GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój to tylko nagrody w postaci rozbierania z fajnej bielizny albo w postaci jedzenia przyjmuje nienawidzi dostawać prezentów. Raz się tylko ucieszył jak mu czytnik kupiłam. A teraz i tak oszczędzamy i sobie prezentów na święta nie robimy. Wszystko przez ten mój Żłobek:p A pracę na pół etatu ciężko znaleźć
-
Ja mu pod choinkę kupiłam wszystkie winyle o których aktualnie marzył aa! I jeszcze dostałam wczoraj bransoletkę bez okazji do kompletu do wisiorka i kolczyków
Flowwer, Bunia86 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Widzę, że wczoraj był jakiś dzień wku*a na eMków . Łączę się w bólu. Też się wkurzyłam, ale nie tyle na niego, co na to, że znowu wyjeżdża dzisiaj ;(. Już mam dość tych wyjazdów, on zresztą też. Kochaliśmy się raz! Wczoraj nie mieliśmy siły bo nadrabialiśmy wszystkie zaległe sprawy z racji tego, że był na miejscu i jedzie. Pewnie wróci po owu. Już się zaczynam zastanawiać czy w ogóle te cykle starań sobie naliczać w takich miesiącach gdzie kurda raz nam schadzka wyjdzie wtedy kiedy trzeba ;/. Do dupy. Wczoraj się trochę obraziłam, że nie było , co jest trochę głupie bo też nie miałam na nie najmniejszej ochoty i siły.
No ciężka sprawa z tymi facetami. Większość niestety ma problem z wyrażaniem uczuć i czułością w ogóle . Z kolei Ci romantyczni i ciepli mają dużo większe tendencje do zdradzania bo łatwiej się zauroczają (zauraczają? ) . Przesrane. Z moim też się ciężko gada ;P, czasami go kompletnie nie rozumiem (ani on mnie) ale najważniejsze, że wiem, że moje szczęście jest gdzieś tam na szczycie listy jego priorytetów. I to takie szczęście jakie ja sobie wymyślę, a nie takie, które on uważa za dobre dla mnie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 10:51
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Tendencje do zdradzania? Dla mnie zdradzić może każdy - nawet i taki zimny i oschly, bo go nic nie obchodzi
mi88 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyDzieki kobitki, M jak nigdy rano napisał SMS „Dziendobry” a potem ze Ciocia zrobiła dla mnie stroik. Nie odpisuje narazie niech se bedzie sam ze sibą jak chciał. Ja mam kolejny bardzo „wymiotny” dZien. Boje sie nawet wody napić bo i to pójdzie w rury:/
-
lamka wrote:Dziewczyny wpadam tylko na chwilę powiedzieć, że już mi pobrali krew i idę wspierać męża bo ścina dready [*]
:-o skąd ta decyzja?
Karolina - no słyszałam, że tak jest, ale nie tylko że faceci, tylko w ogóle romantycy, romantyczni ludzie . Łatwiej i szybciej są w stanie zauroczyć w kimś nowym, ale czy coś z tym zrobią to już pewnie zależy od wielu innych czynników. I nie, żebym była miłośniczką zimnych, oschłych drani, nigdy w życiu! Jestem orędowniczką przytulania się 23h na dobę .
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Witam
grudzień trwa a ja dopiero teraz tutaj trafiłam.... Dziewczyny trzymam kciuki i życzę świątecznych prezentów w postaci 2 kreseczek...Ja testuję w wigilię...ale jakiś mega nadziei nie mam...ostatnio jakoś negatywnie nastawiona jestem...zobaczymy co będzie...
pozdrawiamKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle chciałam Wam dzisiaj podziękować za to że jesteście. Z żadną koleżanką nie mogę pogadać tak jak z Wami. Nikt mnie nie zrozumie tak jak Wy, właśnie. I mimo że jestem czasem upierdliwa i często Wam smucę.. i tak wiem, że mnie nie odrzucicie ani nie wyśmiejecie. I wiem, że jak kiedyś zdarzy mi się cud posiadania córeczki to nadam jej trzy imiona po trójce z czterech Muszkieterów po Bociusiu, Lamci i Jeżyku. Dzięki Wam udaje mi się nie zwariować. Dzięki Wam mój Mąż nie osiwiał do reszty.
Dziękuję
i tak humorystycznie na koniec
Siwulec, Jeżowa, Bocianiątko, KateHawke, olik321, Malgonia, Yoselyn82, Bunia86, Motylek85, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Nowa ja mam dokładnie tak samo. Najchętniej to przykleila bym się do mojego męża tak uwielbiam go tulic i z boku jeszcze mój pies tez jestem straszna przylepa. Nawet jak juz zdarzy nam się posprzeczac to w nocy musze chociaż go mimowolnie dotknąć ze niby na śpiocha👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Lamka - wspieram również [*]
i ściskam wszystko co mogę za Twoją bete -
nick nieaktualnyDziękuję za wsparcie Kochane, wyniki po 15.00.
Też należę do przytulasów, mój mąż tak samo. A ścina włosy bo to już 7 lat i bardzo mu się osłabiły cebulki.
Frelcia nie nadawaj córci po mnie imienia bo nie byłaby zadowolona
Olik napisałam Ci wiadomość bo mam pytanie o tego lata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 11:23
-
Agniecha rozumiem i Twoje zdenerwowanie i Twojego eMka chęć wyjazdu. Wiadomo, że jak nie ma go cały tydzień, to weekendy są nieprzecenione i chce się z kimś spędzić czas. Ale z drugiej strony, jeśli ktoś pracuje, to też ma tylko te weekendy wolne na robienie "innych rzeczy"... Ale zaznaczam, że na pewno też bym się popłakała i wkurzyła w pierwszej kolejności, potem może bym przemyślała czy warto ale to, że Ci wypomniał, że Cię wozi do szkoły jest nie fair, skoro sam zaoferował.
Mnie właśnie mój mąż nauczył tego, że choć jesteśmy parą to jesteśmy przede wszystkim odrębnymi istotami ludzkimi, które mają ochotę czasem spędzić czas osobno. Nigdy mi nie powiedział, że mam gdzieś nie iść albo mam zostać w domu i nie wzbudzał we mnie żadnego poczucia winy w związku z planami "bez niego". Więc ja odwdzięczam się tym samym, nawet jeśli uważam, że nam też by się należało trochę czasu wspólnego innego niż w domu przy serialu czy na zakupach w Biedrze dlatego wprowadziliśmy rytuał jednej "randki" w tygodniu i na zmianę wymyślamy, co będziemy robić tego dnia
lamka kochanie trzymam kciuki za betę!!!Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Dziękuję za wsparcie Kochane, wyniki po 15.00.
Też należę do przytulasów, mój mąż tak samo. A ścina włosy bo to już 7 lat i bardzo mu się osłabiły cebulki.
Frelcia nie nadawaj córci po mnie imienia bo nie byłaby zadowolona
Olik napisałam Ci wiadomość bo mam pytanie o tego lata.
najpierw muszę zafasolić -
Frelcia moje serce się rozpłynęło
ja tu jestem ledwo kilkanaście dni, ale naprawdę też doceniam, że Was wszystkie mam!Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko musicie mi imiona zdradzić hahahaha
i jeszcze mam mój ukochany cytat dla tych których @@@@ nawiedziła:
"Co należy zrobić po upadku? To co robią dzieci: podnieść się." - Aldous HuxleyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 11:37
Jeżowa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Witam
grudzień trwa a ja dopiero teraz tutaj trafiłam.... Dziewczyny trzymam kciuki i życzę świątecznych prezentów w postaci 2 kreseczek...Ja testuję w wigilię...ale jakiś mega nadziei nie mam...ostatnio jakoś negatywnie nastawiona jestem...zobaczymy co będzie...
pozdrawiam
Cześć Powodzenia w testowaniu -
Hejo, beta powtórzona. Przedwczoraj 38.3 a dzisiaj 134.4 wg kalkulatora w normie.
Zbadałam też progesteron i wyszedł 53.74 ! wg norm jak na drugi trymestr ?? Czy jest to powód do zmartwienia??
Pierwszą wizytę umówiłam sobie dopiero na 3 stycznia, to będzie jakiś 7 tydzień.KateHawke, Lotopałanka, lamka, Agniechaaaa, Jeżowa, Siwulec, nowa na dzielni, Bocianiątko, Anna Stesia, Malgonia, pasiasta, Karma88, ANkaG, Bunia86, Czrna 81, Lunaris, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynesssssa wrote:Hejo, beta powtórzona. Przedwczoraj 38.3 a dzisiaj 134.4 wg kalkulatora w normie.
Zbadałam też progesteron i wyszedł 53.74 ! wg norm jak na drugi trymestr ?? Czy jest to powód do zmartwienia??
Pierwszą wizytę umówiłam sobie dopiero na 3 stycznia, to będzie jakiś 7 tydzień.