grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania24 wrote:Aha no właśnie mnie bolał brzuch 9dpo i takie miałam skurcze jakby a dzisiaj nic mnie nie boli coś tam czuję ale na pewno nie jest to ból @ test negatywny 11dpo na razie czekam nie wiem co będzie
Bergamota lubi tę wiadomość
-
PrezesGąska wrote:Ofka jak sie czujesz po tych dobrych wiesciach? tatus juz wie?
kama005 lubi tę wiadomość
-
Ooo jakie to slodkie i kochane... moj TZ to tez juz foteliki do samochodu jakies upatrzyl bo on chce takie sportowe kubelkowe i w ogole...
Nie, nie robilam testu, doszlam do wniosku, ze jest jakas tam mala nadzieja ze wczorajsza beta byla zrobiona za wczesnie, a tamten pozytywny test musial byc wadliwy... i czekam czy spozni sie @ czy nie... i wtedy ewentualnie zrobie jakis test sikany, na razie nie ma sensu...
ale bardziej wydaje mi sie opcja ze cos bylo, ze jednak ten test wyszedl bo naprawde krecha wyszla od razu jak tylko test sie nasaczyl... ale sie nie przyjelo, no zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Ofka wrote:jaka kasiazke kochana? Uwielbiam ksiazki
,Słoneczne zioła na chrypki grypki przeziębienia, . Jestem fanka Stefanii Korżawskiej . Dziś domówiłam sobie jeszcze 'ziołowe gotowanie' i ' wybieram zdrowie dla dziecka' moja pasją są zioła i czytam, oglądam, słucham wszystko co związane z ich tematyką. Po z tym zbieram, uprawiam i oczywiście stosuję razem z mężem Z książek tej pani polecam, bo czytam i korzystam 'odchudzanie bez odchudzania' (nie tylko dla odchudzających się ) i 'Prosta droga do zdrowia'
Czytac tez uwielbiam i właśnie konczę czytać ,zgodę na szczęście, A. Ficner-Ogonowskiej uwieeelbiam cała trylogię, która czytam właśnie trzeci razWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:10
SYNEK FLORIAN
-
PrezesGąska wrote:Ooo jakie to slodkie i kochane... moj TZ to tez juz foteliki do samochodu jakies upatrzyl bo on chce takie sportowe kubelkowe i w ogole...
Nie, nie robilam testu, doszlam do wniosku, ze jest jakas tam mala nadzieja ze wczorajsza beta byla zrobiona za wczesnie, a tamten pozytywny test musial byc wadliwy... i czekam czy spozni sie @ czy nie... i wtedy ewentualnie zrobie jakis test sikany, na razie nie ma sensu...
ale bardziej wydaje mi sie opcja ze cos bylo, ze jednak ten test wyszedl bo naprawde krecha wyszla od razu jak tylko test sie nasaczyl... ale sie nie przyjelo, no zobaczymy
kama005 lubi tę wiadomość
-
Bergamota wrote:,Słoneczne zioła na chrypki grypki przeziębienia, . Jestem fanka Stefanii Korżawskiej . Dziś domówiłam sobie jeszcze 'ziołowe gotowanie' i ' wybieram zdrowie dla dziecka' moja pasją są zioła i czytam, oglądam, słucham wszystko co związane z ich tematyką. Po z tym zbieram, uprawiam i oczywiście stosuję razem z mężem Z książek tej pani polecam, bo czytam i korzystam 'odchudzanie bez odchudzania' (nie tylko dla odchudzających się ) i 'Prosta droga do zdrowia'
-
PrezesGąska wrote:hehehe ale romantycznie!!!
no dziwna dziwna...do tej pory ta krecha na nim siedzi... dluzy mi sie to czekanie na @ ! moglaby juz przyjsc i bym miala z glowy i bym wiedziala ze nic z tego, a tak to jednak jakas tam nadzieja sie tli!