GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd0c8b207a93.jpg
Dla poprawy humoru dekorujemy z córcia pierniki a to jej ulubiony
Ps. @ przyszłalamka, Bunia86, StaraczkaNika, Yoselyn82, Motylek85, Bocianiątko, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd0c8b207a93.jpg
Dla poprawy humoru dekorujemy z córcia pierniki a to jej ulubiony
Ps. @ przyszłaSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was!
Agniecha, ja to bym frytki tylko jadła i rybę smażoną!!
Lamka, Tule :* :* :* :*
Flower, ja też leże. Ogólnie dzis ja mam dzień do dupy. Wrocilam z zajęć. Jestem głodna i zmęczona. I obrażona na mojego. Trudno mu Zrozumieć to że nie jestem wstanie jeść wszystkiego...
Frelcia, ja tez mam okropny strach przed denstysta. Zęby moje są w fatalnym stanie. Miałam o to zadbać z początkiem roku, a tu taka niespodzianka. -
Bajka :* :* :* dziękuje, chyba było mi trzeba takich słów
Już się zapisałam na styczeń, którego testujesz ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siwulec ja jakoś na dniach mam testować ale nie wiem kiedy dokładnie będzie ale ja to pewnie na betę polecę od razu bo wolę mieć jasność
Agniechaaaa jesteś super mama smacznego i na zdrowie!! Szczęśliwa mama to szczęśliwe dzieci pamiętaj o tymAgniechaaaa, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Jestem zła matką zjadłam mcwrapa i wypiłam do niego puszkę coli nie mogłam sie powstrzymać
na zdrowie!
Siwulec bardzo mi przykro, ale my tutaj się winkiem pocieszamy, więc zapraszamy do grona małpująco-winkujących
pasiasta ja też mogłabym jeść cały czas frytki! właśnie się robiąAgniechaaaa, pasiasta lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Jestem zła matką zjadłam mcwrapa i wypiłam do niego puszkę coli nie mogłam sie powstrzymać
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:na zdrowie!
Siwulec bardzo mi przykro, ale my tutaj się winkiem pocieszamy, więc zapraszamy do grona małpująco-winkujących
pasiasta ja też mogłabym jeść cały czas frytki! właśnie się robią
Dzięki Kochana za zaproszenie - z chęcią przyjmuje
Zdrówko !!! I za fasolkiJeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Siwulec ale zachowaj kciuki do ewentualnego powtórzenia bety, bo o ile pierwsza beta będzie dla mnie fajna do sprawdzenia tak przed drugą chyba dostanę zawału, i wtedy będę was tu chyba zadreczac moim strachem, ale to jeszcze poczekajmy aż kiedyś zobaczę pozytywną betę narazie jaram się urojona ciąża
Siwulec, Motylek85 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Urósł trochę, ponad 2 mm od wtorku. Ma już 4 mm i tętno 120. Jest mały, ale doktor pocieszał, że może nadgonić. W ogóle dobry doktor siedział ze mną tyle co 3 wizyty w invikcie. Dał douphaston. Mam zrobić betę w poniedziałek i usg po świętach. Szczęśliwa jestem i beczę na chodniku
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny