GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie w internecie natknęłam się na artykuł o kobiecie, która bzykała się z 20 duchami i z jednym nawet chce mieć dziecko !
"Czuję ich oddech. Czuję jak na mnie napierają. Ciężko to wytłumaczyć, ale czuję pełną penetrację. To bardzo intensywne przeżycie, które polecam każdemu. Moje romansy trwały przez 3 lata. Mój mąż wrócił do domu i kątem oka dostrzegł postać, wybiegającą tylnymi drzwiami. Nasz związek się skończył, bo nie udało mu się wytłumaczyć, że widział jednego z duchów."
Patrzcie jakie fajne rozwiązanie taki duch nie potrzebuje żeby mu gotować obiady, pranie robić itd !
nie zdziwcie się jak laska tu zajrzy zapytać o poradę jak nie będzie mogła zajść w ciąże z tym duchem
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłam, mój wpis miał na celu rozbawić troszkę po tych "awanturach" małżeńskichWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 11:48
Jeżowa, KateHawke, Agniechaaaa, nowa na dzielni, Flowwer, Karma88, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Tylko musicie mi imiona zdradzić hahahaha
i jeszcze mam mój ukochany cytat dla tych których @@@@ nawiedziła:
"Co należy zrobić po upadku? To co robią dzieci: podnieść się." - Aldous Huxley
Oj, obawiam się, że z mojego imienia to nie będziesz zadowolona hahaSiwulec lubi tę wiadomość
-
nesssssa wrote:Hejo, beta powtórzona. Przedwczoraj 38.3 a dzisiaj 134.4 wg kalkulatora w normie.
Zbadałam też progesteron i wyszedł 53.74 ! wg norm jak na drugi trymestr ?? Czy jest to powód do zmartwienia??
Pierwszą wizytę umówiłam sobie dopiero na 3 stycznia, to będzie jakiś 7 tydzień.
GRATULACJEnesssssa lubi tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Nowa ja mam dokładnie tak samo. Najchętniej to przykleila bym się do mojego męża tak uwielbiam go tulic i z boku jeszcze mój pies tez jestem straszna przylepa. Nawet jak juz zdarzy nam się posprzeczac to w nocy musze chociaż go mimowolnie dotknąć ze niby na śpiocha
Noo, też mam dokładnie tak samo. W ogóle muszę wiecznie dotykać bliskie mi osoby . Wyniosłam to w domu. Moi rodzice to straszne przylepylamka, Karolina90 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa - łączę się z Tobą! Mnie też wczoraj mój mąż wkurzył. Siedzę z małą w domu już 2 miesiące, nigdzie wyjść nie mogę, bo cycka nie odczepię i nie zostawię w domu, nie mam często czasu, żeby się umyć czy zjeść spokojnie. A jak go wieczorem poproszę, by zmienił małej pampersa lub się nią zajął, to z reguły słyszę jak mówi z wyrzutem, że on chce zjeść obiad (dopiero, mimo że już od godziny jest w domu) albo w spokoju wypić piwo. No i jeszcze nadrzędny argument, że młoda płacze jak ją bierze na ręce i chce do cycka.
Jeszcze mi zarzucił, że tak się poświęca, bo robi zakupy i śniadanie z rana. A małą to się chętnie zajmie jak już będzie bardziej kumata.
To mu odrzekłam, że bez śniadania się obejdę a młodą niech się nie zajmuje, ale niech się później nie dziwi, że ona płacze u niego skoro żadnej więzi nie buduje.
No gdyby nie Luśka to bym chyba pierdzielła drzwiami i wyszła!
To tyle, też musiałam się wyżalić :p -
Frelcia wrote:Wredziole jakie to straszne imiona macie?
Mi chyba nie grozi rozpoznanie, imię nie jest oryginalne - MilenaFrelcia, lamka, KateHawke, Malgonia, ANkaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Agniechaaaa - łączę się z Tobą! Mnie też wczoraj mój mąż wkurzył. Siedzę z małą w domu już 2 miesiące, nigdzie wyjść nie mogę, bo cycka nie odczepię i nie zostawię w domu, nie mam często czasu, żeby się umyć czy zjeść spokojnie. A jak go wieczorem poproszę, by zmienił małej pampersa lub się nią zajął, to z reguły słyszę jak mówi z wyrzutem, że on chce zjeść obiad (dopiero, mimo że już od godziny jest w domu) albo w spokoju wypić piwo. No i jeszcze nadrzędny argument, że młoda płacze jak ją bierze na ręce i chce do cycka.
Jeszcze mi zarzucił, że tak się poświęca, bo robi zakupy i śniadanie z rana. A małą to się chętnie zajmie jak już będzie bardziej kumata.
To mu odrzekłam, że bez śniadania się obejdę a młodą niech się nie zajmuje, ale niech się później nie dziwi, że ona płacze u niego skoro żadnej więzi nie buduje.
No gdyby nie Luśka to bym chyba pierdzielła drzwiami i wyszła!
To tyle, też musiałam się wyżalić :p
Ja bym się Luśką chętnie zajęła ) jak pracowałam w Żłobku to moje ulubione słoneczka to była Alutek i Zosiek ale za nimi tęsknie...Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciężko was nadrobić dziewczyny... Ostatni tydzień nas nie rozpieszczał dobrymi informacjami ... Aksamitna, Admiralka... żadne słowa nie ukoją waszego bólu..
Jednak też przewinęło się parę dobrych informacji i widze na tablicy nowe serduszka więc serdecznie gratulacje
Kochane nasi M mają wzloty i upadki ale trzymam kciuki za tych co nabroili żeby się opamiętali i z przyszli do was z dobrym słowem, przytuleniem i gorącą herbatą ;p (wina już wam nie wolno ) bo czasem taki gest jest lepszy niż prezenty za 1000 zł
Ja miałam sobie nic nie wkręcać ale jak co miesiąc jestem w urojonej ciąży ;p od 2 dni boli mnie brzuch na @ a ja sobie wmawiam że fasolka się wgryza ale testy o poranku sprowadzają na ziemie bo jest biel nad bielami... kusi mnie jutro rano beta bo muszę TSH zrobić tylko zastanawiam się czy jest sens ją robić w 11dpo ;p ( tak wiem przesadą jest sikanie od 9 dpo ;p) i w dodatku te temp są jakieś niskie w II fazie z reguły były wyższe
Ostatnio nie mam czasu pisać ale czytam was na bieżącoCzrna 81 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:
Ja miałam sobie nic nie wkręcać ale jak co miesiąc jestem w urojonej ciąży ;p od 2 dni boli mnie brzuch na @ a ja sobie wmawiam że fasolka się wgryza ale testy o poranku sprowadzają na ziemie bo jest biel nad bielami... kusi mnie jutro rano beta bo muszę TSH zrobić tylko zastanawiam się czy jest sens ją robić w 11dpo ;p ( tak wiem przesadą jest sikanie od 9 dpo ;p) i w dodatku te temp są jakieś niskie w II fazie z reguły były wyższe
Ostatnio nie mam czasu pisać ale czytam was na bieżąco
Jak ja Cię rozumiem z tymi objawami, mnie muli ale tylko popołudniami, prawa strona brzucha dokucza, spać mogłabym 24h ale cycki nie bolą ani trochę i test też sprowadził mnie na ziemię, czekam więc na @ tylko najgorzej że w tym miesiącu nawet nie wiem kiedy dokładnie się jej spodziewać. Jestem w 28dc, cykle miałam 30 dniowe ale w zeszłym miesiącu był 25 dniowy....