grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kama005 wrote:A mnie dzisiaj zaczęła zgaga męczyć.
Podbrzusze też mnie coś więcej boli. Nie chce się nakręcać ale może może. -
Dziewczyny beta <2,0 ... wiec lipa... @ ma przyjsc w srode...jak nie przyjdzie do poniedzialku to zrobie znowu bete... moze poszlam za wczesnie a tamten test byl wadliwy...albo byla fasolka ale sie nie zadomowila i opusci mnie wraz z @... a moze w ogole test byl falszywy i nic w tym cyklu nie bylo...
-
PrezesGąska wrote:Dziewczyny beta <2,0 ... wiec lipa... @ ma przyjsc w srode...jak nie przyjdzie do poniedzialku to zrobie znowu bete... moze poszlam za wczesnie a tamten test byl wadliwy...albo byla fasolka ale sie nie zadomowila i opusci mnie wraz z @... a moze w ogole test byl falszywy i nic w tym cyklu nie bylo...
-
No u mnie popoludniowy mocz w sobote test facelle, bladziutka kreseczka, w niedziele rano z porannego moczu test facelle, kreska blada ale juz widoczna golym okiem, test z dzisiejszego popoludniowego moczu, firmy pink, ewidentnie pozytywny, rozowa krecha od razu jak nic. NaczytLam sie jednak na forum o tych oszukanych testach, ze jestem zalamana, ze sie.rozczaruje. to chyba boli najbardziej jak przez chwile jest nadzieja. Prezes gaska przytulam, nieidealna Ciebie tez...
-
Noo...to jest najwiekszy zawod...jak widzisz upragnione dwie krechy...a pozniej lipa...widocznie to byla ciaza biochemiczna...byla ale sie nie przyjela z jakis wzgledow...no nic, czekamy na @ i dzialamy dalej, tylko chyba musze poszukac watku "testowanie w sylwestra" hehe
-
PrezesGąska wrote:Noo...to jest najwiekszy zawod...jak widzisz upragnione dwie krechy...a pozniej lipa...widocznie to byla ciaza biochemiczna...byla ale sie nie przyjela z jakis wzgledow...no nic, czekamy na @ i dzialamy dalej, tylko chyba musze poszukac watku "testowanie w sylwestra" hehe
PrezesGąska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrezesGąska wrote:Noo...to jest najwiekszy zawod...jak widzisz upragnione dwie krechy...a pozniej lipa...widocznie to byla ciaza biochemiczna...byla ale sie nie przyjela z jakis wzgledow...no nic, czekamy na @ i dzialamy dalej, tylko chyba musze poszukac watku "testowanie w sylwestra" hehe
Kochana to będziemy razem testować mnie dziś znienacka bo przedwcześnie nawiedziła @ ale nie ma tego złego bo dzięki temu że jest wcześniej to załapie się na jeszcze jednotestowanie 28 grudnia i no znowu zaczynamy odliczanie!PrezesGąska lubi tę wiadomość
-
Powyzej 1 to chyba nie jest zaplodnienie...skoro norme mam wypisana dla kobiet NIE w ciazy <4 ... ech no plamienia zadnego nie mialam, ale moze sie macica oczyscic z niechcianego lokatora podczas @...
Menka no to odliczamy... moze bedzie juz dobra wiadomosc na Dzien Babci i Dziadka po wizycie jesli w Sylwestra ujrzymy IImenka lubi tę wiadomość
-
Bergamota wrote:Hej!
U mnie ciąg dalszy różowego śluzu... zrobiłam dzisiaj test... tak wiem, wiem, może być za wcześnie... oczywiście jedna krecha
To dopiero 8dpo... naiwna ja, naiwna...
PrezesHąska - czekam niecierpliwie
Kiedy znowu testujesz?
Ja sobie może zrobię test jutro