grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Iys widzę, że obchodzicie 10 grudnia rocznicę ślubu? ale bania, my 11 grudnia czwartą
No to w takim razie, życzę Tobie i sobie pięknego prezentu rocznicowego, mikołajkowego i świątecznego pod postacią dwóch kreseczek na teście
Do Twojej spodziewanej @ jeszcze troszkę czasu, nie poddawaj się tak łatwo
!!!
lys lubi tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
Weszłam na stronę mojej przychodni i idę dzisiaj na betę o 16... Myślałam, że zabiegowy jest tylko do 10 rano, ale okazuje się że można jeszcze od 16-18. Nie mają na miejscu laboratorium więc pewnie wyniki będą jutro po południu albo w piątek...
SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualnyPrezesGąska wrote:a widzisz nasluchalam sie o tych testach z allegro ze czesto falszuja wynik i tego sie boje
Tez się naczytalam ale skoro mają atesty to muszą działać no na pewno nie zaszkodzą ewentualnie wydłuża trochę starania teraz jeszcze spróbujemy ten cykl z consensive plus - może to pomoże -
Dziewczyny a u mnie znow dwie kreski...bladzioch ale jest, no TZ widzial, wyslalam dziewczynom na forum i tez widza na kiepskiej jakosci zdjeciu... WTF? co to ma byc?
ja juz mam metlik w glowie...a dzis sie ze mnie wylal chyba z litr gestego, bialego, bezwonnego, klejacego sie sluzu... a jutro termin @ to powinna byc susza.kama005 lubi tę wiadomość
-
wyszla jak test zaczal przesychac bo na poczatku byl zarozowiony caly wiadomo w pierwszych sekundach wiec mysle tak ok. 2-3 minut...
teraz zrobilam jeszcze raz ten test bo myslalam ze moze ta firma ma takie glupie ale teraz nic, czysciutko ani minimalnego cienia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrezesGąska wrote:Wiesz co krecha jest blada, na zdjeciu jej dobrze nie widac, na zywo wyrazna, TZ widzi wiec nie mam zwidow....no juz sama nie wiem...
http://images.tinypic.pl/i/00604/uk9f2jr9gi4e.pngPrezesGąska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny