grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! No byłam na Becie. O wyniki mam się dowiadywać jutro od 12 (nie do 12 jak myślałam). Mi tempka spadała dziś znowu o 0,2st. To jeszcze nie masakra jakaś, ale i tak się nie łudzę, bo robiłam test zwykły rano i negatyw.
W przychodni przy gabinecie, też mojej ginekolog, spotkałam koleżankę, która pochwaliła mi się że jest w 4 miesiącu ciąży... nie powiem, pokazałam że się cieszę, że gratuluję, bo tak jest to wspaniała wieść! W środku ogarną mnie smutek, ale z własnego powodu, że u mnie to pewnie jeszcze potrwa zanim ja się będę chwalić swoim Szczęściem...
Czuję że @ czai się za rogiem jak nic ehhh
Ta beta to pro forma, bo gdyby nie mój wyjazd pewnie bym sobie odpuściła...
kama005 lubi tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
Zatestowałam dziś rano i wyszedł cień cienia (na 6 z 7 testów). Nigdy wcześniej na żadnym teście ciążowym nie miałam nawet cienia cienia z cienia. A tu takie coś. Z wrażenia ruszyłam się na betę. Normalnie chyba nie wysiedzę do wieczora, tak mnie nosi ze stresu.
kama005, menka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Zatestowałam dziś rano i wyszedł cień cienia (na 6 z 7 testów). Nigdy wcześniej na żadnym teście ciążowym nie miałam nawet cienia cienia z cienia. A tu takie coś. Z wrażenia ruszyłam się na betę. Normalnie chyba nie wysiedzę do wieczora, tak mnie nosi ze stresu.
lys, kama005 lubią tę wiadomość
-
No przestrzegam przed tymi cieniami to tak jak mowilam bladziutka krecha pojawila sie killka dni temu po czym test z krwi <2,0 wiec negatyw...wczoraj mialam cien cienia rano, dzisiaj zrobilam i tez cien cienia a zdrugiego siusiu juz nic ale na tescie innej firmy... wiec sama nie wiem dalej co jest grane
-
Matleena wrote:Słuchajcie, takie rzeczy też się zdarzają. Wiem, bo moja mama tak miała. W wieku 40 lat zaszła w 4 ciążę z moim bratem. Reszta dzieci odchowana, zrobiła jeden test sikany jak @ nie przyszła i nic, drugi test i nic, poszła na betę i nic. Umówiła się do lekarza, a ten twierdzi, że ciąży nie ma i moja mama uroiła sobie to, że zaciążyła i zaczął wmawiać jej, że to wczesna menopauza. Dopiero dużo później lekarze musieli przyznać, że moja mama nic sobie nie wymyśliła i faktycznie jest w ciąży. Tak więc zawsze jest nadzieja
Matlenko dajesz mi ogromna nadzieje hehe :* -
nick nieaktualny
-
PrezesGąska wrote:na razie hmm..wg ovu powinnam dzis dostac @ ale nie ma jej.. o testach pisalam wyzej wiec sama nie wiem
Zrob jeszcze raz bete. Laboratorium tez moze sie czasem mylic.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty