GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Bajkaaa, mutacje na pewno są dziedziczne. Jeśli ma ja Twoja siostra, to na pewno ma któreś z rodziców albo oboje jeśli jest homo. Wiec jeśli ona ma mutacje w układzie homozygotycznym, to zapewne Ty też masz, a jeśli w hetero, to możesz mieć... także warto zbadać
Patrzę na jej wyniki i ma w hetero czyli 50 na 50, no nic czekam na przypływ gotówki na święta i zrobię te mutacje zobaczymy co wyjdzie
Lece spać zmeczona:) ale pozytywnie, bo zaliczone
A trzymam za was kciuki jutro i będę zaglądać w ciągu dnia i wypatrywac pięknych wiadomości -
MamaStasia wrote:Polecam długi spacer. U mnie tak było. W niedziele długi spacer( choc juz toczyłam sie jak ta piłka ) a w poniedzialek zaczelo sie wszystko . Fakt zanim urodziłam to stał sie czwartek. Przelezałam w szpitalu do srody , w srode wyszłam na przepustke a w nocy wrociłam spowrotem:) z rozwinieta akcja porodowa:) i tak skoczyło sie cc:( Ale to ze względu ze Stas stanowczo za duzy był jak dla mnie
Dziś już z racji pogody przeleciałam ogromne centrum handlowe.... nadal cisza -
Witam poniedziałkowo.. nie moge spać ale za oknem sypie śnieg więc podziwiam zaczyna się magiczny czas!
Iza siknij dzis na bobo
Flo kciuki zaciśnięte i myślami jestem z Tobą
Amy czekam na sik wtorkowy
Agniuleczka jak sie czujesz? Badasz dzis bete?
Miłego tygodnia dziewczynyy i magicznego:)Flowwer, Amy333, lamka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:https://images.gutefrage.net/media/fragen/bilder/schwangerschaftstest-negativ-positiv-oder-verdunstungslinie--bild-/0_big.jpg?v=1410963523000
Wyświetla sie wam? To było cos takiego i zniknęło -
myssss wrote:Czesc Dziewczyny, wpadam poprosic Was o kciuki na jutro. Maz ma badanie nasienia. Tak bardzo sie boje ze sie zalamie jutro jesli wyniki beda bez zmian albo gorsze
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyCześć zmieniają u Nas cała sieć wi fi i jutro dopiero bede mogła być bardziej dostępna ale chciałam prosić o kciuki o 17:15 mamy wizytę
Trzymam kciuki !!!! za wszystkie kochaneAmy333, Bajkaaa, lamka, Bocianiątko, Koteczka82, Motylek85, Zgredek 12, MamaFabianka, Bea25, Maja84, Flowwer, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć zmieniają u Nas cała sieć wi fi i jutro dopiero bede mogła być bardziej dostępna ale chciałam prosić o kciuki o 17:15 mamy wizytę
Trzymam kciuki !!!! za wszystkie kochane
Kciuki zaciśnięte !
Izape - IDŻ NA BETĘ !
Flowwer - mocno trzymam kciuki za przyrost !
Miłego dnia wzystkim! Ja niestety zaczęłąm go @ ...! Choć z drugiej strony dostrzegam plusy - o jest szansa, że zatestuję jeszcze przed Nowym Rokiem !Flowwer lubi tę wiadomość
-
myssss wrote:Czesc Dziewczyny, wpadam poprosic Was o kciuki na jutro. Maz ma badanie nasienia. Tak bardzo sie boje ze sie zalamie jutro jesli wyniki beda bez zmian albo gorsze
-
Izape snilas mi sie dzisiaj!
Nie znamy sie,nie wiem jak wygladasz,ale wiem ze to bylas Ty:) tak po nicku mi sie snilas,hehe. W gronie kilku osob omawialysmy testy i wszystkie zgodnie kiwalyśmy glowami twierdząc: o tak,test Izape jest zdecydowanie ciążowy;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 06:44
lamka, Koteczka82, Izape_91, nowa na dzielni, Anna Stesia, Emiilka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Amy, jeśli to 2 dni temuto był spadek implantacyjny, to jutro może jeszcze nie wyjść na teście, ale w becie już tak. Kujnij się jutro albo sikaj na Mikołaja
-
StaraczkaNika wrote:Amy, jeśli to 2 dni temuto był spadek implantacyjny, to jutro może jeszcze nie wyjść na teście, ale w becie już tak. Kujnij się jutro albo sikaj na Mikołaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 06:58
-
nick nieaktualnyAmy jakie super odbicie!
Izape słuchaj co Olik mówi- lej na bobo
Agniecha kciuki!
Dziewczyny rzucicie okiem na mój wykres? Coś mi się ty odwala, a dopiero raz zdążyłam męża bzyknąć w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 07:09
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień szalonych temperatur dziś mamy!
Lamuś - wystarczy raz a porządnie, jak u Mai
Blue - hmm, jutro się wyjaśni - albo spadek implantacyjny, albo @owy. Trzymam kciuki za to pierwsze!
Amy, powodzenia jutro - będę czekać na wieści z paluchami w precelki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 07:31
lamka, Maja84, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny