grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też raczej nie ciążowy wykres. Ja to już nastawiam się na @ i kolejny cykl. Tracę nadzieję z każdym dniem. Co prawda wczoraj mnie trochę mdliło w ciągu dnia i mogłabym jeść non stop a po północy mąż już mu zabronił jeść Wczoraj też troche pobolewało mnie podbrzusze i dzisiaj też. Ale to pewnie oznaka nadchodzącej @.
-
No i u mnie żywa krew.Ale nie dużo, tylko na papierze... to na pewno @ rozkręcajaca się, martwi mnie jednak to, że przez tyle dni mój śluz był różowy, podbarwiony krwią, skąd ta krew? Zawsze przed @, dwa trzy dni miałam plamienia ale takie brązowe... no i brzuch dawał o sobie znać inaczej, tak normalnie. Wczoraj caly wieczór bolał mnie jedynie prawy jajnik... popierdzieliło się masakrycznie z tym cyklem!!!
Mam jedynie nadzieje że to nic poważnego. Dzisiaj jak bedę odbierać wyniki zapiszę się do ginekologa, moze załapie się jeszcze przed świętami...
Kama - ładny masz wykresik. Ja mam jakieś taki przeczucie, ze u Ciebie za kilka dni bedzie zielono życzę Ci tego z calego serca!SYNEK FLORIAN
-
Bergamota ja jestem straaaasznie ciekawa twojej bety Wykres masz ładny. Ale tak wizyta u ginekologa się przyda bo długie to plamienie było. Pamietj że w ciąży może wsytąpić plamienie w terminie @. Jednakże jest ono skąpe i krótke. Czasami pogoda też na to wpływa. Pamiętaj każdy organizm jest inny. Życzę Ci zieloności. Czekam na info.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 10:22
-
Ja zauważyłam straaaasznie wysuszoną skórę na brodawkach i sutkach. Czasami swędzą mnie sutki. A tak to ból prawego jajnika, czasami kłujący ból lewego jajnika, od wczoraj ból podbrzusza, lekkie uczucie tego że mnie mdli i jak zazwyczaj dużo nie jem to teraz mogę jeść i jeść No utyję normalnie Do tego Ci powiem że jak miałam problemy z zasypianiem i musiałam brac jakieś leki ziołowe to wczoraj padłam po pracy pomimo tego że nie odczuwałam takiego zmęczenia. Czasami potrafiłam w pracy padać na pysk, schłodzić się na mrozie wrócić do domu i spanie uciekało.
-
Bergamota jak tam bo umieram z ciekawości
Matleena też mam tak z tymi mdłościami, rano się pojawiają takie delikatne jak już zjem to jest lepiej a najlepiej jak się napiję czegoś to ustępują. Nie przeszkadzają mi jakoś ale powodują psychiczny dyskomfort Jeść też jem o wiele więcej Brzuch też mi urósł i też nie ciążowo tak więc muszę się wziąć za siebie. Prace mam siedzącą z mala szansą do ruchu więc muszę wreszcie sie zmotywować do ćwiczeń. Matleena oby to było u mnie jak i u Ciebie -
Drogie, witam serdecznie!
Jak wy to widzicie, będzie u mnie co testować w tym cyklu? U mnie temperatura ani drgnie, aż się zaczęłam zastanawiać czy mi się termometr nie popsuł. Niby jest jeszcze parę dni i może za wcześnie, aby cokolwiek wyrokować, ale chyba rozumiecie jak to jest jak się czeka... i czeka... i czeka... -
Witajcie Dziewczyny!
Testuję 13.12. oby szczęśliwie:) Trzymam za Was wszystkie kciuki!
kkkaaarrr - myślę, że możesz miec niewielki wahania, dlatego przydałby sie termometr z dokładnością do 2 miejsc po przecinku, bo mam podobnie.
Kama - braliśmy ślub dzień po Was Oby i teraz nam się udało podwoić szczęście
Miłego popołudnia !
Córcia
-
Melduję się! Beta 0,1 niestety. Krwawienie się nasila, brzuch pobolewa. Zaczęłam nowy cykl. Pierwsza tabletka castagnusa łyknięta. Szykuję się do wyjazdu w Niedzielę, będę pod koniec tygodnia. Ale jeszcze bedę zaglądać chcę koniecznie przeczytać o pozytywnych testach
kama005 lubi tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
Bergamota tak mi przykro. Ściskam jak najmocniej mogę. To teraz niech ta @ szybko sobie idzie i zaczynajcie !!! Nie poddawać się. Głowa do góry
Kucykowa oby było to szczęście Oby to był piękny koniec roku dla młodych małżeństw
kkkaaarrr mi też sie trzyma na jednym poziomie o danej porze Więc spokojnie. Na następny cykl kupię sobie nowy termometr! -
Cześć dziewczyny Mój termin @ to 13 grudnia i wtedy też mam zamiar zatestować, o ile oczywicie ta wredota nie zawita do mnie wcześniej.. Chociaż wierze, że 13 okaże się dla mnie jak i dla innych testujących w ten dzień szczęśliwy