GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po serduszkowaniu, leżę z nogami nieco uniesionymi do góry, na poduchach, jak jakaś królewna i, żeby się nie nudzić (mam długo leżakować po stosunku) to uczę się robić czapę na szydełku całkiem mi to wychodzi
Lunaris, summer86, Siwulec, KateHawke, Flowwer, Jeżowa, Czrna 81, Yoselyn82, staraczka1111, Motylek85, ANkaG, Karma88, Bunia86, pilik, Amy333 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Agniechaaaa wrote:Jestem zła matką zjadłam mcwrapa i wypiłam do niego puszkę coli nie mogłam sie powstrzymać
W ciąży z synkiem po każdej wizycie u lekarza mąż zawoził mnie do McDonald i zjadalam chessburgera i popijałam coląAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Jeeeeny, Nika, co za ulga!
Zaraz nadrabiam dalej !StaraczkaNika lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Witam się śledziem :] może do Świąt mi się nie obrzydzi
Nika dobre wieści dzielny fasol! niech zdrowo rośnie!
Inna śliczny ciążowy brzunio też chcę!
Bunia mam nadzieję, że to już naprawdę będzie koniec do końca roku a potem nowy czas dla Ciebie.
Kaczorka o totototo! chciałam powiedzieć Adze- ale nie umiałam tego ubrać w niezbyt długie słowa Będzie lepiej... potem A na każdego wk..wa masz usmiech swojego dziecka (albo krzywe piękne minki).
Dziś moją bohaterką jest (znowu!)Frelcia to ja się męczę! Za każdym razem zmieniam gabinet bo po kolejnej scenie wstyd wracać... Nigdy nie przyznaję się że jestem medyczna bo jeszcze większy wstyd... Chodzę jak już trzeba tylko usuwać... a teraz się dowiaduje że jest jakieś komputerowe znieczulanie i gaz? to może jednak zdecyduję się wklepać w googla dentysta lublin może mają gdzieś taki sprzęt? Wierzcie mi że większej panikary niż ja na słowo DENTYSTA nie ma!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 21:10
Frelcia, StaraczkaNika, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusesita wrote:Nika daj namiary na doktorka. Może i ja pójdę do niego zanim osiwieje....
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
No to witam Trójmieszczanki i okoliczne - też do nich należęStarania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
nick nieaktualnyLunaris hahahaha noooo ja 10 lat nie chodziłam do dentysty bo się bałam ale odkryłam gaz i znieczulenie komputerowe i jest jazdaaaaaa jestem rozluźniona i nie boli. A jak tylko cośkolwiek poczuję to naciskam guziczek i mi wklikują większe znieczulenie bomba. Fakt że kosztuje ale pal licho. Raz na rok dam.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:gilmoregirl na pewno coś jest na rzeczy Koniecznie powtórz betę
Swoją drogą kiedyś byłam zakochana w tym serialu Ale mi przypomniałaś Chyba odświeżę sobie i obejrzę kiedyśBunia86, pilik lubią tę wiadomość
-
Też jestem fanką Kochanych Kłopotów. A Rok z życia oglądałam rok temu jakoś w okresie świątecznym fajnie było wrócić do tego serialu.
-
Frelcia ja ostatnio juz bylam na etapie: proszę mi wyrwać wszystkie zęby w ogólnym znieczuleniu i zainwestuje w sztuczną szczękę... tak się boję!
Ja serialo maniaczka nie znam tego! Coś czuję że znowu będę miała kilka dni wyjętych z życiorysu...pasiasta, pilik, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Frelcia ja ostatnio juz bylam na etapie: proszę mi wyrwać wszystkie zęby w ogólnym znieczuleniu i zainwestuje w sztuczną szczękę... tak się boję!
Miałam identyczny pomysł. Jak juz tak zrobisz daj znać czy się sprawdziłoLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Też jestem fanką Kochanych Kłopotów. A Rok z życia oglądałam rok temu jakoś w okresie świątecznym fajnie było wrócić do tego serialu.
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Frelcia ja ostatnio juz bylam na etapie: proszę mi wyrwać wszystkie zęby w ogólnym znieczuleniu i zainwestuje w sztuczną szczękę... tak się boję!
Ja serialo maniaczka nie znam tego! Coś czuję że znowu będę miała kilka dni wyjętych z życiorysu...pasiasta, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypasiasta wrote:Frelcia, ile taka przyjemność kosztuje?
Wiecie co jest najśmieszniejsze? przez 10 lat po zabiegu higienizacji miałam do założenia tylko 1 blombe. Opłacało się nie lubić słodyczy i coliWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 21:38
-
Frelcia wrote:ale ja to znam... miałam taką fobię po borowaniu w wieku 12 lat że nie zaufałam przez 10 lat żadnemu dentyście. Wolę wydać 500zł a nie 100 a siedzieć na tym fotelu jak królowa i zrelaksowana jak ćpun po wciągnięciu działki
Nika dzięki za kolejną inspirację ostatnio wszystkie seriale mi się skończyły przez to L4 -
Jestem już na bieżąco! Musiałam trochę ochłonąć a potem miałam mszę (przyjaciółka wtajemniczona mi zamówiła i to w jedynym sensownym kościele w mieście, u Dominikanów ).
Lamka tak mi przykro, że ta beta taka Tak się zastanawiam, czy to nie Twój osobisty wątek czeka na to żeby zrobić Ci przyjemność i się wykazać, tak jak było z Summer.
A w ogóle to doktor obejrzał mi jajniki i dziw nad dziwami, płyn jest w zatoce mojego nieaktywnego, leniwego leniwca lewego! Zawsze miałam owu z drugiej strony, a tu raz na sto lat lewus wypalił i bingo! Nie wiem, co o tym myśleć, ale niebawem wymyślę jakąś pseudonaukową teorię.
I przeczytałam, jak stałyście za mną murem w tym gabinecie, jestem bardzo wdzięczna i wzruszona
pasiasta, Frelcia, Jeżowa, Czrna 81, KateHawke, Motylek85, Bocianiątko, pilik lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Też jestem fanką Kochanych Kłopotów. A Rok z życia oglądałam rok temu jakoś w okresie świątecznym fajnie było wrócić do tego serialu.
summer86 lubi tę wiadomość