GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bdad007cf1e.jpg
Ostatnie aktualne mam takie
To był czas skoku rozwojowego i Luśka jak nie spała i nie jadła to pokazywała jaka jest nieszczęśliwa! :plamka, Agniechaaaa, KateHawke, Siwulec, Jeżowa, nowa na dzielni, Flowwer, olik321, Anna Stesia, Frelcia, Yoselyn82, 91Ewela09, misia1989, Karma88, E_w_c_i_a, ANkaG, KateKum, Jedna_z_Wielu, pilik, Motylek85, innamorata88, Czrna 81, Bunia86, blue00, Lunaris, Emiilka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
a ja wczoraj byłam na wizycie:) serduszko biło jak szalone:) wszystko wporządku wg usg 7t3d maluszek rośnie ma 1,18 cm . Kolejna wizyta 16 stycznia , mam zlecone badania całą listę , założoną kartę ciąży ale się cieszę )
lamka, Siwulec, Jeżowa, nesssssa, pasiasta, malka, Malgonia, Kaczorka, nowa na dzielni, Flowwer, Bocianiątko, karolkaa22, KateKum, Motylek85, Bunia86, Czrna 81, Emiilka, Koteczka82, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Aluśka prześwietna, dzidziusie mają taką super skórkę mięciutką rozmarzyłam się
Panan cieszę się że maluch się dobrze rozwija.
dziękuje Lamka , ja za Ciebie mam zaciśnięte kciuki i nie puszczam, wierzę, że będzie dobrze i będzie małe Lamiątkolamka lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Aluśka prześwietna, dzidziusie mają taką super skórkę mięciutką rozmarzyłam się
Panan cieszę się że maluch się dobrze rozwija.
I robią fajne kupy wczoraj jak zapodała to po samą szyję :plamka, Flowwer, KateHawke, olik321, Jedna_z_Wielu, innamorata88, pasiasta, Lunaris, blue00, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
oj ja też jestem tulaśna, mąż troche mniej i też pamiętam ze na początku to se rękę na nim kładłam jak się tulać w nocy nie chciał. Ale teraz mam dwie wspaniałe przytulanki wiec trochę mi kompensują braki.
Nessa wspaniałe wieści
Kaczorka słodkości
Penan fajnie, że wszystko idzie ok
Lamuś, chyba zacznę przeglądać kalendarz w poszukiwaniu najbardziej oryginalnych imionKaczorka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bdad007cf1e.jpg
To był czas skoku rozwojowego i Luśka jak nie spała i nie jadła to pokazywała jaka jest nieszczęśliwa! :p
Jak to u mnie mówią najsłodsze dzieci sią jak śpą Wycałuj nóżki !!!
Panan cieszę się że u Twojego maluszka wszystko w porządku.Kaczorka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:
Kochane nasi M mają wzloty i upadki ale trzymam kciuki za tych co nabroili żeby się opamiętali i z przyszli do was z dobrym słowem, przytuleniem i gorącą herbatą ;p (wina już wam nie wolno ) bo czasem taki gest jest lepszy niż prezenty za 1000 zł
Ja miałam sobie nic nie wkręcać ale jak co miesiąc jestem w urojonej ciąży ;p od 2 dni boli mnie brzuch na @ a ja sobie wmawiam że fasolka się wgryza ale testy o poranku sprowadzają na ziemie bo jest biel nad bielami... kusi mnie jutro rano beta bo muszę TSH zrobić tylko zastanawiam się czy jest sens ją robić w 11dpo ;p ( tak wiem przesadą jest sikanie od 9 dpo ;p) i w dodatku te temp są jakieś niskie w II fazie z reguły były wyższe
Ostatnio nie mam czasu pisać ale czytam was na bieżąco
Zrób bo już coś powinna pokazać nawet jednocyfrową.
Nesss ogromne gratulacje !!!!!!! I spokojnej ciązy życzę
nesssssa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bdad007cf1e.jpg
To był czas skoku rozwojowego i Luśka jak nie spała i nie jadła to pokazywała jaka jest nieszczęśliwa! :pKaczorka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja dziś nie śpię od 4, ręce mi się trzęsą, w gardle gula - nie mogę tak funkcjonować. Zapisałam się do jakiegoś obcego gina (u prowadzącego nie mam się co pokazywać z histeriami) i będzie wiadomo (chyba) czy rośnie, czy całkiem przestał.
Wiecie co robić, jeśli mogę Was jeszcze prosić o więcej. Wizytę mam na 16:00 i potwornie się boję, zwłaszcza że idę sama -
usiłuję podczytywać Was w pracy ale ciężko Ja jeszcze mniej oryginalna jestem oto jest Kasia
lamka, Karolina90, Jeżowa, Czrna 81, Koteczka82 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Dziewczyny, a ja dziś nie śpię od 4, ręce mi się trzęsą, w gardle gula - nie mogę tak funkcjonować. Zapisałam się do jakiegoś obcego gina (u prowadzącego nie mam się co pokazywać z histeriami) i będzie wiadomo (chyba) czy rośnie, czy całkiem przestał.
Wiecie co robić, jeśli mogę Was jeszcze prosić o więcej. Wizytę mam na 16:00 i potwornie się boję, zwłaszcza że idę sama
Mocne kciuki!!! -
nick nieaktualnyDziewczyny mam do Was pytanie. Macie może wiedzę jak nieleczone zęby wpływają na niepłodność? Mam fobie co do dentystów i chodzę do takiego co to mi i komputerowo znieczula i gaz rozweselający daje (majątek za to zostawiam ale inaczej nie umiem)
Kaczorka cudna mała
Trzymam kciuki Niki za dobre wiadomości !!
I nieustannie za bety i kreski!Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Nika bardzo dobra decyzja! Trzymam turbokciuki!
-
nick nieaktualny
-
Nika trzymam kciuki :*
Kaczorka - Luśka mimo grymasu jest słodka
Panna - spokojnenj ciązy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 13:49
Kaczorka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic