grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kama005 wrote:A słuchajcie co myślicie o tym. Dzisiaj zaobserowowałm takie przepraszam za wyrażenie glutki w śluzie. Bardzo rozciągliwe. Już nie wiem co mam myśleć Były trochę przezroczyste trochę zabarwione na biało.
-
Dziewczyny- nie spodziewałam się, że będę testować w grudniu- ale okres spóźnia mi się ok 3/4 dni, a temp. rośnie- natomiast testy wychodzą negatywne. Ovu ciągle przesuwa mi owulację, więc już sama nie wiem co mam myśleć. Ostatni test robię 13 grudnia, bo potem już nie ma sensu (oczywiście zaopatrzyłam się w testy z allegro, więc szastam nimi codziennie ).
Kubuś -
nick nieaktualnyA kto jeszcze testuje pod koniec roku? Właśnie skończyła mi się @ wiec czas zacząć pracę nad dzidzikiem małym w tym miesiącu prace będą bardziej intensywne i z dodatkiem consensive plus wiec muszą być dwie kreski a w sylwestra to herbatkę będę pić co najwyżej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:17
-
Matleena testowałaś? U mnie negatyw ale moim zdaniem @ mam dostać między 8 a 10. Dzisiaj rano nie zjadłam śniadania bo na samą myśl o jedzeniu było mi niedobrze. Strasznie też bolało mnie rano podbrzusze. Może to z nerwów bo pokłóciłam się z mężem.
-
My jak już się pogodziliśmy to mi lekko zły humor przeszedł. Wypiłam jogurt i zjadłam mikołaja czekoladowego więc już mi też trochę lepiej. Niedługo wychodzimy spotkać się ze znajomymi więc mi pewnie totalnie przejdzie. Jutro będziemy robić porządki. Na razie zawiesiliśmy nowe firanki w jednym pokoju
Ja robiłam test BoboTest o czułości 10 i też negatyw więc chyba spiszę na straty ten cykl