grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
PrezesGąska wrote:Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test, dwie krechy!!!
Ja termin @ mam we wtorek ale w poniedziałek mam wizytę u lekarza i chyba zatestuję wcześniej... Może jutro... Chciałabym wiedzieć będąc na wizycie żeby w razie co coś na podtrzymanie dostać...
Również jestem strrrrasznie niecierpliwa ale co zrobić skoro zawsze tak mam... Trzeba to przeżyć i już. -
PrezesGaska - GRATULUJĘ! Taaaaaaaaak się cieszę same dobre wieści na dobry początek dnia
Bergamota - wesele to było czyste szaleństwo, choć gości było dużo Ale gdybym mogła to bym to wszystko powtórzyła
Mnie dziś jakieś uczucie "ślisko" się pojawiło lecz śluz z rana lepki przy okazji tak mi temperatura skacze że czuje że nic z tego nie będzie ;(Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Bergamota wrote:witam w klubie niecierpliwych Ja przewiduję testowanie na 4 grudnia, ale nie wiem czy mnie nie będą korcić te 7 testów które czekają, oj czekają...
Hahah no właśnie, ja mam ponad 15 testów, więc zawsze znajdę sobie powód żeby testować wcześniej -
Ofka wrote:U mnie dalej zadnych objawow, dzis lekkie klucie ale gleboko, nie jajniki i dol brzucha...glebiej...dziwne miala ktoras z Was tak?
Ja mam teraz 7dpo, żadnych objawów, tylko wczoraj dziwny ból lewego jajnika, dziś dziwny ból podbrzusza. -
lys wrote:Ja mam teraz 7dpo, żadnych objawów, tylko wczoraj dziwny ból lewego jajnika, dziś dziwny ból podbrzusza.
lys lubi tę wiadomość
-
Super wieści na początek dnia!!! Gratuluję!!!!
Ja mam jeden test wiec aż tak nie korci.
Cały czas mam lekkie plamienie na brązowo i zaczynam się martwić. Jak myślicie powinnam się zapisać do gin?
Od kilku dni jest mi lekko niedobrze tylko i wyłącznie rano... -
no ja mialam caly szereg objawow, pisalam tu chyba ale powtorze:
- ból podbrzusza
- ciągnięcię i uczucie łaskotania/drapania w macicy
- ból krzyża
- ciągnięcie w okolicy pachwin
- podwyzszona temp.
- wyostrzenie wechu
- zaparcie
- wzrost apetytu
- zaburzenia snu
- wahania nastroju
- uczucie ciaglego glodu w zoladku a w brzuchu uczucie pelnosci
- ciezkie piersi
- zmeczenie
- wzdęcia
- biały gęsty bezwonny śluz codziennie od 2-3 dnia od owulacji
dzis mam 10dpo, 26 dc, planowany termin @ 3.12.Ania24, kama005 lubią tę wiadomość