Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ten romantyczny hehehe

    Agniechaaaa lubi tę wiadomość

  • Yoselyn82 Autorytet
    Postów: 10114 10903

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaa... to gratuluje :P chyba wstydnis to rozwazny :D nie chce pokazac sie przed czasem :P

    Agniechaaaa lubi tę wiadomość

    Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️

    Starania o drugiego maluszka 💕🥰

    Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leży tyłeczkiem i sie na Nas wypina :D hihihi

    Czrna 81 lubi tę wiadomość

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to będzie parka :D tak się cieszę ♡♡

    Blue poczekaj to za szybko

    blue00 lubi tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Motylek85 Autorytet
    Postów: 530 224

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia super! !

    Staraniowa modle sie zeby beta jutro urosła!

    A ja mam drugi albo trzeci raz w życiu zimno!!! Wszyscy w domu maja, a ja nigdy. Teraz nikt nie ma a ja mam

    staraniowa lubi tę wiadomość

    Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa super wiadomość! Trzymam mocno kciuki za Twoje maluszki :) i również proszę o kciuki bo niedługo testuję i mam nadzieję że uda mi się szybko powrócić na fioletową ;)

    Staraniowa, mam nadzieję że jutro beta urośnie!

    staraniowa, Agniechaaaa, Malgonia lubią tę wiadomość

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ekstra wiadomość!!!! Chłopczyk i wstydliwy ktoś <3


    Ja melduję, że @ się pokazała. Od tego cyklu już dexametazonu nie biorę (endo kazała brać maks 2 cykle). 8 stycznia idę do niej na kontrolę, a przed wizytą zrobię homocysteinę, D3, B12, kwas foliowy i TSH.

    Zobaczymy co dalej.

    Agniechaaaa lubi tę wiadomość

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna na gorze quixx z dziś a na dole z sierpnia. Nic mi nie wyschlo.

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c29372330f06.jpg

    Aga cudne wiesci!

    Staraniowa niech to będzie to! Czekam na przyrost :)

    staraniowa, Luna1993 lubią tę wiadomość

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6745

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha, cudne wiadomości! <3
    A teraz ja mam dylemat ;) wiem że miał być cykl bez wspomagaczy ale zastanawiam się jednak nad dupkiem... Co prawda wtedy nie mogłabym z testami czekać do @ ale chyba byłabym spokojniejsza... Jak myślicie? Nie będę brała takiego combo jak zwykle dupek plus luteina tylko sam duphaston... A liczę na to że przy okazji może pomogę trochę tym torbielom...

    Proszę o głos rozsądku ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 12:17

    Agniechaaaa lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Luna na gorze quixx z dziś a na dole z sierpnia. Nic mi nie wyschlo.

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c29372330f06.jpg

    Aga cudne wiesci!

    Staraniowa niech to będzie to! Czekam na przyrost :)

    To jest dla mnie nadzieja :D pojutrze powtórzę, mam jeszcze 9 quixow ;)

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    My juz po wizycie :) z dziećmi wszystko super :) wyniki papa dobre :) iiii co najwazniejsze znamy juz płeć jednego rozrabiaki :) chłopczyk! A drugi wsydnis sie nie pokazuje :D

    To jeśli chcesz dziewczynkę to trzymam kciuki, a synka gratuluję już teraz. Swoją droga moze głupid pytabue, ale lekarz rozróżnia takie maluszki na usg?


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratuluję, wstydliwa pewnie córcia :D

    Agniechaaaa lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • KateKum Autorytet
    Postów: 1451 1706

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraniowa wrote:
    nowa na dzielni, może jest na to wytłumaczenie. Części kobiet wydaje, że ... zabrzmi to głupio, ale że ginekolog będzie oceniać to co zobaczy od strony wizualnej. Tyle co się chłopina naogląda w swoim życiu to przestaje to być dla niego czymkolwiek zjawiskowym :P

    Niby tak, ale do gina to zawsze ide wycackana. Jak to mój eM zawsze się śmieje, ze jakbym dla niego tyle się cackali, to może i by coś z tego było ;)

    staraniowa lubi tę wiadomość

    xnw4lbete8c7uekt.png

    10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    To jeśli chcesz dziewczynkę to trzymam kciuki, a synka gratuluję już teraz. Swoją droga moze głupid pytabue, ale lekarz rozróżnia takie maluszki na usg?
    Rozróżnia :D zreszta nie dało sie nie zauważyć dyndadelka :D hihihi :D powiedział ze to na 99% bo zawsze musi być 1% zostawiony :D

  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2694 2638

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Podczytuje was tak trochę bo może i ja 31 zatestuję chociaż to będzie dopiero 10-11 dpo:)

    Tak odnośnie tych lekarzy i wstydu to mama mi opowiadała, że jej koleżanka kiedyś wypryskała sobie pipę perfumem, a lekarz kazał jej iść do domu, umyć się i wrócić :P dla nich pipa to pipa :P

    Gratulacje wszystkich pozytywnych testów i bet ! :) Liczę, że do was dołączę niedługo :)

    Malgonia, staraniowa, Amy333 lubią tę wiadomość

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Agniecha, cudne wiadomości! <3
    A teraz ja mam dylemat ;) wiem że miał być cykl bez wspomagaczy ale zastanawiam się jednak nad dupkiem... Co prawda wtedy nie mogłabym z testami czekać do @ ale chyba byłabym spokojniejsza... Jak myślicie? Nie będę brała takiego combo jak zwykle dupek plus luteina tylko sam duphaston... A liczę na to że przy okazji może pomogę trochę tym torbielom...

    Proszę o głos rozsądku ;)
    Ja nie pomogę. Dupek podobno zagęszczanie krew. Przy pai a bez clexy to nie jest wskazane raczej. Podobno lepiej lutke ale to info forumowe wiec nie wiem czy prawdziwe.

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5008 11616

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    My juz po wizycie :) z dziećmi wszystko super :) wyniki papa dobre :) iiii co najwazniejsze znamy juz płeć jednego rozrabiaki :) chłopczyk! A drugi wsydnis sie nie pokazuje :D
    Gratulacje :) tatę pewnie dumą rozpiera!!!

    Agniechaaaa lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Hej. Podczytuje was tak trochę bo może i ja 31 zatestuję chociaż to będzie dopiero 10-11 dpo:)

    Tak odnośnie tych lekarzy i wstydu to mama mi opowiadała, że jej koleżanka kiedyś wypryskała sobie pipę perfumem, a lekarz kazał jej iść do domu, umyć się i wrócić :P dla nich pipa to pipa :P

    Gratulacje wszystkich pozytywnych testów i bet ! :) Liczę, że do was dołączę niedługo :)


    Mi kolezanka opowoadała jak jej ciotka zamiast dezodorantem to lakierem do wlosow z brokatem prysnela. Rozklada sie a lekaez "ale Pani dziś elegancka". ;)

    Izape_91, staraniowa, Amy333, Kaczorka, Bunia86 lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5008 11616

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Hej. Podczytuje was tak trochę bo może i ja 31 zatestuję chociaż to będzie dopiero 10-11 dpo:)

    Tak odnośnie tych lekarzy i wstydu to mama mi opowiadała, że jej koleżanka kiedyś wypryskała sobie pipę perfumem, a lekarz kazał jej iść do domu, umyć się i wrócić :P dla nich pipa to pipa :P

    Gratulacje wszystkich pozytywnych testów i bet ! :) Liczę, że do was dołączę niedługo :)
    Hahaha ale pomysł.... Masakra :p
    Dziewczyny jeszcze 2 godziny i 45 minut i do domu. Czuję że nic mnie w tej pracy nie trzyma już nie chce tu pracować.


    Fasolkoi moja proszę Cię uwolnij mamę od szefa buca!!!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 12:47

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5008 11616

    Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja conajwyzej chusteczki nawilżające bym zastosowała ale perfumy czy dezodoranty?? Może jeszcze w kulce :D ja pierdziele...

    Czrna 81 lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
‹‹ 455 456 457 458 459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego