GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylek - wszystko jest w tym linku, który Hope ma w stopce - sama takie cudo zmajstrowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 21:15
-
Dziewuszki jak @ nie przyjdzie to sikam w Mikołaja jeszcze raz, póki co spokoj mi tu !!! : D
Bocianiątko, Amy333, KateKum, pasiasta lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nika dziękuję. Izooe piekne widiki!
Melevis lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Dziewuszki jak @ nie przyjdzie to sikam w Mikołaja jeszcze raz, póki co spokoj mi tu !!! : D
Hehe myślisz że opanujesz taki tłum bab rządnych dwóch kresek ? Ja pierwszy zrobiłam facelle, był baaaardzo blady a beta 35, zaraz po nim bobo test i bobo bardzo długo się nie pojawiał w ogóle i był bardzo bladziutki a później jeszcze zrobił się żółty o czym dziś pisałam.
Także Izape relaksuj się, ale bez % i bardzo gorących kąpieli trzymam mocno kciukiIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Motylek85 wrote:Dziewczyny mam prosbe to nie lenistwo ale od jakis dwoch godzin szukam jakie badania powinnam zrobic, a za cholere nie moge zbalesc! Na listopadzie byly na pewno przewinelam kupe stron ale nie znalazlam pomożecie? Prisze bo jutro ide a wiem ze jakies sie robi w 3 dniu cyklu chyba progesteron. Co warto zrobic? Dzięki z gory za odpowiedź
-
Izape_91 wrote:Dziewuszki jak @ nie przyjdzie to sikam w Mikołaja jeszcze raz, póki co spokoj mi tu !!! : D
Buahaha, fajnie to brzmi "nasikaj na Mikołaja"Izape_91, Maja84, lamka lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:A czemu Ciebie nie ma na liście testujacych?
Kurde mogłam poczekać dłużej z tym sikaniem albo do rana, za krótko trzymałam... uznaje to za negatywaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
StaraczkaNika wrote:To jest tak, jakbyś pomachała psu przed nosem kabanosem, a potem go schowała do kieszeni, okrutna kobieto! Nasikaj chociaż jutro, coby nam te krzywdy wynagrodzić, a nie dopiero na mikołaja...
Buahaha, fajnie to brzmi "nasikaj na Mikołaja"
Chcesz zebym rózgę dostała za tak haniebny czyn ?! Mam kabanosy trzy w lodowce, dzięki ze mi przypomniałaś: )Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Chcesz zebym rózgę dostała za tak haniebny czyn ?! Mam kabanosy trzy w lodowce, dzięki ze mi przypomniałaś: )
-
StaraczkaNika wrote:Jeszcze możesz odkupić winy - niewielkim kosztem 1 małego teścika
Koteczka82, Amy333 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:To jest dobry poziom, przy którym generalnie nie zapisują luteiny, chyba że ktoś ma np poronienie w historii. Ja miałam 25 potem 24 z groszami i od wczoraj poprawiam pracę ciałka żółtego l-argininą, która w ogóle jest dobra dla zarodkusiów.
Byłam na jarmarku świątecznym, piłam świąteczną herbatkę i oglądałam barxziej lub mniej świąteczne pierdółki i światełka i choinkę. Pierwszy raz od tygodnia udało mi sie oderwać (przeważnie) od mojej obsesji. Szkoda, że nie ma śnieżku, ale nie można mieć wszystkiego!
Oj już mamy śnieżek w Gdańsku!a przynajmniej u mnie na osowie-moja sunia zwariowała ze szczęścia jak wyszłyśmy na spacerIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Izape powtórz jutro na spokojnie rano i zobaczysz że będzie piękny bladzioszek
-
StaraczkaNika wrote:A w ogóle to w Zakopcu też mają laboratoriaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Lena21 wrote:A jutro to chyba będziemy jak betowe zombie jak będziemy czekac na Flower Flo kochana mam nadzieje, że nie każą nam czekac na wynik do wieczora bo osiwieje ale najważniejszy i tak piękny przyrost !
lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄