grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kama005 wrote:Mi też się to zdarzyło pierwszy raz i mam nadzieję że to to Właśnie zaobserwowałam u siebie taki rozciągliwy lekko mleczny lub trochę kremowy śluz i zaczynam głupieć... ?
Ha! I ja taki zaobserwowałam, tylko u mnie byl baardzo delikatnie różowy
jedziemy prawie na tym samym wózku
Kiedy testujesz? No i u Ciebie dodatkowo ten ładny jednorazowy spadek temperatury! Nic tylko za kilka dni pochwalisz sie pozytywnym teścioremWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 00:34
SYNEK FLORIAN
-
Witam Was dziewczyny. U mnie test z porannago moczu i jest druga kreska...troche mocniesza niz wczoraj...termin miesiaczki w srode jutro beta. Na zmane cieszymy sie i boimy rozczarowania...sciskam wszystkich mocno i trzymam za Was kciuki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 08:08
menka, lys, Bergamota, baba_Jagna, goska9789, patrycja87 lubią tę wiadomość
-
Bergamota wrote:Ha! I ja taki zaobserwowałam, tylko u mnie byl baardzo delikatnie różowy
jedziemy prawie na tym samym wózku
Kiedy testujesz? No i u Ciebie dodatkowo ten ładny jednorazowy spadek temperatury! Nic tylko za kilka dni pochwalisz sie pozytywnym teściorem
Jeszcze nie wiem. Chyba zatestuję w środę albo w weekend.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 10:37
-
PrezesGąska wrote:tak on jest o czulosci 25, zrobilam pozniej 10-tka ale kolo 13-14 i juz nic nie wyszlo, musi byc jeszcze malutko tego hcG, jutro rano zrobie tym o czulosci 10
I jak?PrezesGąska lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Witam Was dziewczyny. U mnie test z porannago moczu i jest druga kreska...troche mocniesza niz wczoraj...termin miesiaczki w srode jutro beta. Na zmane cieszymy sie i boimy rozczarowania...sciskam wszystkich mocno i trzymam za Was kciuki...
Gratuluję! Weź trochę wolnego w pracy. Nie przemęczaj się!Ofka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie smęty dopadły. Tak bardzo marzyłam aby grudniu zobaczyć dwie kreski .. tu nie chodzi o magię świat itd itp po prostu 31 grudnia miał się urodzić mój mały cud ale życie trochę ze mnie zakpilo ... tak bardzo potrzebowałam pozytywnego testu ... dlatego tak świrowalam i od 7 dpo robiłam testy ale po dzisiejszym negatywnie w 10 dpo koniec testowania - inaczej zwariuje. Mały przyjdzie jak uzna to za stosowne.
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wasze dwie kreski grudniowe :* a tym które je już ujrzały życzę spokojnych 9 miesięcy -
Menka nie smuć się <przytula> jesteśmy z Tobą...
Ofka jak wracasz do domu to trochę relaksu, bo inaczej oszalejesz, a to nie o to chodzi ... jak zrobisz betę to daj znać <ja wciąż wierzę >menka lubi tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualny
-
Hej!
U mnie ciąg dalszy różowego śluzu... zrobiłam dzisiaj test... tak wiem, wiem, może być za wcześnie... oczywiście jedna krecha
To dopiero 8dpo... naiwna ja, naiwna...
PrezesHąska - czekam niecierpliwiePrezesGąska lubi tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
kochana ja robilam 10dpo bo wczesnej oczywiscie negatywy, i z pierwszego moczu nic, z drugiego dopiero wyszla blada krecha...pozniej w ciagu dnia nic, wczoraj rano nic, z drugiego moczu bladzioch na paskowym... no dzis sie wszytsko wyjasni takze u Ciebie wczesniutko jeszcze:)