GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochanaaa pięknie ściemniała! Już jestem spokojna o Twoją betę A że żółty? niech będzie i zielony ważne że piękna krecha jest!!!!!!!!! I nareszcie możesz się napatrzeć na test bez bieli vizira!!!!!!!!!!Czrna 81, Izape_91, Flowwer, Motylek85 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Izape_91 wrote:Obawiam sie ze jeszcze jeden test i zamkną mnie w wariatkowie. Pozytywny test ciążowy na parę. Tego jeszcze nie było.
Izape_91 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Masz przekichane z nami
-
No Hahaha : ) ale to dobrze, bo jakbymmiala meza tym zamęczać to bu sie chłop ze mną moment wykończył
Maja84 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
StaraczkaNika wrote:Jeszcze możesz odkupić winy - niewielkim kosztem 1 małego teścika
Niewielkim kosztem 1 małego pozytywnego teścikaFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Izape_91 wrote:Obawiam sie ze jeszcze jeden test i zamkną mnie w wariatkowie. Pozytywny test ciążowy na parę. Tego jeszcze nie było.
Spooooko już my Cię z niego wydostaniemy, albo i nas zamkną z Tobą, ale przecież w kupie raźniejIzape_91 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Boże właśnie napisałam długiego posta i mi skasowalo
Słuchajcie wybaczcie że się wcinam ale czy mutacje mogą być rodzinne?
Jak siostra ma ANA1 dodatnie 1:320 i ta mtfhr
To czy dobrze rozkminiam że uzasadnione jest bym i ja to sprawdziła?Luuna lubi tę wiadomość
-
https://images.gutefrage.net/media/fragen/bilder/schwangerschaftstest-negativ-positiv-oder-verdunstungslinie--bild-/0_big.jpg?v=1410963523000
Wyświetla sie wam? To było cos takiego i zniknęłoStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Dobra ja stad ide bo mi serio siada. Jeden dzień spóźnienia @ wiosny nie czyni!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Boże właśnie napisałam długiego posta i mi skasowalo
Słuchajcie wybaczcie że się wcinam ale czy mutacje mogą być rodzinne?
Jak siostra ma ANA1 dodatnie 1:320 i ta mtfhr
To czy dobrze rozkminiam że uzasadnione jest bym i ja to sprawdziła?
Dlaczego twoja sioatra sprawdzała?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Meśka wrote:U mnie temp. coraz bardziej w dol, nasikalam na bobo dla formalności zeby miec czyste sumienie ze zaczelam brac ten antybiotyk i oczywiście BIEL. Czekam potulnie na @ i jak tylko sie pojawi to napisze co dalej zamierzam. Dobrej nocy
I bardzo mocno ściskam:*Meśka lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Dobra ja stad ide bo mi serio siada. Jeden dzień spóźnienia @ wiosny nie czyni!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Moja siostra ma i najlepiej sprawdz cały ten pakiet na Trombofilie bo często się łączą z MTHRF a tam masz wszytko i taniej wychodzi.
Dlaczego twoja sioatra sprawdzała?
Moja siostra się źle czuła i trafiła do fajnego lekarza który zrobił pełen wywiad i jak powiedziała że tata umarł na zawał z wylewem że wujek umarł na wylew i w sumie to chyba kilku umarło na wylew w okolicach 40r.ż. I że jest po 3 poronieniach, to stwierdziła że musi ją przebadac czy jest w grupie ryzyka miażdżycy,
A ja myślałam o tych mutacjach na test dna ewentualnie bym poszła do tej samej lekarki co ona i może bym to zrobiła na NFZ bo ona faktycznie miała zrobione wiele badań, więc nie wiem która opcje wybrać -
Izape_91 wrote:Dziewuszki jak @ nie przyjdzie to sikam w Mikołaja jeszcze raz, póki co spokoj mi tu !!! : D
-
Bajkaaa wrote:Moja siostra się źle czuła i trafiła do fajnego lekarza który zrobił pełen wywiad i jak powiedziała że tata umarł na zawał z wylewem że wujek umarł na wylew i w sumie to chyba kilku umarło na wylew w okolicach 40r.ż. I że jest po 3 poronieniach, to stwierdziła że musi ją przebadac czy jest w grupie ryzyka miażdżycy,
A ja myślałam o tych mutacjach na test dna ewentualnie bym poszła do tej samej lekarki co ona i może bym to zrobiła na NFZ bo ona faktycznie miała zrobione wiele badań, więc nie wiem która opcje wybrać
A NFZ zrobią tylko niektóre mutacje a nie wszystkie oszczędność dla nich.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dobrze pamiętam że miałaś podwyższone d-dimery czy fibrynogen ?
A NFZ zrobią tylko niektóre mutacje a nie wszystkie oszczędność dla nich.
Tak ja miałam fibrynogen podwyższony, dobra to jak uda mi się to zrobię ten pakiet mutacji z testdna.pl a jak mi coś tam wyjdzie to pójdę do tej immunolog i zobaczymy co ona na to i może pokieruje co dalej