Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek - wszystko jest w tym linku, który Hope ma w stopce - sama takie cudo zmajstrowała <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 21:15

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki jak @ nie przyjdzie to sikam w Mikołaja jeszcze raz, póki co spokoj mi tu !!! : D

Bocianiątko, Amy333, KateKum, pasiasta lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Dziewuszki jak @ nie przyjdzie to sikam w Mikołaja jeszcze raz, póki co spokoj mi tu !!! : D
    Iza lec po bobo jutro! I bez długich gorących kąpieli!

summer86 lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika dziękuję. Izooe piekne widiki!

Melevis lubi tę wiadomość

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    A czemu Ciebie nie ma na liście testujacych?

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:

Hehe myślisz że opanujesz taki tłum bab rządnych dwóch kresek :):):)? Ja pierwszy zrobiłam facelle, był baaaardzo blady a beta 35, zaraz po nim bobo test i bobo bardzo długo się nie pojawiał w ogóle i był bardzo bladziutki a później jeszcze zrobił się żółty o czym dziś pisałam.

Także Izape relaksuj się, ale bez % i bardzo gorących kąpieli :) trzymam mocno kciuki

Izape_91 lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jutro to chyba będziemy jak betowe zombie jak będziemy czekac na Flower :) Flo kochana mam nadzieje, że nie każą nam czekac na wynik do wieczora bo osiwieje :) ale najważniejszy i tak piękny przyrost !

innamorata88, Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek85 wrote:
    Dziewczyny mam prosbe to nie lenistwo ale od jakis dwoch godzin szukam jakie badania powinnam zrobic, a za cholere nie moge zbalesc! Na listopadzie byly na pewno przewinelam kupe stron ale nie znalazlam pomożecie? Prisze bo jutro ide a wiem ze jakies sie robi w 3 dniu cyklu chyba progesteron. Co warto zrobic? Dzięki z gory za odpowiedź
    W mojej stopce jest link do tajemnej wiedzy.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."

Wysłany: 3 grudnia 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    To jest tak, jakbyś pomachała psu przed nosem kabanosem, a potem go schowała do kieszeni, okrutna kobieto! Nasikaj chociaż jutro, coby nam te krzywdy wynagrodzić, a nie dopiero na mikołaja...
    Buahaha, fajnie to brzmi "nasikaj na Mikołaja" :)

Izape_91, Maja84, lamka lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    A czemu Ciebie nie ma na liście testujacych?
    Bo ja sie nie zapisywałem : ) byłam podglądać test, kreska zniknęła. Powiedzcie mi co to moze znaczyć? Jak siknelam to nic nie było. Potem wzielamkapiel ze 20 min i kreska była. Moze sie pomyliłam? Moze to od pary wyszła? Test lezalkawalek od wanny, ale wiadomo ...Bo teraz nie jest az tak widoczna, tylko w dobrym świetle i jak wytężyć sie wzrok. Moze coś tam sie dzieje dopiero.... znowu patrzenavtesty na które patrzeć nie powinnam.
    Kurde mogłam poczekać dłużej z tym sikaniem albo do rana, za krótko trzymałam... uznaje to za negatywa

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    To jest tak, jakbyś pomachała psu przed nosem kabanosem, a potem go schowała do kieszeni, okrutna kobieto! Nasikaj chociaż jutro, coby nam te krzywdy wynagrodzić, a nie dopiero na mikołaja...
    Buahaha, fajnie to brzmi "nasikaj na Mikołaja" :)

Chcesz zebym rózgę dostała za tak haniebny czyn ?! Mam kabanosy trzy w lodowce, dzięki ze mi przypomniałaś: )

S3YWp2.png

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Chcesz zebym rózgę dostała za tak haniebny czyn ?! Mam kabanosy trzy w lodowce, dzięki ze mi przypomniałaś: )
    Jeszcze możesz odkupić winy - niewielkim kosztem 1 małego teścika ;)

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to w Zakopcu też mają laboratoria ;)

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Jeszcze możesz odkupić winy - niewielkim kosztem 1 małego teścika ;)
    Obawiam sie ze jeszcze jeden test i zamkną mnie w wariatkowie. Pozytywny test ciążowy na parę. Tego jeszcze nie było.

Koteczka82, Amy333 lubią tę wiadomość

S3YWp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    To jest dobry poziom, przy którym generalnie nie zapisują luteiny, chyba że ktoś ma np poronienie w historii. Ja miałam 25 potem 24 z groszami i od wczoraj poprawiam pracę ciałka żółtego l-argininą, która w ogóle jest dobra dla zarodkusiów.

Byłam na jarmarku świątecznym, piłam świąteczną herbatkę i oglądałam barxziej lub mniej świąteczne pierdółki i światełka i choinkę. Pierwszy raz od tygodnia udało mi sie oderwać (przeważnie) od mojej obsesji. Szkoda, że nie ma śnieżku, ale nie można mieć wszystkiego!

Oj już mamy śnieżek w Gdańsku!a przynajmniej u mnie na osowie-moja sunia zwariowała ze szczęścia jak wyszłyśmy na spacer :)

• staraczka1111 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape powtórz jutro na spokojnie rano i zobaczysz że będzie piękny bladzioszek :)

f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    A w ogóle to w Zakopcu też mają laboratoria ;)
    Ejej ejjjj Nika! Ustalono ze czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Bety i kłucia jak bedzie ku temu powód! Ale chyba ewentualnego 11-13 dpo powinno wyleźć coś ładnego już.

S3YWp2.png

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape trzymam kciuki

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    A jutro to chyba będziemy jak betowe zombie jak będziemy czekac na Flower :) Flo kochana mam nadzieje, że nie każą nam czekac na wynik do wieczora bo osiwieje :) ale najważniejszy i tak piękny przyrost !
    Będziecie musiały czekać do 15 z wynikiem na 12 jadę na betę

lamka, KateHawke lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ja też trzymam kciuki żeby rano była widoczna kreseczka! :-)
    Flowwer wszystkie trzymamy kciuki za twoją jutrzejszą betę! My, nasze rodziny, sąsiedzi... ♡♡♡

Flowwer, Lunaris, Izape_91, Malgonia lubią tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ