GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga świetnie!
teraz kciukamy za Pasiastą! -
Agniechaaaa suuuuper wiadomość, maluszki rosną. Cieszę się
Inna maluch już nie taki maluch, ładnie rośnie. Oby tak dalej
Reset na pewno będzie dobrze. Mi pomogła doxycyklina z azytromycyna. A mąż brał unidox.
Pasiasta trzymam kciuki za wizytę! Daj znać poinnamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn - Ty nam lepiej powiedz, kiedy jakieś testowanie? :*
Lamka - do Ciebie pytanie jak wyżej
Aga, Inna - super, że wszystko dobrze! Potrzebne były takie wieści na forum.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Inna i Agniechaa super wiadomości, czekamy na fotki zajączków
Pasiasta, Bociek kciuki zaciśnięte
Emilka dokąd się wybieracie? U nas też śniegu brak, w tym roku raczej będą mokre święta, a nie białe
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Yoselyn - Ty nam lepiej powiedz, kiedy jakieś testowanie? :*
Lamka - do Ciebie pytanie jak wyżej
Aga, Inna - super, że wszystko dobrze! Potrzebne były takie wieści na forum.
Do czwartku czekam. Jak nie przyjdzie to sikne albo pójdę na betę.
Bocius kciuki za wizytę
Lamka przykro mi że nie wyszło, ja pewnie dołączę do ciebie za dwa dni. Ech..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 14:49
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
bazylkove wrote:
Emilka dokąd się wybieracie? U nas też śniegu brak, w tym roku raczej będą mokre święta, a nie białe
Kochana, u nas też będą mokre Święta i na pewno nie białe... A wybieramy się do Kołobrzegu Jedziemy dzień po wigilii, bo nie wyobrażam sobie jednak wigilii w hotelu
Lamka, przykro mi Kochana, mam nadzieję, że nie nakręciłam Cię na tego teściora.. Kochana, uda się niebawem, zobaczysz. W końcu już raz zaskoczyło!
Achia, Kochana Ciebie również mocno tulę Ale poprawiamy koronę i walczymy dalej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 14:56
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/e83de033359e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5445cde91608.jpg
Oto Nasze maleństwalamka, Emiilka, Achia, Yoselyn82, Bajkaaa, Jeżowa, Amy333, Motylek85, innamorata88, ANkaG, Karma88, Kaczorka, Flowwer, Bunia86, Ptysia, olik321, Morusek, JuicyB, Frelcia, Lunaris, bazylkove, Kargo31, blue00, E_w_c_i_a, Jadranka, KateHawke, pasiasta, pilik, Tosia2323, Rucola, Bocianiątko, Sarna84, Sanka, emi2016, Koteczka82, nowa na dzielni, Lejka, kolka, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniecha śliczne zajączki
Dziewczyny ja muszę Was opuścić chyba na parę tygodni, potrzebuję trochę odpoczynku od tego tematu. Będę myśleć o Was i trzymać kciuki, ale nie chcę spędzać dni na forum.
Yose - @ jutro powinnam mieć albo pojutrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 15:25
ANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka,Achia tule Was mocno:*** kurde,ze tez nie moze sie tak nam po prostu wszystkim udac:(
Agniecha,Inna ale super te Wasze pociechy:)) fotki cud miód:-) -
Lamka rób tak by tobie było dobrze:)
Pamiętaj że ty jesteś najwazniejsza:) wróć jak nabierzesz ochoty
Laski tak mi się dluzy w pracy ze masakra szkoda że spać nie można iść,
A dluzy mi się bo ciekawa jestem jutra,
Brzuch mnie cmi jak na @ wiem że to standard ale najlepsze jest to że szefowa wymyśliła imprezę firmowa 5.01 mam nadzieję że będę mogła się jakoś z tego wykręcić -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Agniecha śliczne zajączki
Dziewczyny ja muszę Was opuścić chyba na parę tygodni, potrzebuję trochę odpoczynku od tego tematu. Będę myśleć o Was i trzymać kciuki, ale nie chcę spędzać dni na forum.
Yose - @ jutro powinnam mieć albo pojutrze.
Idź, odpocznij!:*** Mnie ten tydzień bez forum, starań i leków (poza tarczycowymi olałam tony suplementów) dużo dał.
Poza tym wrócisz, to znów będziemy razem sikać i walczyć!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Agniechaa inna super juz będzie coraz bliżej..
Lamka przykro mi ale jeszcze masz czas. Odpocznij. Wiem pewnie urodzinowo chciałaś, ale do czwartku moze jeszcze sie cos wydarzyć! I spełnienia tego najważniejszego życzenia!
Morusek ehhh.. Ale następny cykl będzie ok:) karnawałowyCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Reset przeleczysz się i będzie ok! Glowa do góry. Łatwo mówić, ale popatrz na to z innej strony. Moglabys nie wiedzieć i stracić o wiele więcej czasu.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Motylek85 wrote:Reset przeleczysz się i będzie ok! Glowa do góry. Łatwo mówić, ale popatrz na to z innej strony. Moglabys nie wiedzieć i stracić o wiele więcej czasu.
Motylku, ja na to tak właśnie patrzę (aż sama się dziwię, że się nie załamałam. Wtręt o kuzynce był tylko tak do podzielenia się gorzkimi refleksjami...). Wyszłam z założenia, że to kolejny krok do celu i tyle. Poza tym te france - bakterie powodują poronienia, a wydaje mi się, że łatwiej pogodzić się z kolejnym miesiącem w plecy niż z poronieniem.
Poza tym ktoś musi tu zostać, nie mogą wszystkie od razu zafasolkować.
Motylek85 lubi tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.