grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Chetnie dziekuje kochana. Milo miec z kim przedyskutowac szczegoly. To moj drugi slub i wesele. Mam 33 lata, 9 lat temu wyszlam za maz. A teraz ma byc inaczej, teraz to ma byc wiejskie wesele, z kucharka, wlasnymi dekoracjami, wiec wiecej na glowie...
-
mam za sobą wiejskie wesele, totalne szaleństwo. Mieliśmy catering i dekoratorkę bo inaczej nie dalibyśmy rady (praca, dojeżdżanie do miejsca wesela, kupno mieszkania - czyste szaleństwo). Warto się tyle 'napocić'. Mimo że ma się dość to po weselu nic człowiek nie czuje oprócz endorfin, szaleństwa i pęcherzy
P.S mam nadzieję, że dziewczyny nas nie uduszą za zmianę tematuNie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Może nam wybaczą, miałyśmy zająć myśli czymś innym:) wracając do tematu, ja od wczoraj mam nizsza temperature... nie wiem jak to z nią jest bo nie mierze ale zawsze sama wyraźnie odczuwam ze wieczorem jest wyzsza. kiedy spada zwiastujac miesiaczke?
-
nick nieaktualnyno to jednak piszę i tak odkąd pisałam że nie będę pisać i to tak zaglądałam po sto razy dziennie bo miałam kilka dni wolnego no ale dzisiaj czas wrócić do pracy i to z weekenden pracującym a buuuuu - ale uwierzcie mi że bardzo się z niego ciesze bo po tym weekendzie jest już GRUDZIEŃ !!!! i nawet jeśli nie będzie testu pozytywnego to będę święta, będzie nowy cykle a zachwilkę będzie nowy rok na który bardzo czekam bo coś czuję że będzie o niebo lepszy od tego mijającego a wy macie już jakieś swoje postanowienia noworoczne? tylko oczywiście tekst :"zajde w ciążę" się nie liczy bo to nie postanowienie tylko marzenie ja mam jedno i zaczynam realizować już w grudniu - WRACAM na siłownie, czas zadbać o SIEBIE bo dawno już tego nie robiłam zawsze było coś lub ktoś ważniejszy ...
no to uciekam do pracy.
do usłyszeniagoska9789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
temperatura zazwyczaj obniża się na dzień przed wystąpieniem miesiączki.
Co do postanowienia - chce zrobić kurs języka migowego
Od poniedziałku zaczynam pracę - koniec roku powoli mi sprzyja (choć jak dla mnie 2014, był i jest cudowny )
Zobaczymy co przyniesie testowanielys lubi tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
baba_Jagna wrote:temperatura zazwyczaj obniża się na dzień przed wystąpieniem miesiączki.
Co do postanowienia - chce zrobić kurs języka migowego
Od poniedziałku zaczynam pracę - koniec roku powoli mi sprzyja (choć jak dla mnie 2014, był i jest cudowny )
Zobaczymy co przyniesie testowanie
Język migowy bardzo fajny. Ja miałam 1 rok migowego na studiach i bardzo mi się podobało -
nick nieaktualny
-
Hej,
Chciałam się przywitać. To mój 2 miesiąc starań ( i przedostatni ;(), pierwszy z Ovu.
Ja też będę testować 3 grudnia, licząc oczywiście na piękny prezent na Mikołajki.
Generalnie.. sama już ze sobą nie mogę wytrzymać, mam jakieś objawy typu zgaga, zmęczenie które najprawdopodobniej sobie tylko wkręcam myśląc o TYM prawie cały czas.u
Ale nie potrafię przestać i dlatego myślę że tutaj z Wami będzie mi może raźniej czekać i nie świrować aż tak bardzo.
Pozdrawiam:) -
Ofka wrote:Jak tylko zdam zajme sie weselem, slub mamy 14 lutego, to juz niedlugo
Gratulacje! życzę powodzenia w organizacji tego szczególnego dla Was dnia!
baba_Jagna wrote:mam za sobą wiejskie wesele, totalne szaleństwo. Mieliśmy catering i dekoratorkę bo inaczej nie dalibyśmy rady (praca, dojeżdżanie do miejsca wesela, kupno mieszkania - czyste szaleństwo). Warto się tyle 'napocić'. Mimo że ma się dość to po weselu nic człowiek nie czuje oprócz endorfin, szaleństwa i pęcherzy
P.S mam nadzieję, że dziewczyny nas nie uduszą za zmianę tematu
Och, no coś Ty! fajnie tak oderwać się choć na chwilę od TEGO tematu
Ja z moim mieliśmy skromniutki ślub, skromniutkie przyjęcie na 25 osób ale dla nas było bajkowo! W każdym calu tak jak chcieliśmy.
Właśnie 11 grudnia minie nam 4 rocznica a 13 10 lat jak jesteśmy razem
SYNEK FLORIAN
-
No, i wracając do teeemaaaaaaatuuuuu...
tooo dzisiaj zauważyłam na papierze toalet. podbarwiony krwią śluz. Było go tyle co małe "o"... A ja na to "Oo!!!" i nie wiem, co o tym myśleć...
to dopiero 5dpo...kama005 lubi tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
lys wrote:Ja mam zamiar testować 8 grudnia. Tylko nie wiem, czy wytrzymam i czasem nie zacznę testować wcześniej, heheh do cierpliwych nie należę
witam w klubie niecierpliwych Ja przewiduję testowanie na 4 grudnia, ale nie wiem czy mnie nie będą korcić te 7 testów które czekają, oj czekają...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 22:27
SYNEK FLORIAN