GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset - najważniejsze ze cali i zdrowi dotarliście na miejsce i tak jak Bunia mówi, taka zima pewnie tez ma swoje plusy, u nas wczoraj późnym wieczorem spadł ładny śnieg a dziś rano już go nie było dzieci zasmucone bardzo
-
Siwulec wrote:O 19:10 mam EEG głowy i lekko się stresuje, gdybyście miały wolna chwile Ok 19:00 to złapie proszę choć pol kciuka żeby poza głupota nic innego nie wyszło
Kciuki będą!
A coś się stało? ;/Siwulec lubi tę wiadomość
-
Ja jestem pod gabinetem u gina. Stres jak zawsze, choc nie wiem czy mnie nawet zbada, skoro mam krwawienie. Kurcze nie w takich okolicznosciach mialam tu byc odebralam dopiero dzisiaj wynik proga z zeszłej środy i wynosil tylko 3,2... w przeciagu dwoch dni spadł z 13 na 3.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Dzięki Motylku :*
Dzięki Lamka :*
Neurolog mnie skierowała niby tylko dla świetego spokoju, ale stres jednak zawsze jest
Walczę z drętwieniem ręki, tzn teraz już jest znacznie lepiej bo się okazało ze coś tam uciska na kręgi szyjne i po kilku masażach się poprawiło ale ponieważ mam lekkie bóle głowy a w rodzinie były przypadki wylewów i tętniakow to kazała mi zrobić eeg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 17:33
-
agulineczka wrote:No i oczywiscie przede mna 2 dziewczyny w zaawansowanej ciazy... mam nadzieję, ze sie zaraz nie rozkleje
agulineczka lubi tę wiadomość
-
agulineczka, musisz to przetrwać kochana. Jestem z Tobą myślami! Daj znać po wizycie. Spróbuj poprosić o skierowanie na jak największą ilość badań.
-
agulineczka wrote:Siwulec powodzenia. Tez kiedys bylam na eeg z powodu chronicznych boli glowy. Na szczescie ok, ale rozumiem stres.
Czytałam ze to badanie może trwać nawet do 45 minut ! Zwariuje ! -
Hej kochane, czekam aż Wasze majaczące testy zmienia się w piękne kreski<3
Reset przykro mi, że taka pogoda, mam nadzieje że poszalejesz na nartach
Ja dziś żeby zabić nudę robiłam stroiki świąteczne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24082f39b7a0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09e07eabc89c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/192e26d5e7a0.jpg
Pięknego świątecznego nastroju Wam życzę kobietkipilik, Frelcia, Siwulec, Flowwer, olik321, KateHawke, Emiilka, Bunia86, Karma88, Lunaris, Yoselyn82, Motylek85, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
staraniowa wrote:Rozmawiałam z lekarką i powiedziałam jej wprost jakie są moje obawy i powiedziała, że nie ma powodu do obaw. Mutacji nie mam, więc nadmiar wynika stąd, że suplementuję się już dłigi czas. Dawka jest ok i nie ma potrzeby zmiany na metylowany. Powiedziałam jej co biorę od kilku dni, bo wcześniej brałam Femibion z metylowanym i powiedziała, że jest ok.
Fertilcare biorę może 3 dzień, więc faktycznie nie zdążyłoby aż tak urosnąć
Ufam jej - jak do tej pory nie myliła się ani razu i widać, że wie co robi (Invicta).
Na pewno dodatkowego kw. foliowego nie ma co brać i szaleć z ilością.
staraniowa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lena piekne ozdoby
Reset i tak zazdroszcze urlopu
Siwulec trzymam kciuki.
Agulineczka, Ciebie najmocniej tule do serca.Siwulec, agulineczka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:No i oczywiscie przede mna 2 dziewczyny w zaawansowanej ciazy... mam nadzieję, ze sie zaraz nie rozkleje
-
Cześć Wam, od paru dni Was podczytuje ale widzę ze produkujecie niezliczone ilości stron i czasem nie nadążam.
Chciałabym do Was dołączyć. Planuje testować w piątek i juz się nie mogę doczekać. To jest mój pierwszy cykl po HSG, ogólnie 16 cs.
Co do objawów to właściwie nie mam poza tym ze cały czas czuje całe podbrzusze. Nie nakręcam się ale po cichu liczę na to ze się udało.Malgonia, Siwulec, KateHawke, Bunia86, Motylek85 lubią tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
amica wrote:Cześć Wam, od paru dni Was podczytuje ale widzę ze produkujecie niezliczone ilości stron i czasem nie nadążam.
Chciałabym do Was dołączyć. Planuje testować w piątek i juz się nie mogę doczekać. To jest mój pierwszy cykl po HSG, ogólnie 16 cs.
Co do objawów to właściwie nie mam poza tym ze cały czas czuje całe podbrzusze. Nie nakręcam się ale po cichu liczę na to ze się udało. -
nick nieaktualny
-
aiwlys wrote:Super! ❤
Jak dziewczyny piszą u mnie beta rośnie ( ma tak zostać) i na razie ok. Recepy wykupione więc do wizyty spokój w stylu Zen.
Wspóczuję takiej sytuacji którą masz, niby spokój ale zawsze to pod górkę.
Reset ale przynajmniej będziesz miała co wspominać !! A jutro na stoki i wyżyj sięaiwlys lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lamka, oni znowu w kulki lecą z tymi wynikami???
Ja byłam w rossmannie i oczywiście kupiłam 2 bobo i 2 paskowe facelle i oczywiście kusi mnie siknąć na jeden paseczek dzisiaj ale musze trochę nazbierać ech, cycki mi zaraz odpadną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 18:08
lamka, Flowwer, Siwulec, Bunia86, pilik lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy