GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:Flowwer też widzę, że jest ciemniejsza:-)
Olik - liczysz od ostatniej miesiączki skończone tygodnie, albo od owulacji skończone tygodnie dodać 2 pełne. -
Dziewczyny jestem na mieście, nagle zebrał się tłum ludzi na głównej ulicy i o 19:30 odpalili kilka tysięcy światel które zmieniały się w rytm muzyki, ludzie tańczyli i śpiewali. A muzyka leciała świąteczna. M. In feliz Navidad coś pięknego.. Jeszcze nie widziałam tyle świateł w jednym miejscu i to nad moją głowa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 20:26
StaraczkaNika, Meśka, Frelcia, Flowwer, olik321, emi2016, lamka, Bocianiątko, Koteczka82, Lunaris, summer86, Czrna 81, staraczka1111, Lena21, innamorata88, pilik, Maja84, KateKum, Sarna84, Bea25, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A na tej plazy muszę z moim eMkiem podziałać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a10ecc77e94.jpgemi2016, olik321, Izape_91, lamka, Bocianiątko, blue00, Lunaris, Czrna 81, staraczka1111, Maja84, KateKum, KateHawke lubią tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer kciuki mocne! A test dzisiejszy mocniejszy od wczorajszego
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:A na tej plazy muszę z moim eMkiem podziałać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a10ecc77e94.jpgolik321, lamka, staraczka1111, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Aaaaaa ogolona ?
No baaaa... Koniecznie!lamka, Frelcia, Czrna 81, staraczka1111, Maja84 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Izape przykro mi a kąpieli z eMkiem zazdroszczę i Zakopanego tez
Ja mam w domu narazie tylko prysznic bo druga łazienka jeszcze czeka na wykończenie tam na pewno będzie ogromną wanna.
Flo test ciemneje pięknie, wiec i jutro będzie ładny przyrost tluamczylam dziś swojemu M dlaczego test owu musi być wyraźny a ciążowy juz nie
Yosel widoki piękne! Wypoczywaj i łap każda chwile
Ja wróciłam z imienin od mamy - mama zrobiła beze z kremem malinowym. Wyglądam jak w 5 miesiącu i mój mąż mówi, ze mi do twarzy z takim zgrabnym brzuszkiem Dodatkowo zabrał mnie na zakupy do IKEI, wiec naciagnelam go na nowe zasłony do salonuFlowwer, emi2016, summer86 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Lunaris wrote:Iza bardzo dobrze zrobiłaś! Masz to z głowy. Teraz możesz się luzować i napić jak człowiek! Masz gdzie odreagować- piękne okoliczności przyrody. W domu jednak gorzej się znosi testowanie. Nic się nie przejmuj tylko korzystaj z Emka...ehm znaczy z życia :]Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Flooower! WOW! Gratuluję bardzo!
U mnie dziś @, ale się nie martwię, bo zaczyna się pierwszy cykl z CLO. Trzymajcie kciuki, żeby pomogło! Też liczę na poświąteczny cud, bo jak dobrze pójdzie to jeszcze w grudniu będę testowaćFlowwer, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Izape przykro mi a kąpieli z eMkiem zazdroszczę i Zakopanego tez
Ja mam w domu narazie tylko prysznic bo druga łazienka jeszcze czeka na wykończenie tam na pewno będzie ogromną wanna.
Flo test ciemneje pięknie, wiec i jutro będzie ładny przyrost tluamczylam dziś swojemu M dlaczego test owu musi być wyraźny a ciążowy juz nie
Ja wróciłam z imienin od mamy - mama zrobiła beze z kremem malinowym. Wyglądam jak w 5 miesiącu i mój mąż mówi, ze mi do twarzy z takim zgrabnym brzuszkiem Dodatkowo zabrał mnie na zakupy do IKEI, wiec naciagnelam go na nowe zasłony do salonuKarolina90 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
U mnie temp. coraz bardziej w dol, nasikalam na bobo dla formalności zeby miec czyste sumienie ze zaczelam brac ten antybiotyk i oczywiście BIEL. Czekam potulnie na @ i jak tylko sie pojawi to napisze co dalej zamierzam. Dobrej nocy19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyWhoosie wrote:Flooower! WOW! Gratuluję bardzo!
U mnie dziś @, ale się nie martwię, bo zaczyna się pierwszy cykl z CLO. Trzymajcie kciuki, żeby pomogło! Też liczę na poświąteczny cud, bo jak dobrze pójdzie to jeszcze w grudniu będę testować
Trzymam kciuki!! -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Izape przykro mi a kąpieli z eMkiem zazdroszczę i Zakopanego tez
Ja wróciłam z imienin od mamy - mama zrobiła beze z kremem malinowym. Wyglądam jak w 5 miesiącu i mój mąż mówi, ze mi do twarzy z takim zgrabnym brzuszkiem Dodatkowo zabrał mnie na zakupy do IKEI, wiec naciagnelam go na nowe zasłony do salonuKarolina90 lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:U mnie temp. coraz bardziej w dol, nasikalam na bobo dla formalności zeby miec czyste sumienie ze zaczelam brac ten antybiotyk i oczywiście BIEL. Czekam potulnie na @ i jak tylko sie pojawi to napisze co dalej zamierzam. Dobrej nocy
Meska tule mocnoMeśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny