GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
O jaaaRucola wrote:Dziewczyny siedzę jak wryta. dziś po pracy zrobiłam owulaka, nie sikam na testy ciążowe z założenia, ale siknęłam i wyszedł mocno pozytywny. Nie dawało mi to spokoju wiec siknęłam na ciążowy i niespodzianka

Spróbuję wrzucić
-
Oj doskonale cię rozumiem. U nas już 3 lata starań. Zaczęliśmy jak jeszcze większość nie miała dzieci. Teraz mają wszyscy i kilka kolejnych w drodze. Baby boom w okolicy. I tak już łatwiej to przechodzę po tych trzech latach, ale każda kolejna informacja jest zawsze "radośnie-smutna"Kalamea wrote:staraniowa świetnie rozumiem jak się czujesz... ja w 2018 zacznę 33... większość moich znajomych już od dawna ma dzieci a ostatnio zaczęła sie faza drugich ciąż... jest ciężko komuś gratulować, kiedy w środku Ciebie coś pęka i masz ochotę po prostu się rozryczeć
ale najlepsze jest na końcu jak oni zapytają a kiedy w konću Wy się weźmiecie do roboty? 
Agniechaaaa JustynaG mnie z kolei ostatnio śni się co chwilę, że ktoś jest w ciąży, dzisiaj moja Mama była i krzyczałam jak to możliwe, że nawet ona a ja nie mogę <płacz> człowiek mówi, że wcale tyle o tym nie myśli, ale głowa sama sobie to obrabia... -
Ulala dopiero patrzyłam na twój piękny cykl, a tu taki piękny plusik po chwili się pokazał.Rucola wrote:Dziewczyny siedzę jak wryta. dziś po pracy zrobiłam owulaka, nie sikam na testy ciążowe z założenia, ale siknęłam i wyszedł mocno pozytywny. Nie dawało mi to spokoju wiec siknęłam na ciążowy i niespodzianka

Spróbuję wrzucić -
Rucola wrote:Dziewczyny siedzę jak wryta. dziś po pracy zrobiłam owulaka, nie sikam na testy ciążowe z założenia, ale siknęłam i wyszedł mocno pozytywny. Nie dawało mi to spokoju wiec siknęłam na ciążowy i niespodzianka

Spróbuję wrzucić
aaa!!!!!!!! Rucola to są najlepsze wiadomości z dnia dzisiejszego
wrzucaj testa !!!!!!!!!!! i się tłumacz !
Rucola lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
https://zapodaj.net/d6414408b3074.jpg.html
Chyba działa
Siedzielismy z emkiem 5 minut w kiblu jak wryci....
Jutro beta, progesteron, TSH i przeciwciała przeciw beta2 glikoproteinie w klasie M, bo wyszły mi ostatnio silnie dodatnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 20:03
Izape_91, Yoselyn82, Czrna 81, nick nieaktualny, summer86, nick nieaktualny, Motylek85, JuicyB, Flowwer, nick nieaktualny, KateKum, panan12, StaraczkaNika, problemik, Bocianiątko, nick nieaktualny, nick nieaktualny, JustynaG, olik321, Morusek, KateHawke, nick nieaktualny, Barbarka1984, nowa na dzielni, agnieszka00, E_w_c_i_a, Bunia86, Kargo31, Kaczorka, Lena21, Lunaris, Karma88, Koteczka82 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nenusia dla mnie na lincz zasługują matki z brzuchem, które w jednej ręce trzymają flaszkę a w drugiej fajkę... brrrr! A teksty z 500+ mnie po prostu wqurwiają! Nie raz już słyszałam, gdy np w pracy któraś dziewczyna zaszła, że "no tak,500+ działa " .I to najczęściej faceci tak głupio gadają, jakbyśmy tylko z wyrachowania chciały mieć dzieci. Po prostu ręce opadają...
A, ja też mam syna, niestety tylko jednego
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Rucola ! dorodne kreski !!!!!!!!
GRATULUJĘ : *
który to cs ?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyChciałam zacytować.. Ja w pracy nawet na temat dzieci się nie odzywam bo jak jedna dziewczyna zaszła to bardzo niemile o niej mówili. Ja siedzę cicho bo w poprzedniej pracy pytanie: masz dzieci tak troje to ile ty masz lat?!! W takim wieku tyle dzieci.. MasakraCzrna 81 wrote:Nenusia dla mnie na lincz zasługują matki z brzuchem, które w jednej ręce trzymają flaszkę a w drugiej fajkę... brrrr! A teksty z 500+ mnie po prostu wqurwiają! Nie raz już słyszałam, gdy np w pracy któraś dziewczyna zaszła, że "no tak,500+ działa " .I to najczęściej faceci tak głupio gadają, jakbyśmy tylko z wyrachowania chciały mieć dzieci. Po prostu ręce opadają...
A, ja też mam syna, niestety tylko jednego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGRATULACJERucola wrote:https://zapodaj.net/d6414408b3074.jpg.html
Chyba działa
Jutro beta, progesteron, TSH i przeciwciała przeciw beta2 glikoproteinie w klasie M, bo wyszły mi ostatnio silnie dodatnie
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:https://zapodaj.net/d6414408b3074.jpg.html
Chyba działa
cudowne kreseczki
gratuluje
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Izope yo pod choiinka dzialajcier ona ma wam szczęścia przynieść pamietaj! Ja zakupilam. Samonosbe pończochy biale z koraka biabe koronkowe majteczki i piekna koszulke. To dzieku waszym rada. Bo ja juz mam dosc seksu na zawołanie. Pojde na monitoting i wykorzystam. Moja tajna bron. Nie chce juz wiecej mechanego seku.
Nika. Izope jak ja trzymam za ciebie, uda sie musi udac!
I pytanie zrobic ten test wieczirem? Kupilam jakid nowy czoly a myslalam, ze juz wszystkie oblukalam oprocz elektronicznych. A wiec sikac czy niensikac? O to pytanie. Bo jutro moze @przyjsc i znajac mnie bedzie mbie korcic zeby go zrobic w 1dpo:)
Izape_91 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny
-
Nie tetsowałam, bo nie lubię testować a ostatnio przez 3 cykle badałam proga w 3,7 i 11 dpo i widziałam jak spada... W tym cyklu za bardzo nie dawałam sobie szans, chociaż od owulacji włączyłam encortonANkaG wrote:Wooow Rucola jakie krechy!!!!!!! SUPER Ty wczesniej nie testowałaś nic a nic ? Ale macie niespodzianke noworoczną!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola ale sie cieszę! Jeeeesssst!!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny

jakie piękne kreseczki!