X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • staraniowa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po serduszkowaniu, leżę z nogami nieco uniesionymi do góry, na poduchach, jak jakaś królewna i, żeby się nie nudzić (mam długo leżakować po stosunku) to uczę się robić czapę na szydełku :D całkiem mi to wychodzi :P

Lunaris, summer86, Siwulec, KateHawke, Flowwer, Jeżowa, Czrna 81, Yoselyn82, staraczka1111, Motylek85, ANkaG, Karma88, Bunia86, pilik, Amy333 lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
    03.2016 - ciąża pozamaciczna
    07.2017 - ciąża biochemiczna
    01.2019 - poronienie w 9 tc...
    Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo
  • Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Jestem zła matką zjadłam mcwrapa i wypiłam do niego puszkę coli nie mogłam sie powstrzymać

W ciąży z synkiem po każdej wizycie u lekarza mąż zawoził mnie do McDonald i zjadalam chessburgera i popijałam colą :-P

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeny, Nika, co za ulga! <3

Zaraz nadrabiam dalej :)!

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się śledziem :] może do Świąt mi się nie obrzydzi :P

Nika dobre wieści <3 dzielny fasol! niech zdrowo rośnie!
    Inna śliczny ciążowy brzunio <3 też chcę! :)

Bunia mam nadzieję, że to już naprawdę będzie koniec do końca roku a potem nowy czas dla Ciebie.

Kaczorka o totototo! chciałam powiedzieć Adze- ale nie umiałam tego ubrać w niezbyt długie słowa :) Będzie lepiej... potem ;) A na każdego wk..wa masz usmiech swojego dziecka <3 (albo krzywe piękne minki).

Dziś moją bohaterką jest (znowu!)Frelcia to ja się męczę! Za każdym razem zmieniam gabinet bo po kolejnej scenie wstyd wracać... Nigdy nie przyznaję się że jestem medyczna bo jeszcze większy wstyd... Chodzę jak już trzeba tylko usuwać... a teraz się dowiaduje że jest jakieś komputerowe znieczulanie i gaz? :P to może jednak zdecyduję się wklepać w googla dentysta lublin :P może mają gdzieś taki sprzęt? Wierzcie mi że większej panikary niż ja na słowo DENTYSTA nie ma!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 21:10

Frelcia, StaraczkaNika, Bunia86 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie róbcie mi smaka na fast fooda! bo ja je uwielbiam! kurde idę po sztrucla własnej roboty, no muszę już coś zjeść, możecie mnie miec na sumieniu :P

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Nika daj namiary na doktorka. Może i ja pójdę do niego zanim osiwieje....
    A Ty też tutejsza? Ten gin to Michał Szafran przyjmuje w Gdańsku na Platynowej, koło placu czerwona torebka. Wybrałam go, bo to 15 minut ode mnie i miał termin na dziś. Ale głupi ma szczęście, bo naprawdę jeszcze nigdy nie siedziałam u gina 40 minut i nigdy nie wyszłam zadowolona, a tu czułam się dobrze sprawdzona. Doktor sam mi zaczął robić porządek w teczce z wynikami!

Bocianiątko lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • staraniowa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to witam Trójmieszczanki i okoliczne - też do nich należę :D

Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
    03.2016 - ciąża pozamaciczna
    07.2017 - ciąża biochemiczna
    01.2019 - poronienie w 9 tc...
    Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris hahahaha noooo :D ja 10 lat nie chodziłam do dentysty bo się bałam :D ale odkryłam gaz i znieczulenie komputerowe i jest jazdaaaaaa :D jestem rozluźniona i nie boli. A jak tylko cośkolwiek poczuję to naciskam guziczek i mi wklikują większe znieczulenie :P bomba. Fakt że kosztuje :/ ale pal licho. Raz na rok dam.

Lunaris lubi tę wiadomość

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    gilmoregirl na pewno coś jest na rzeczy :) Koniecznie powtórz betę :)

Swoją drogą kiedyś byłam zakochana w tym serialu ;) Ale mi przypomniałaś :D Chyba odświeżę sobie i obejrzę kiedyś :D
    Ja ostatnio widziałam na Netflixie takie 4 didatkowe odcinki, robione z 10 lat po zakończeniu serii. To się nazywało "kochane kłopoty. Rok z życia" - był odcinek na każdą porę roku a na koniec niespodzianka. Poszukaj w necie :)

Bunia86, pilik lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem fanką Kochanych Kłopotów. A Rok z życia oglądałam rok temu jakoś w okresie świątecznym :) fajnie było wrócić do tego serialu.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia ja ostatnio juz bylam na etapie: proszę mi wyrwać wszystkie zęby w ogólnym znieczuleniu i zainwestuje w sztuczną szczękę... tak się boję!

Ja serialo maniaczka nie znam tego! Coś czuję że znowu będę miała kilka dni wyjętych z życiorysu... ;)

pasiasta, pilik, Amy333 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    A u mnie wjechaly pierogi z mięsem.
    PS kiwi dziala cuda :p
    O nie... Ostatnio pierogi szybciej ze mnie wyszły jak weszły... Więc niestety odpada takie danie. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Frelcia ja ostatnio juz bylam na etapie: proszę mi wyrwać wszystkie zęby w ogólnym znieczuleniu i zainwestuje w sztuczną szczękę... tak się boję!

Miałam identyczny pomysł. Jak juz tak zrobisz daj znać czy się sprawdziło :D

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia, ile taka przyjemność kosztuje?

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Też jestem fanką Kochanych Kłopotów. A Rok z życia oglądałam rok temu jakoś w okresie świątecznym :) fajnie było wrócić do tego serialu.
    Jak lubisz miłe sielankowe seriale z uroczymi problemami to ostatnio przerobiłam Chesapeak Shores - uroczo, rodzinnie, mogłabym z nimi mieszkać

summer86 lubi tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:

Ja serialo maniaczka nie znam tego! Coś czuję że znowu będę miała kilka dni wyjętych z życiorysu... ;)
    ale ja to znam... miałam taką fobię po borowaniu w wieku 12 lat że nie zaufałam przez 10 lat żadnemu dentyście. Wolę wydać 500zł a nie 100 a siedzieć na tym fotelu jak królowa i zrelaksowana jak ćpun po wciągnięciu działki :P

pasiasta, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasiasta wrote:
    Frelcia, ile taka przyjemność kosztuje?
    znalazłam taki gabinet gdzie komputerowe kosztuje 70zł za 1,5h a maseczka (którą sobie bierzesz na zawsze- wielokrotnego użytku- 100zł a wkład na jedno posiedzenie 50zł) Nie jest to tanie. Ale mój komfort psychiczny nie ma ceny, póki mogę sobie na to pozwolić.

Wiecie co jest najśmieszniejsze? przez 10 lat po zabiegu higienizacji miałam do założenia tylko 1 blombe. Opłacało się nie lubić słodyczy i coli :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 21:38

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    ale ja to znam... miałam taką fobię po borowaniu w wieku 12 lat że nie zaufałam przez 10 lat żadnemu dentyście. Wolę wydać 500zł a nie 100 a siedzieć na tym fotelu jak królowa i zrelaksowana jak ćpun po wciągnięciu działki :P
    ...to tak jak przy moim porodzie tylko z nogami w górę :P ja się na to piszę!

Nika dzięki za kolejną inspirację :) ostatnio wszystkie seriale mi się skończyły :P przez to L4

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już na bieżąco! Musiałam trochę ochłonąć a potem miałam mszę (przyjaciółka wtajemniczona mi zamówiła <3 i to w jedynym sensownym kościele w mieście, u Dominikanów <3 ).

Lamka tak mi przykro, że ta beta taka :/ Tak się zastanawiam, czy to nie Twój osobisty wątek czeka na to żeby zrobić Ci przyjemność i się wykazać, tak jak było z Summer.

A w ogóle to doktor obejrzał mi jajniki i dziw nad dziwami, płyn jest w zatoce mojego nieaktywnego, leniwego leniwca lewego! Zawsze miałam owu z drugiej strony, a tu raz na sto lat lewus wypalił i bingo! Nie wiem, co o tym myśleć, ale niebawem wymyślę jakąś pseudonaukową teorię.

I przeczytałam, jak stałyście za mną murem w tym gabinecie, jestem bardzo wdzięczna i wzruszona <3

pasiasta, Frelcia, Jeżowa, Czrna 81, KateHawke, Motylek85, Bocianiątko, pilik lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Noooo :)

summer86 lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ