grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka wrote:szybko kochana Ci ten test wyszedl... ja tez jestem 10dpo ale 23 dzien cyklu...
ja mam dluzsze cykle bo 30-dniowe, wiec moj dc dzis to 26-sty. wczoraj tez nic nie bylo, dzis w poludnie tez juz nic, dopiero sie rozkreca widac, jutro zrobie znowu z rana
A test mialam z apteocare
-
Ofka wrote:Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobila...cien ciania druga kreseczka, zwariuje...myslicie ze jest szansa? No i nie z porannego moczu tylko z popoludniowego...
Jasne, że szansa jest . Koniecznie powtórz rano z pierwszego moczu. Trzymam kciuki! -
Ofka ale super! Gratuluje!
Dziewczyny, ja mam zagadkę taka, ze mam wewnątrz mnustwo śluzu gęstego,lepkiego w dodatku blaaado różowego! Wczoraj zauważyłam tylko raz malutką plamke podbarwioną krwią na papierze toalet. Nie ukrywam, że łudzę się, że to bardziej implantacja jak rozkrecajaca sie @... na którą jest za wcześnie...SYNEK FLORIAN
-
Bergamota wrote:Ofka ale super! Gratuluje!
Dziewczyny, ja mam zagadkę taka, ze mam wewnątrz mnustwo śluzu gęstego,lepkiego w dodatku blaaado różowego! Wczoraj zauważyłam tylko raz malutką plamke podbarwioną krwią na papierze toalet. Nie ukrywam, że łudzę się, że to bardziej implantacja jak rozkrecajaca sie @... na którą jest za wcześnie...
Miesiaczka szybciej zaczelaby sie moze na brazowo... a ja ciagle sie w tego bladziocha wpatruje...poryczalam sie i zaraz przyszedl strach przed rozczarowaniem...
-
Bergamota wrote:O, a apteocare jest o czułości 25mlU/ml wiec moze moj test już coś pokaże, a jest niby o czułości 10mlU/ml z allegro
To dałaś mi do myślenia
tak on jest o czulosci 25, zrobilam pozniej 10-tka ale kolo 13-14 i juz nic nie wyszlo, musi byc jeszcze malutko tego hcG, jutro rano zrobie tym o czulosci 10 -
PrezesGąska wrote:tak on jest o czulosci 25, zrobilam pozniej 10-tka ale kolo 13-14 i juz nic nie wyszlo, musi byc jeszcze malutko tego hcG, jutro rano zrobie tym o czulosci 10
PrezesGąska lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:ja tez robie rano zeby potwierdzic trzymam za nas kciuki...
ja tez trzymam za nas kciuki! raczej rzadko testy sie myla w ta strone... ta moja krecha tez bladziutka, ale jest! i pojawila sie juz podczas nasiąkania testu, szybciej niz ta mocna kontrolna! wiec wierze, ze to to! u Ciebie tez bedzie mocniejsza zobaczysz! -
No i jest. Pierwsza Niedziela Adwentu, czas oczekiwania na Boże Narodzenie:-)
Oby dla każdej z nas był to czas magiczny, czas cudów, spełnionych marzeń i samych pozytywnych testów ciążowych!
kama005, goska9789, Misi@, patrycja87 lubią tę wiadomość
SYNEK FLORIAN