GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpoko loko, ja i bez ciąży tak mam np. gryzę telefon zamiast kanapki jak mam dwie ręce zajęte. Albo chowam kostki WC do lodówki.
Lunaris, olik321, Izape_91, Koteczka82, Flowwer, Frelcia, nowa na dzielni, Karolina90, Yoselyn82, MamaStasia lubią tę wiadomość
-
Izunia może powtórka jutro z rańca? oczywiście sikańca nie grzańca
lamka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:hahahahha dobra jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 20:55
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Izape dawaj fotę bladziocha!
summer86 lubi tę wiadomość
-
Lamka foty nie wrzucę bo to sie mija z celem, nie wychwyce go aparatem w telefonie, to jest taki bladyyy bladzioch widmo : p najważniejsze ze nie ma @ moze coś jeszcze z tego bedzie?
Whoosie, emi2016, olik321, Czrna 81, reset, KateHawke lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Izape młoda damo nie interesuje mnie, że nie widać, proszę natychmiast wrzucać facelka! Wszyscy tutaj na pannę czekają!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ale to widać tylkopod światło ale z Was sa ciekawskie baby nosz kurde!!!!! Mąż widział tez cos... wrzucę przy następnym jak @ nie przyjdzie. Naprawdę nic nie zobaczycie : pppStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Whoosie czyli dziś 1 dzień ciąży!!!
Karolina to teraz paraduj przed lustrem i wizualizuj ciążę za pare mies taki będzie!!
Meśka póki @ nie ma jest nadziejaWhoosie, Karolina90 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bedzie pewnie tak samo jak ostatnio jednego dnia jakieś kreski widma a drugiego @
Macie krupowki wieczorowa pora i sie zadowolcie a nie moje zasikane testy chcecie oglądać: p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e26bbe89431.jpgLunaris, Czrna 81, MamaFabianka, KateKum, KateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:No właśnie nie bardzo, bo pózniej popatrzyłam na testa a tam bladość.... miał kto blada bladość na teście facelle? Sik był wymuszony po godzinie od wypicia herbaty... znowu to saaaaamo
lamka lubi tę wiadomość
-
Izape dawaj fotkę, jestem mistrzynią w doglądaniu widmokresek zobaczymy, czy krecha różowa szy szara - oczywiście trzymam kciuki, zeby była pięknym różowym bladziuszkiem i koniecznie jutro z rańca powtórka!
Yoselyn ale Ci fajnie ... uwielbiam Hiszpanię, szczególnie Barcelonę. Byłam już 4 razy, ostatni raz we wrześniu, jestem zakochana w tym klimacie
Flooo krecha ciemnieje bez wątpliwości, jest piękna! Jutro czekam jak na szpilkach, zgwałcę przycisk odświeżania w oczewikiwaniu Twojej betylamka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam prosbe to nie lenistwo ale od jakis dwoch godzin szukam jakie badania powinnam zrobic, a za cholere nie moge zbalesc! Na listopadzie byly na pewno przewinelam kupe stron ale nie znalazlam pomożecie? Prisze bo jutro ide a wiem ze jakies sie robi w 3 dniu cyklu chyba progesteron. Co warto zrobic? Dzięki z gory za odpowiedźCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Floo twoja jutrzejsza krecha bedzie az czarna!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat