GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agulineczka, przykro mi straszna baba! Koniecznie skarga. Jedna dr z którą pracuję też bywała opryskliwa i niemiła dla pacjentek, kilka skarg wpłynęło, opitol od dyrekcji dostała i już jest lepiej, choć nie idealnie, ale zawsze coś
Maja, piękności, Gratuluję! ;*Maja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agulineczka prawie udławiłam się sernikiem!!!! co za blać........! Dlatego do bab nie chodzę niech by mi jakiś facio coś takiego powiedział... nogi z dooopy bym powyrywała! Wrrr ale mnie to wkurzyło! Koniecznie zmień lekarza a babie zrób reklamę w necie- wystarczy że napiszesz to co Ci powiedziała. Nikt do kogoś takiego nie będzie chciał pójść!
Maja śliczny bąbelek, nie mogę się uśmiechnąć bo muszę trochę ochłonąć! Ale bardzo się cieszę że Twoje maleństwo ma się dobrze. Tak trzymajcie!Maja84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, tak się nie mogłam doczekać objawów... A dzisiaj męczyły mnie mdłości, nie jakieś wielkie, ale zawsze coś ja mam wizytę w przyszłym tygodniu we wtorek, nie mogę się doczekać , ale teraz się trochę mniej martwię ale ze mnie głupol xD
ANkaG lubi tę wiadomość
-
Agulineczka, nawet nie wiem co napisać! Zatkało mnie! Dziewczyny mają rację, pisz skargę!
Majeczko, cudowności!!! Tak strasznie się cieszę!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 21:15
Maja84 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Agulineczka, co za baba. Poglądy jak ze średniowiecza, skoro w UK do 12 tyg. nie ratują to może niech jedzie tam leczyć skoro taka mądra. Więcej na Twoim miejscu bym do niej nie poszła. A jeśli Ci finanse pozwalają porób badania na własną rękę, lepiej tak niż ryzykować ponownie. Przykro mi że jeszcze taka nieprzyjemność Cię spotkała i tulę mocno
Maja, śliczny kropek! Serduszko to coś cudownego
Dziewczyny, uśmiałam się nadrabiając Was. U mnie też kolacja na słodko - wciągnęłam małą chałwę, bo na nic innego ochoty nie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 21:24
Lunaris, Siwulec, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:
I wysyłaj fasolkowe fluidy bo dziewczyny czekająBocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyIzolda90 wrote:Dziewczyny, tak się nie mogłam doczekać objawów... A dzisiaj męczyły mnie mdłości, nie jakieś wielkie, ale zawsze coś ja mam wizytę w przyszłym tygodniu we wtorek, nie mogę się doczekać , ale teraz się trochę mniej martwię ale ze mnie głupol xD
-
Agulineczka co za wredne babsko! Takie osoby nie powinny być lekarzami!!!
Maja piękny bąbelek. To nie sen tylko rzeczywistość. Bije w Tobie już malutkie serduszko Twojego wielkiego szczęściaMaja84 lubi tę wiadomość
-
Maja brak słów. Co za znieczulica zdecydowanie zmień lekarza!
Maja piękności Gratuluję :*Maja84 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyAgulineczka ale się wkurzyłam tym co napisałaś, masakra. Koniecznie skarga i opinia w necie.
Maja piękny maluszek
Izolda mimo wszystko przykro mi że masz te mdłości
Możecie przestać odświeżać, u mnie kiszka. Ale estradiol jest ok, więc chociaż tyle.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcd8a168d6c8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 21:22
-
lamka, przykro mi bardzo ale wierzę, że wkrótce doczekasz się pięknej bety
A może po prostu jeszcze za wcześnie i kropek dopiero się zagnieżdżaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 21:26
-
Agulineczka loooo matko to jest lekarz! Oj ja bym pojechała po niej. Jak tak można! Zamiast pomoc, wesprzeć co kolwiek to ona jeszcze z takimi tekstami wyjeżdża! Nie no jakąś porazka..
A to że w UK ciąż się nie ratuje to też uważam że to jakieś chore jest! Jak można w ogóle nie traktować kobiety w ciąży.. Tam to w ogóle jakaś porażka normalnie jest! No nie tylko tam ale i w innych krajach też!
To u nas pod tym kątem chyba jest najlepiej bo lekarze dają na podtrzymanie ciąż leki.. Oczywiście są też wyjątki które mają wszystko w dupie.. M. In ta babka dzisiejszą od Agulineczki!!
Maja gratuluję serduszka i ślicznego zdjęcia z maluszkiem.. Cudo!
Hope ty jesteś nie zamówiła z tymi testami ovu
Lamka czekam na twoją pozytywną betę. Powiedz mi ty pisałaś o zielonej herbacie która znika kwas foliowy? Ale mówisz o spaniem czy w woreczkavh? P. S doczytałem że negatywna.. Przykro mi bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 21:27
Maja84 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś możemy wywieźć tą babę na taczce do UK skoro takie metody popiera i niech tam sobie zarabia miliony euro ale niech nie krzywdzi kobiet, które przychodzą do niej z nadzieja o pomoc o radę o ludzkie podejście !
Maja serducho jak dzwon ! Brawo
Maja84 lubi tę wiadomość