GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMotylek85 wrote:Monika ja tez pewnie jutro zatestuje co nie ma najmniejszego sensu..
Nawet nad owulakiem sie zastanawiam.. A co podobno czasem wcześniej pokazuje.. Wiem wiem głupie to, ale....Motylek85 lubi tę wiadomość
-
Meska tak to jest.. Boli.. Ja jak widzę kolejne zdjęcia, to naprawdę z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej polykam gorzkie łzyCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
reset wrote:Dostałam, ale ja mam też sporo niewykorzystanego z lat poprzednich plus mój pracodawca akurat jest bardzo ok wobec wszystkich aplikantów.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Motylek85 wrote:Meska tak to jest.. Boli.. Ja jak widzę kolejne zdjęcia, to naprawdę z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej polykam gorzkie łzy
U mnie będzie smutno na święta - sis cały czas w żałobie po poronieniu, matka wariatka, ja to już nie wiadomo w jakim będę stanie, ale już mam takie zachowania, że powinnam pędzić do psychiatry. Jedyna nadzieja, że mąż mnie jakoś uspokoi - ma na mnie dobry wpływ -
-Monika- wrote:Ja bym podziękowała, niech taki prawcodawca idzie w pizdu!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Izape, uciekaj stamtąd! Mam dla Ciebie propozycję postanowienia noworocznego - "odejdę z tej chujowej roboty kiedy będzie największy zapierdziel i niech się dziad obudzi z łapą w nocniku".
O, a potem obsmarujemy go w necie - każda napisze, jaki to okropny, nieuczciwe - będziemy kreatywne
O, wiem, będą nawet insynuacje prób molestowania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 18:04
Motylek85, Izape_91, Bunia86, Bajkaaa, Sarna84, Koteczka82, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Nika tulam.. Żadne słowa cie nie pociesza wiem. Ale odmieni sie na twoja korzyść..walczysz a to najważniejsze!!
Ja jakiś super swiat nie będę miała.. Na robię się jak koń. I tak mnie teraz wszystko wpierdziela, nie mam ochoty świętować Jeszcze nie mam wszystkich prezentów wiec jutro będzie szał..
Dbaj o męża, razem wszystko przetrwacie!
Do psychiatry tez się zastanawiam czy nie iść, ale w ciąży nie można żadnych prawie lekarstw. Wiec jakos staram się sama sobie poukładać..
Izape nie poświęcaj życia na pracę, ja tak zrobiłam, i nic z tego dobrego nie wyszło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 18:05
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
StaraczkaNika wrote:Izape, uciekaj stamtąd! Mam dla Ciebie propozycję postanowienia noworocznego - "odejdę z tej chujowej roboty kiedy będzie największy zapierdziel i niech się dziad obudzi z łapą w nocniku".
O, a potem obsmarujemy go w necie - każda napisze, jaki to okropny, nieuczciwe - będziemy kreatywne
O, wiem, będą nawet insynuacje prób molestowania!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Iza zmieniaj ta pracę raz dwa. Nie ma coś się męczyć. Nie żyjemy dla od pracy. Nika bardzo dobrze pisze! Polać jej.. soczku
Izape_91 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Motylek85 myślałam że doceni to co robię dla jego firmy ale widocznie i beze mnie sobie świetnie poradzi. No to zobaczymy.
Może to dlatego że ja się z nim nie cacka tylko jak mi coś nie pasuje to mówię i on się strasznie oburza wtedy. Ostatnio też tak mu wyjechałam bo mnie wkurzyl. Zaczął gadać że moje pokolenie jest nieposluszne takie śmiakie i owakie... Leje na niego..
Flo gratulacje !!!!!!
Dziewczyny a po mnie to już spływa jak się dowiaduję o kolejnych ciążach.. Cudze dzieci mnie tak nie ruszają. Oczywiście są słodkie i fajne, ale ja czekam na to moje, które będzie najsłodsze i najkochańsze. .
Miałam tak samo, ale póki co się z tego wyleczyłam.
Owu mi wyznaczyło owulacje w poniedziałek czyli dzisiaj 3 dpo i jak zwykle nie było wtedy serduszek. Standard.
Flowwer lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Bunia86 wrote:Albo rzuć mu L4 na jakiś czasStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape trzeba czerpać przyjemność z tego co się robi życie jest za krótkie, żeby użerać się z jakimś palantem
I zazdroszcze podejścia, że nie ruszają Cię ciąże. Mnie najbardziej powalają ciąże wśród bliskich, ale te nieplanowane. 2 dni temu dowiedziałam się, że moja świadkowa jest w ciąży - "wpadka". Jak się dowiedziała o ciąży to byłą przerażona, nie chciała. A co najlepsze też ma nadkrzepliwość, jest już w 5 miesiącu i dopiero czeka na wyniki badań w kierunku trombofilii. Jak test pokazał jej dwie kreski to myślała, że negatyw bo druga nie była tak intensywna jak kontrolna... Życzę jej jak najlepiej, ale jeszcze się nie pozbierałam...
Chyba jestem złym człowiekiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 18:29
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Flowwer wrote:Kochane pecherzyk jest i z 20 min szukała malucha ale jest z mikro punkcikiem pulsującym. Zmierzenie graniczyło z cudem bo tak schowany ale 2.8mm
Kolejna wizyta za 2 tygFlowwer lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Karolina90 wrote:Izape trzeba czerpać przyjemność z tego co się robi życie jest za krótkie, żeby użerać się z jakimś palantem
I zazdroszcze podejścia, że nie ruszają Cię ciąże. Mnie najbardziej powalają ciąże wśród bliskich, ale te nieplanowane. 2 dni temu dowiedziałam się, że moja świadkowa jest w ciąży - "wpadka". Jak się dowiedziała o ciąży to byłą przerażona, nie chciała. A co najlepsze też ma nadkrzepliwość, jest już w 5 miesiącu i dopiero czeka na wyniki badań w kierunku trombofilii. A co najlepsze test pokazał jej dwie kreski to myślała, że negatyw bo druga nie była tak intensywna jak kontrolna... Życzę jej jak najlepiej, ale jeszcze się nie pozbierałam...
Chyba jestem złym człowiekiem.
leczenie to i tak nie pomaga. Nie potrafię pozytywnie myśleć. Może za kilka lat dorosne coś się zmieni. Nie wiem. Ale wiem że Twoje uczucia są normalne i jesteś dobra miła i grzeczna hehStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Flo super wieści!
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:U nas tak od lat. Chyba kiedyś nie chciało się dzieciom dupska podnieść ...Albo księżom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 18:39
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Izape trzeba czerpać przyjemność z tego co się robi życie jest za krótkie, żeby użerać się z jakimś palantem
I zazdroszcze podejścia, że nie ruszają Cię ciąże. Mnie najbardziej powalają ciąże wśród bliskich, ale te nieplanowane. 2 dni temu dowiedziałam się, że moja świadkowa jest w ciąży - "wpadka". Jak się dowiedziała o ciąży to byłą przerażona, nie chciała. A co najlepsze też ma nadkrzepliwość, jest już w 5 miesiącu i dopiero czeka na wyniki badań w kierunku trombofilii. Jak test pokazał jej dwie kreski to myślała, że negatyw bo druga nie była tak intensywna jak kontrolna... Życzę jej jak najlepiej, ale jeszcze się nie pozbierałam...
Chyba jestem złym człowiekiem.
Nie martw się. Mam tak samo. Wczoraj koleżanka z którą razem plakalysmy że nie umiemy zajść w ciążę napisała mi że beta wyszła jej pozytywną.. cieszę się bo dwa lata się starała ale kurczę.. ona z problemami, mąż słaba morfologia. U nas mniej problemów a jednak jej się udało a nie mnie.