GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:
Gos doktor nic nie mówił że jest taka możliwość, zresztą ja mam pakiet z pracy więc raczej jest w podstawowym zakresie. Po za tym nie mam pojęcia czy taka klinika jest w Łodzi
Faktycznie w Lodzi nie ma niestety. Mi lekarz tez nie mówił, widziałam ulotkę w medicoverze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 07:08
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Bocianiątko wrote:Koteczka, może jednak warto? Pociąg do Warszawy jest tani, polskim busem można przyjechać za 10 zł... a w takich poradniach robią tez iui... a przecież wizyt nie ma się codziennie... myślę że warto przemyśleć
Oby dzisiejszy dzień był lepszy...
Bocius gdzie dzisiejszy sikaniec? Temperatura ładnie się trzyma
Frelcia mi w tym cyklu jak zaszłam w ciaze też się śniło że miałam okres i go nie dostałam. Wróżę Tobie tego samego -
Olik za blisko tych świąt! Nie mam jeszcze nic! Ani zrobione ani kupione. Jestem zawieszona sily i czas poswiecam na rozgryzienie mojego organizmu. Jeszcze w pracy sie posypalo mija jak to sie smiejemy druga polowa odchodzi z pracy. Nie wiem jak ja to przezyje. Terapi będzie mi potrzeba. Inne z katarem na l4 wiec super. W tej pracy trzyma mnie umowa i honor. Jaj w tym mc nie uda sie i przyjma kogos na moje miejsce to papa juz mnie tam nie będzie. Koszmarnie jest w tej pracy. Na sama mys robi mi sie nie dobrze.. Bleeee a Jeszcze do swiat bedzie przejebane na maksa. Brak kadry to wiecej roboty dla mnie. Dzieci zawsz w tym czasie duzo i przyjeżdżaja po czasie.rodzice. Dodatkwo korki dzieki nim moja jazda wydluza sie o kolejna godzine. Trzeba albo spierdzielac albo na l4 albo gdzie indziej. Ehhh grudzien nie jest magiczny jest pracowity. Nawet zeby jezus sie narodzil trzeba bylo sporo zrobic
ZamCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Nudno tu bez skancow. Aj do mojej pracy wychodze za raz chciałbym jais dobrych wiesci jeszcze. No ale w mim wywalczonym kmw swoim wywalczonym muejscem bede zagladac:)Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Dzień dobry!
Nie znałam Aksamitnej, ale to co się wydarzyło zmroziło mnie wczoraj totalnie. Bardzo jej współczuję i nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić co teraz czuje.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące dziewczyny, a tym które tak jak ja dopiero czekają na owulkę życzę owocnegoMalgonia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pasiasta wrote:Jestem przed gabinetem. Stresik czuje! Pomyślnie o mnie żeby było dobrze :*
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pasiata, siedzę tam obok
Bocianiątko - piękny wykres, jak Ty z tego nic nie wysikasz to przestanę mierzyć temperaturę.
Lamka, dobrze żeś się odezwała to choć nie musiałam poszukiwać Twojego wykresujestem pod wrażeniem
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Pasiata, siedzę tam obok
Bocianiątko - piękny wykres, jak Ty z tego nic nie wysikasz to przestanę mierzyć temperaturę.
Lamka, dobrze żeś się odezwała to choć nie musiałam poszukiwać Twojego wykresujestem pod wrażeniem
też jestem pod wrażeniem swojego wykresu, bo mi wygląda na trójstopniowy, ale biorąc pod uwagę wykresy w galerii to wszystko się może zdarzyć...
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry. Zasnąć wczoraj z tego wszystkiego nie mogłam a bardzo rzadko mi sie to zdarza! Dzisiaj praca,gotowanie obiadu i znowu praca do późna więc bede zaglądać z przerwami a teraz czekam na dobre wieści pasiastej! Niech się dobrze zacznie ten dzień
-
nick nieaktualnyPo wizycie. Zdjęcia nie dostałam.Ciąża pojedyncza. Zarodka nie widać jeszcze. Miedzy 5-6 tygodniem ciąży. 27.12 kolejna wizyta.
KateHawke, Karolina90, JuicyB, lamka, Barbarka1984, olik321, Kaczorka, Bocianiątko, Flowwer, pawojoszka, aiwlys, Bunia86, Sarna84, Karma88, Frelcia, Yoselyn82, Siwulec, Jeżowa, Koteczka82, Agniechaaaa, ANkaG, KateKum, Jedna_z_Wielu, blue00 lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na relacje w swoim wygodnum miejscu w autobusie;)Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Pasiasta a byłaś u sprawdzonego gina z dobrym sprzętem? Beta rośnie cudownie, musi być zarodek i serduszko w takim razie na kolejnej wizycie! Trzymamy kciuki
Lamka, Boćku i Frelcia za Was też niezmiennie kciuki zaciskam... nie chce nikogo nakręcać, ale mój wykres wyglądał bardzo podobnie do Lamki i też choroba mi towarzyszyła.
Ja mam dzisiaj wizytę i już mnie stres zjada...Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny