaak kupiłam test i sikam jutro z Bocianiątkiem :*Bocianiątko, olik321, lamka, Koteczka82, Flowwer, KateHawke, Bunia86, Motylek85 lubią tę wiadomość
-
Frelcia za twojego sikanca skubanca tez mocno liczę !
Frelcia lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnyEmiilka wrote:Frelciku, Kochany, trzymam kciuki również za Twojego sikańca! Kurczaczki, zapomniałam w poprzednim poście i rozdzieliłam naszych trzech muszkieterów, ale Dziewczynki, starość nie radość
Miłego wieczorku
ja nie wiem czy coś wysikam cycki żelki, swędzą sutki, bóle okresowe. Beeeee ale trzymaj i nie puszczaj!-Monika- lubi tę wiadomość
-
Frelcia tez jutro sika ?? Super
Motylek i Hope jesteście niemożliwe, poprawilyscie mi humor
Dziękuje :*Motylek85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:nie siuram małż nie kupił mi bobosów
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:nie siuram małż nie kupił mi bobosów
Przy tak licznym przyzwoleniu zasiadam do kolacji- sernik na zimnoKoteczka82, Jeżowa, lamka, Bocianiątko, Frelcia, pilik, pasiasta, Malwas, Emiilka, Bunia86, Siwulec, Motylek85, Maja84, Karma88, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Jesteście niesamowite z tym sikaniem!!! Co nie zmienia faktu że cały czas trzymam za Was kciuki!!!
Jakiś dziwny ten mój @ dwa dni potopu a dzisiaj już tylko niewielkie plamienie hmm... trochę dziwne...
Na jutro wieczór umówiłam się do mojego gina. Ciekawe co mi powie...
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
-Monika- wrote:Na tych testach jest napisane do stosowania przy in vitro... Więc musi cos w tym być, chcialam wysłać zdjęcie mojego owulaka, ale mam reklamy zablokowane, wiąże się to z tym że nie mogę wrzucić zdjęcia
Jak ciążowe tak ładnie wykrywaja ciąze to ja już od 9 dpo sikam!!! mam 5 testówBocianiątko, innamorata88, Bunia86, Siwulec, Motylek85, Maja84, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Zbulwersowana!!!
Dowiedziałam się jedynie tyle, że pierwszy test ciążowy robi się 2 tyg po przewidywanym terminie @, argumenty, że dla kobiety starającej się o dziecko 2 tygodnie po spóźnionej @ to wieczność i na 100% taka kobieta zastanawiałaby się czy jest w ciąży do niej nie trafiały.
Po drugie moja beta, ktora byla na max poziomie 115 wcale nie musi oznaczać ciaży, mogło to być UWAGA zachwianie hormonalne i po co ja ją tak wcześnie sprawdzałam?!
Przypomnę, że u tej samej doktor byłam z pierwszym poronieniem zatrzymanym i ona mi wykonywała zabieg łyżeczkowania w szpitalu. Na moje pytanie czy zleci mi jakies badania, bo to (i tu już dałam sobie wmówić) BYĆ MOZE druga strata powiedziała, że to jeszcze nie poronienia nawykowe, że to teraz wcale nie musiała być ciaza, tylko przerośniety pęcherzyk i zachwiana gospodarka hormonalna (ciekawa, bo cykle mam bardzo regularne i nic o zachwianiach hormonalnych mi nie wiadomo, bo wyniki hormonów mam ok), więc mam nie popadac w paranoję tylko starać się dalej po 1-2 m-cach przerwy!
Kiedy zapytałam czy moglaby chociaż podpowiedzieć jakie badania moglabym wykonać bo będę i tak chciała coś porobic na własną rękę, to się dowiedzialam, że nie mogę się cala przebadać, bo nie dam rady, że równie dobrze mogę zrobić wszystkie markery nowotworowe i gdybać czy nie dostanę konkretnego rodzaju raka...
Poza tym mówiła, że w UK ciąży do 12 tyg wcale nie traktuje się jak ciąży, że się jej nie podtrzymuje, tylko u nas się tak robi. Zdarza się, że cała ciąża jest wspomagana, a później rodzice są zdziwieni, że po paru latach u niby zdrowego dziecka wychodzą jakieś wady genetyczne.... Kiedy powiedziałam jej, że koleżanka była cała ciążę na podtrzymaniu i dzisiaj ma zdrowego kochanego synka i na pewno nie żałuje, no to się uśmiechnela mowiąc, że ona dała tylko przykład.
Mimo krwawienia zrobila mi usg. Endometrium 18mm. Na prawym jajniku coś - albo niepęknięty przerośnięty pęcherzyk albo torbiel - do kontroli w styczniu... (2,5x2,5cm) bo być może się wchłonie, a jak nie to tabletki hormonalne
No i mam się starać i nie myśleć za dużo. Jak jej powiedziałam, że wolałabym mimo wszystko coś zacząć badać to powiedziała, że przesadzam, bo jedno poronienie to nie powod, a teraz może wcale ciąży nie było, że ona zleca po trzecim... To się zapytałam wkurzona czy lepiej w takim razie czekać az się historia powtorzy to się tylko głupio uśmiechnęła i powiedziała, że ma pacjentkę po 7 poronieniach i to dopiero jest problem.
A moj to k... co???? kolejny cholerny przypadek? mam czekać i się modlić, żeby nie mieć 3 straty? wyluzować, zlać tą "niby ciążę"?
No nie wiecie jaka wkurzona wyszłam z gabinetu a jej cyniczny uśmiech mam nadal przed oczami.
Myślała,że ma do czynienia z jakimś laikiem, który nie wie że bHCG wytwarza się po zagnieżdzeniu, który nie obserwuje swoich cykli, który po jej slowach wrzuci na luz i stuknie się w czoło bo przecież ciąży nie było....
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Zdjęcie zrobione na szybciocha, bo wtryniłam się gince po pacjentkach tylko żeby podejrzeć Malucha. I coś niesamowitego, widziałam serduszko! Moje maleńkie ukochane serduszko już bije! To jak piękny sen
pilik, Bocianiątko, PodwojnaMamaWdwupaku, Frelcia, Melevis, Izolda90, Lunaris, Emiilka, beatka_c, summer86, blue00, olik321, Malgonia, Jeżowa, Flowwer, Rucola, staraczka1111, lamka, KateHawke, Bunia86, Yoselyn82, Siwulec, Ruth, KateKum, pasiasta, Achia, agulineczka, Koteczka82, pigula_91, Madżka89, Motylek85, Kotowa, malka, Jedna_z_Wielu, Kargo31, Sarna84, karolkaa22, Barbarka1984, Karma88, innamorata88, Paulina.G, Kaczorka, ANkaG, pawojoszka, Czrna 81, Lena21, Amy333 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:
Pięknie i jeszcze raz pięknie?!!!Maja84 lubi tę wiadomość