grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania24 wrote:Ofka gratuluję powiedz kochana boli Cię brzuch? Ja czekam dzisiaj na @ fajnie by było jednak jakby nie przyszło chociaż wiem, że to nierealne
-
kama005 wrote:Kiedy znowu testujesz?
Ja sobie może zrobię test jutro
Myślę, że jutro powtórzę test, bo to będzie mój 31dc, czyli teoretycznie dzień spodziewanej @ odkąd się staramy... wcześniej miałam krótsze cykle, nie wiem od czego to zalezy u mnie... i tak mi sie wydaje, że owu miałam troszkę wcześniej niż wyznaczył to program... dziś troszkę mi zjechała temka bo o 0,2st. Zobaczę jutro rano po zmierzeniu temp. Jak jeszcze bardziej sie obniży to chyba nie będzie sensu robić testu...
A Ty Kama testowałaś dziś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 15:02
SYNEK FLORIAN
-
PrezesGąska wrote:Noo...to jest najwiekszy zawod...jak widzisz upragnione dwie krechy...a pozniej lipa...widocznie to byla ciaza biochemiczna...byla ale sie nie przyjela z jakis wzgledow...no nic, czekamy na @ i dzialamy dalej, tylko chyba musze poszukac watku "testowanie w sylwestra" hehe
Ja wciąż jescze czekam na @. dzis 41 dc, co mi sie nigdy nie zdarzalo. Dzis robiłam z rannego to cos niby widac, niby nie. Zalezy jak sie spojrzy.. Byłam ba becie, wyniki miały byc o 14, a jak na złosc im sie maszyna zepsuła! Moze będą jutro, a moze i w czwartek. .... by to strzelił.PrezesGąska lubi tę wiadomość
Nieidealna -
Bergamota wrote:Myślę, że jutro powtórzę test, bo to będzie mój 31dc, czyli teoretycznie dzień spodziewanej @ odkąd się staramy... wcześniej miałam krótsze cykle, nie wiem od czego to zalezy u mnie... i tak mi sie wydaje, że owu miałam troszkę wcześniej niż wyznaczył to program... dziś troszkę mi zjechała temka bo o 0,2st. Zobaczę jutro rano po zmierzeniu temp. Jak jeszcze bardziej sie obniży to chyba nie będzie sensu robić testu...
A Ty Kama testowałaś dziś?
Rano tak i na razie negatyw ale to 10dpo wg OF więc jeszcze poczekam. Ale i tak pewnie nic z tego...