GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Dziewczyny siedzę jak wryta. dziś po pracy zrobiłam owulaka, nie sikam na testy ciążowe z założenia, ale siknęłam i wyszedł mocno pozytywny. Nie dawało mi to spokoju wiec siknęłam na ciążowy i niespodzianka
Spróbuję wrzucić -
Kalamea wrote:staraniowa świetnie rozumiem jak się czujesz... ja w 2018 zacznę 33... większość moich znajomych już od dawna ma dzieci a ostatnio zaczęła sie faza drugich ciąż... jest ciężko komuś gratulować, kiedy w środku Ciebie coś pęka i masz ochotę po prostu się rozryczeć ale najlepsze jest na końcu jak oni zapytają a kiedy w konću Wy się weźmiecie do roboty?
Agniechaaaa JustynaG mnie z kolei ostatnio śni się co chwilę, że ktoś jest w ciąży, dzisiaj moja Mama była i krzyczałam jak to możliwe, że nawet ona a ja nie mogę <płacz> człowiek mówi, że wcale tyle o tym nie myśli, ale głowa sama sobie to obrabia...7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Rucola wrote:Dziewczyny siedzę jak wryta. dziś po pracy zrobiłam owulaka, nie sikam na testy ciążowe z założenia, ale siknęłam i wyszedł mocno pozytywny. Nie dawało mi to spokoju wiec siknęłam na ciążowy i niespodzianka
Spróbuję wrzucić7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Spróbuję wrzucić
aaa!!!!!!!! Rucola to są najlepsze wiadomości z dnia dzisiejszego
wrzucaj testa !!!!!!!!!!! i się tłumacz !Rucola lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
https://zapodaj.net/d6414408b3074.jpg.html
Chyba działa
Siedzielismy z emkiem 5 minut w kiblu jak wryci....
Jutro beta, progesteron, TSH i przeciwciała przeciw beta2 glikoproteinie w klasie M, bo wyszły mi ostatnio silnie dodatnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 20:03
Izape_91, Yoselyn82, Czrna 81, ANkaG, summer86, Ania1003, Motylek85, JuicyB, Flowwer, blue00, KateKum, panan12, StaraczkaNika, problemik, Bocianiątko, PodwojnaMamaWdwupaku, Agniechaaaa, JustynaG, olik321, Morusek, KateHawke, -Monika-, Barbarka1984, nowa na dzielni, agnieszka00, E_w_c_i_a, Bunia86, Kargo31, Kaczorka, Lena21, Lunaris, Karma88, Koteczka82 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nenusia dla mnie na lincz zasługują matki z brzuchem, które w jednej ręce trzymają flaszkę a w drugiej fajkę... brrrr! A teksty z 500+ mnie po prostu wqurwiają! Nie raz już słyszałam, gdy np w pracy któraś dziewczyna zaszła, że "no tak,500+ działa " .I to najczęściej faceci tak głupio gadają, jakbyśmy tylko z wyrachowania chciały mieć dzieci. Po prostu ręce opadają...
A, ja też mam syna, niestety tylko jednegonenusia lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Rucola ! dorodne kreski !!!!!!!!
GRATULUJĘ : *
który to cs ?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Nenusia dla mnie na lincz zasługują matki z brzuchem, które w jednej ręce trzymają flaszkę a w drugiej fajkę... brrrr! A teksty z 500+ mnie po prostu wqurwiają! Nie raz już słyszałam, gdy np w pracy któraś dziewczyna zaszła, że "no tak,500+ działa " .I to najczęściej faceci tak głupio gadają, jakbyśmy tylko z wyrachowania chciały mieć dzieci. Po prostu ręce opadają...
A, ja też mam syna, niestety tylko jednego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:https://zapodaj.net/d6414408b3074.jpg.html
Chyba działa
Jutro beta, progesteron, TSH i przeciwciała przeciw beta2 glikoproteinie w klasie M, bo wyszły mi ostatnio silnie dodatnieRucola lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:https://zapodaj.net/d6414408b3074.jpg.html
Chyba działa
Jutro beta, progesteron, TSH i przeciwciała przeciw beta2 glikoproteinie w klasie M, bo wyszły mi ostatnio silnie dodatnie
cudowne kreseczki gratulujeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Izope yo pod choiinka dzialajcier ona ma wam szczęścia przynieść pamietaj! Ja zakupilam. Samonosbe pończochy biale z koraka biabe koronkowe majteczki i piekna koszulke. To dzieku waszym rada. Bo ja juz mam dosc seksu na zawołanie. Pojde na monitoting i wykorzystam. Moja tajna bron. Nie chce juz wiecej mechanego seku.
Nika. Izope jak ja trzymam za ciebie, uda sie musi udac!
I pytanie zrobic ten test wieczirem? Kupilam jakid nowy czoly a myslalam, ze juz wszystkie oblukalam oprocz elektronicznych. A wiec sikac czy niensikac? O to pytanie. Bo jutro moze @przyjsc i znajac mnie bedzie mbie korcic zeby go zrobic w 1dpo:)Izape_91 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny
-
ANkaG wrote:Wooow Rucola jakie krechy!!!!!!! SUPER Ty wczesniej nie testowałaś nic a nic ? Ale macie niespodzianke noworoczną!
ANkaG lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola ale sie cieszę! Jeeeesssst!!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny